Koti Uutisia Ukrainan kriisi Ukrainan ilmaiskuissa jopa satoja kuolleita

Ukrainan ilmaiskuissa jopa satoja kuolleita

15

The Voice of Russia kertoo, että Ukrainan ilmavoimien iskussa Slovjanskiin on saattanut kuolla jopa 800 ihmistä. Ilmavoimat iskivät Slovjanskiin varhain keskiviikkoaamuna.

Ukrainan viranomaiset kertoivat 300 kapinallisen kuolleen ja 500 haavoittuneen raskaissa taisteluissa Donetskin alueella. Arviolta 45 ukrainalaisen sotilaan kerrotaan haavoittuneen yhteenotoissa.

Lisäksi Ukrainan kerrotaan pommittaneen maanantaina siviilejä Luhanskissa. Luhanskin siviiliuhrien määrästä ei vielä toistaiseksi ole tarkkaa tietoa.

15 KOMMENTIT

 1. Ensin kevennykseksi arvoitus: mikä on maa (Israelin lisäksi), jossa sekä presidentti että pääministeri ovat juutalaiset?
  Oikea vastaus: “Ukraina”.

  Nyt nämä juutalaiset antoivat käskyn pommittamaan siivilejä Luganskin keskustassa. Pommituksen jälkeen seuraavana päivänä julistivat, että siviilien on pysyttävä sisätiloissa (http://www.vastarinta.com/ukrainan-sisaministeri-siviilit-pysykaa-sisatiloissa/) ja kadulta tavoitetut lasketaan “terroristeiksi” ja “separatisteiksi” joita vastaan käytetään valtion ilmavoimat, tykistö ja panssarivaunut. Ja tältä se näyttää oikeassa elämässä.
  Tällä sivulla http://da-dzi.livejournal.com/242675.html olevat videot otettu välittömästi ukrainalaisesta lentokoneesta suoritetun tulituksen jälkeen. Varoitus – kuvat esittävät miten juutalaiset surmaavat valkoisia ihmisiä jotka vastustavat juutalaisten valtaa.

 2. Ilmaiskut ovat liikaa! Miksi Kiova ei neuvottele separatistien kanssa?! Siviilit kärsii, tätä haavaa Ukraina kantaa seuraavat sata vuotta ellei ylikin. Ei taas mahdu suuri maailma teinin päähän…

  • Gojim siviilien kärsimykset eivät ole juutalaisille sen tärkeämpi kuin hyönteisten kärsimykset esim. peltojen/puutarhojen ruiskutuksessa torjuntaineilla.

  • Neuvottele?????????????????? Miksei Israel neuvottele Palestiinalaisten kanssa?
   Sodissa tulee aina siviiliuhreja mikä on valitettava totuus.

 3. Konkretismi Leon videoista vetää hiljaiseksi. On ymmärrettävää että Ukrainassa valtaa pitävät eivät halunneet ihmisten näkevät tekojansa ja siksi komennettiin siviilit pysymään sisätiloissa. Kun ehkä hieman tuntee Ukrainalaista luonteenlaatua niin voin sanoa että tämä ei jää tähän. Johtajat ovat hyökänneet maansa kansalaisia vastaan ja se kytee pitkään.

  Kolmatta maailmansotaa ei ole saatu käynnistetyksi Egyptistä, Libanonista eikä Iranista vaikka sotaa tavoittelevat tahot sitä ovat kovasti koittaneetkin. Amerikan yhdysvaltojen armeijan ylläpito lähi-idässä ei ole halpaa ja jonkinlainen konflikti pitääkin saada aikaiseksi. Olisivatko nämä Ukrainan tapahtumat sionisiten mainilan laukaukset kolmannelle maailmasodalle? Sitä kun väen väkisin koitetaan käynnistää noilta nurkilta. Eikä olisi yhtään väliksi.

  • Kuvio on aika selvä. Tämä englanninkielinen artikkeli selittää pelin hengen: http://cyplive.com/eng/news/amerikanskaya-strategiya-spaseniya-dollara-razorvat-ekonomicheskoe-sotrudnichestvo-rossii-i-evropy-c.html
   Oma näkemykseni: US dollarin voi pelastaa vain USA;n markkinoiden laajentaminen. Ongelmana on, että maailmasta ei löydy enää uusia markkinoita. EU:n ja Venäjän liikevaihto on 400-500 miljardia euroa, ja tämän liikevaihdon kaappaaminen olisi USA:n pelastus. Joten:

   1. Perustaa USA-EU vapaakauppa-alue (nyt aktiivisesti luodaan TTIP (http://ec.europa.eu/trade/policy/in-focus/ttip/)

   2. Katkaistava EU:n ja Venäjän kauppasuhteet uudella rautaesiripulla. Sota Ukrainassa on erittäin sopiva tähän ja helposti sytytettävissä ukrainalaisten mentaliteetin ansiosta.

