Koti Uutisia Sionismi Ukrainan juutalaiset juhlivat juutalaista presidenttiä ja pääministeriä

Ukrainan juutalaiset juhlivat juutalaista presidenttiä ja pääministeriä

5

Kuten uutisoimme hiljattain, Ukraina on Israelin ohella maailman ainut valtio, jossa on sekä juutalainen presidentti että pääministeri. Kansainvälinen juutalaisyhteisö on ollut innoissaan presidentinvaaleista, jotka juutalainen Volodymyr Zelenskiy voitti. Myös Zelenskiyn haastajat olivat juutalaisia.

Talousjulkaisu Financial Times (FT) haastatteli vaalien jälkeen Ukrainan juutalaisia, joiden mukaan äänestystulos todistaa, etteivät “myytit antisemitistisestä Ukrainasta” pidä paikkaansa. Ukrainan päärabbi Yaakov Bleichin mukaan tämä oli koko vaalien tärkein saavutus.

FT viittasi myös Pew-tutkimuskeskuksen viimevuotiseen selvitykseen, jonka mukaan Ukraina on koko Itä-Euroopan vähiten antisemitistinen valtio. Vain viisi prosenttia ukrainalaisista tahtoo poista juutalaisilta kansalaisuuden, kun taas esimerkiksi Romaniassa tätä vaatii lähes neljännes väestöstä.

FT:n haastattelema juutalainen mediaelitisti Vladislav Davidzon puolestaan vakuutteli, että “ukrainalaiset todellakin kannattavat monietnistä politiikkaa”. Davidzonin mukaan juutalaisyhteisöt eri puolilla maata ovat heränneet viime vuosina uuteen kukoistukseen.

Davidzon myös painotti, etteivät paikalliset valtavirtaiset kansallismieliset liikkeet ole hyökänneet juutalaispresidentti Zelenskiytä eivätkä juutalaispääministeri Volodymyr Hroismania vastaan. FT siteerasi Davidzonia, jonka mukaan “Ukrainan ääriryhmät ovat yleensä käsikassaroita, joita Ukrainan osittain juutalainen poliittinen eliitti ja oligarkit ohjailevat”.

– Poliisi ja muut turvallisuusviranomaiset kontrolloivat heistä [“ääriryhmistä”] valtaosaa, eikä poliisilla ole mielenkiintoa asettaa Zelenskiyn valta-asemaa vaakalaudalle, juutalainen Davidzon summasi FT:lle.

Lähde: Financial Times

5 KOMMENTIT

 1. Olihan meilläkin (((Johan Gustaf Hellstén))) eli “Juho Kusti Paasikivi sekä “suurin suomalainen”, joka vei meidät sotaan, kun Ryti syrjäytettiin, jotta saatiin juutalaisten käskystä kaikki meidät itsenäisinä ja POISSA sodista pitäneet sopimukset romukoppaan. Tämä (((“suurin suomalainen”))) kuoli sveitsiläisellä AIDS-klinikalla kuten esim. Junnu Vainiokin.

  Nyt Suomessa pitävät jöötä Rinne ja Risikko? Eiköhän tämä ollut tässä. Harkitsemme vakavasti muuttoa Eestiin muijan kanssa.

  • Paasikivi teki hyvää työtä vaikka toki jutikalta kovasti näyttikin. Kekkonen jatkoi ja Väyrynen yritti, mutta sitten puuttui ulkovallat väliin. Paavoa vituttaa vieläkin, mikä on ymmärrettävää.

   Syvästi ihmettelen ettei Paavo tai Ilja menneet läpi eduskuntaan. Kansaa jütkütettiin kolmatta(!) kertaa jo. No, sitä saa mitä tilaa.

   J.V. Snellman on yksi Suomen historian suurimmista roistoista, vaikka fennomaanina, filantrooppina ja ties minä on yritetty tuputtaa. Vähintään yhtä paha paska kuin Mannerheim.

   Ahtisaari on norjanjuutalaista ja Lipponen saksanjuutalaista sukua.

 2. Eikös Suomessakin ole ihan sama kuvio kun monet väistyvän hallinnon johtohahmoista olivat krypto-juutalaisia. Niinistöt ja Juha Sipilä jotain kokkolalaista (((venetsialaista laivanvarustaja))) sukua. Berner ja Mykkänen(((Sokolow))) ja muut kuten Stubb aiemmin. jne.

  • Mykkänen on oksettava ruskeanaamainen petturi. Myös Sanni Grahn-Lösöperse on samaa klaania, vielä hieman tummempana versiona. Grahn viittaa juutalaisuuteen selvästi. “Gran” taasen on ruotsia ja tarkoittaa kuusta.

   Paasikivi näyttää kyllä jutikalta, mutta kyllä sillä äijällä oli sydän paikallaan ja toimi vain ja ainoastaan isänmaamme hyväksi.

   Omassa suvussakin on mustalaista ja varmaan juutalaistakin, silti olen iso, vaalea ja sinisilmäinen.

 3. En kehuisi Suomen tilannetta yhtään Ukrainaa paremmaksi. Koska se olisi silloin valhe. Kuka täällä hallitsee ja maksaa nuo kaikki jutut. Kansallismieliset ja muut maltilliset täälläkin toimii ihan nuorassa käskyjen alaisina. Ainoastaan kansallissosialismi toimii vihollisiamme vastaan. Muistakaa että FDL on syöpä joka jo levisi!

Comments are closed.