Koti Uutisia Ukrainan kriisi Ukrainan ja Venäjän väliset neuvottelut alkamassa

Ukrainan ja Venäjän väliset neuvottelut alkamassa

7

Ukrainan tuore presidentti Petro Porošenko on suostunut aloittamaan neuvottelut Venäjän presidentti Vladimir Putinin lähettilään kanssa. Neuvotteluiden tavoitteena on lopettaa väkivaltaisuudet Itä-Ukrainassa.

Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden kertoi uutistoimisto Bloombergille, että mahdollisuus rauhaan on olemassa. Eilen Porošenkon Kiovassa tavannut Biden täsmensi, että mahdollisuus rauhaan riippuu kuitenkin Venäjän presidentti Putinista. ”Odotamme Putinin pitävän kiinni lupauksistaan ja sitoutuvan todella työskentelemään hallituksenne kanssa”, totesi Biden.

Bloombergin mukaan Porošenko lupasi puheessaan pyrkivänsä sitomaan Ukrainan tiiviimmin osaksi Euroopan unionia, luomaan työpaikkoja ja vähentämään korruptiota.

Lähde: Taloussanomat

7 KOMMENTIT

 1. Tämä voi olla kyllä putinin teatteria että vähän höllennetään kiristynyttä ilmapiriia ja suostutaan tälläisiin neuvotteluihin.

  Se kannattaa kuitenkin muistaa että siellä Ukrainan rajan lähellä on se Transnistrian alue jonka Venäjä haluaa ehkä liittää itseensä ja venäjällähän ei ole sinne suoraa maa yhteyttä jonka takia sen täytyy ensin ottaa haltuun Ukrainasta osia että saa sen suoran maayhteyden sinne.
  Ja viellä toinen asia on että kun se poroshenko on luvannut lähestyä EU:ta niin tuskin Venäjä tätäkään hyväksyy.

  Joten uskon kyllä että sota siellä tulee.

 2. Sillä välillä ukrainalainen juntta pommittaa Novorossian kyliä ja kaupunkeja, julistamatta poikkeustilaa. Länsimaiset humanistit ovat hiljaa, eivät huomaa mitään vikaa pommituksissa, kun asialla on juutalaisten johtama armeija.
  http://www.kp.ru/daily/26242/3123978/

  Raadollisuudessaan kauhistuttava video ( http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rohgV9JGyvQ ), jossa vangittu “vallankumouksellinen” kertoo juntan vastustajien murhista ja miten hän surmasi vankeja, noin kymmenen, koska ei laskenut. “Vallankumouksellisen” päiväpalkka 400 hrivnaa (n.25 euroa) ja näitä “vallankumouksellisia” kuolemanpartioita rahoittaa uuden hallituksen määräämä kuvernööri oligarkki Kolomoiski, kuvassa hän on keskellä http://sputnikipogrom.com/wp-content/uploads/2013/11/339544.jpg

  Suomessa valtamedia luo erittäin vääristynyttä kuvaa tästä juutalaisten junailemasta “vallankumouksesta” ja sisällissodasta, joka leviää ja raaistuu koko ajan.

  Asiasta toiseen, vaikka edelleen “Ukrainaa” koskien. Tässä on “Ukrainan” valtiollinen vaakuna: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/95/Lesser_Coat_of_Arms_of_Ukraine.svg/330px-Lesser_Coat_of_Arms_of_Ukraine.svg.png
  Ja tässä …yllätys yllätys… – muinainen Khazarilainen tamga (leimasin)
  http://za.zubr.in.ua/wp-content/images/2013/08/image0271.jpg
  Hämmästyttävä yhtäläisyys, sanoisin minä. Tässä artikkeli, joka kertoo asiasta enemmmän http://za.zubr.in.ua/2013/08/03/22208/
  Ottaen huomioon juutalaisten poikkeuksellisen suuren aktiivisuuden ja osallistumisen asteen tässä “kansallisessa vallankumouksessa”, väkisin tulee mieleen ajatus, että se on muinaisen Khazarian uudelleensyntymisen projekti, toistaiseksi “Ukainan” nimen alla ja ukrainalaisia hyödyllsiä idiootteja hyväksi käyttäen.

  • Yöllä 12.6.2014 juutalainen juntta käytti sytytyspommeja Semjonovkan kylässä, Slovjanskin lähellä. Aivan samalla tavalla kuin Israel pommitti fosforipommeilla palestinalaisia v. 2004. Humanistit eivät sano yhtään mitään, ei mainintaa uutisissa. Youtubesta oikeat videot joko poistettu tai täynnä valevideoilla. Tämä Rutube linkki toimii:
   http://rutube.ru/video/efbb3a81b1272e38cc2f1f5c50e7c94b/

 3. Miksi nämä raportoinnit on lopetettu? Oli nautinto lueskella välillä puolueetonta journalismia.

Comments are closed.