   3. Kohdan 2 sota katkaistaisi kaasutoimitukset Venäjältä. Tämä tekisi mahdolliseksi USA:n liuskekivikaasun myynnin EU:lle, mikä ei ole mahdollista nyt, koska venäläinen kaasu on n. kolme kertaa halvempaa. EU:lla ei olisi muuta vaihtoehtoa kuin ostaa USA:n kallista kaasua. Kaasuterminaaleja puuhataan jo Suomessakin!

   4. EU joutuisi väkisin ostamaan USA:n tavaroita, eli USA korvaisi nykyisen Venäjän 400-500 miljardin kaupan.

   Sunnitelman kohta 2 vain vaatii, että Venäjä puuttuisi “Ukrainassa” käyvään sotaan sotilaallisesti, silloin “Lännessä” olisi pätevä syy toimia suunnitelman mukaan. Peli on aivan sama kuin oli ennen 2. maailmansotaa kun PUOLALAISET murhasivat tuhansia “Puolan saksalaisia” ennen sotaa. Nyt vaan kosher “Oikea Sektori” murhaa venäläisiä siinä toivossa, että Putin ei kestä ja lähettää joukot apuun. Hitler kesti 8 tuhatta murhattua saksalaista (http://s-mahat.org/cgi-bin/index.cgi?cont=69, paljon valokuvia ja selitykset), paljonko kestää Putin?

   Putin tietää tästä ansasta ja toimii sen mukaan, viisaasti. Valitettavasti tuhansia ellei kymmeniä tuhansia siviilejä murhataan juntan toimesta ennen kuin käänne tapahtuu.

 4. En ymmärrä, miksi pitäisi neuvotella, jos kerran vain puolet asukkaista yleensä ovat venäläisiä tai puhuvat venäjää. Tott kai Ukraina yrittää nujertaa Venäjän lähettämien sotilaiden vastarinnan. Miksi nämä hyökkäävät jatkuvasti? Miksi he eivät antaudu? Kyllä ilma-asetta käytetään näissä jutuissa. Siviilien on syytä pysyä poissa, jollei heitä käyttä ihmiskilpinä.

  • Venäjä ei lähettänyt yhtäkään sotilasta sinne. Siellä taistelevat vain paikalliset asukkaat, joilla ei ole aseistusta kuin vain se, mitä saavat kun riisuvat aseista ukrainalaisia.
   Tai nyt saavat ensimmäisen panssarivaunun, 2.MS aikasein IS-3
   http://www.youtube.com/watch?v=AiXT5S0layk

   Putin lähettää joukot vasta kun siviiliuhrien määrä kasvaa on niin suureksi, että viimeinen “Päpy” ymmärtää kuka murhaa ketä.

   • Jos Putin lähettää sotilaitaan sinne niin Usa saa oikean syyn lähteä eristämään Venäjää edelleen ja varmasti pakottaisi Porosenkon sotaan Venäjää vastaan. Tähän sotaan sitten ottaisi tietenkin Nato osaa Usan pyrkiessä hegemoniaan. Kuten Leo sanoit, Venäjä ei ole lähettänyt sotilaita ukrainaan kuin papyjen päiväunissa. Putin on ymmärtänyt olla astumatta ansaan.

   • Onko tietoa joko se euroopan suurin asevarikko on tyhjennetty aluejoukkojen käyttöön? Sehän sijaitsee kapinallisten alueella, joten olisi outoa olla hyödyntämättä sitä.

    • Soledarin asevarastojen valtaaminen epäonnistui. Aseita ostetaan ukrainalaisilta varastojen vartioilta.

 5. Ehdotan lakia, jossa “ns-Ukrainanjuutalaisten kansanmurhan” tutkiminen kielletään. Jokaisessa valtiossa ja heti! Miksi muuttaa sääntöjä/lakeja?

 6. Ei ihmetytä lainkaan että siviiliuhreja tulee, kun USA ja Israel pääsivät Ukrainan johtoon. Sehän on heidän tavaramerkkinsä.

Comments are closed.