Koti Uutisia Ulkomaat Ukrainalaiset kansallissosialistit tuhosivat romanileirin Lvivissä

Ukrainalaiset kansallissosialistit tuhosivat romanileirin Lvivissä

20

Ukrainalaiset kansallissosialistit jatkavat maansa puhdistusta romaneista. 23. kesäkuuta maskeihin naamioituneet nuoret kansallissosialistit “Raittiista ja vihaisesta nuorisosta” (Твереза і зла молодь), joilla on yhteyksiä Azov-pataljoonaa tukevaan kansallissosialistiseen Misanthropic Divisioniin, hyökkäsivät romanileiriin Lvivissä tappaen yhden ja haavoittaen neljää romania.

Poliisi otti kiinni kahdeksan miestä epäiltyinä hyökkäyksestä. Miehet ovat iältään 16–17-vuotiaita lukuun ottamatta joukon johtajaa, joka on 20-vuotias.

Romanileirin asukkaat ovat ilmoittaneet olevansa kauhistuneita iskusta. He kertovat haluavansa palata Taka-Karpatian alueelle, mistä he alun perin tulivatkin.

Eurooppa-neuvosto tuomitsi iskun välittömästi, ja neuvoston puhemies ilmoitti olevansa “kauhistunut” verenvuodatuksesta.

Ukrainan poliisi on saanut käskyn partioida romanileirien alueilla, sillä viime kuukausina radikaalit kansallismieliset muun muassa Karpatska Sichistä (C14) ja Azov-pataljoonan National Corps -puolueesta ovat tehneet lukuisia iskuja romanien asetuttua ukrainalaisten alueille. Viime kuukausien aikana romanileireille on tehty yhteensä viisi hyökkäystä.

Lähteet: RT, KHPG

20 KOMMENTIT

  • Täällä on vain tuollaisia säälittäviä vätyksiä — kuten nimim. »Leo (se vanha Leo)» — jotka haistelevat omaa pallihikeään, polttelevat tupakkaa, juovat viinaa, lässyttävät tyhjää jne.

   Itse esim. Unkarissa käyneenä voin sanoa että siellä on JÄRKYTTÄVÄ määrä näitä “mustalaisia”: määrä voi olla jopa puolitoista miljoonaa, joka on paljon enemmän kuin nk. viralliset tiedot antavat ymmärtää. Ovat perkeleen tummia, pieniä ja kaikki järjestään pummeja/totaalisia alkoholisteja. Tuollainen saasta tulisi ehdottomasti puhdistaa Euroopasta pois. EU-huoraavat päättäjämme eivät tule mitään päätöksiä YHDESTÄKÄÄN asiasta — siis yhtään MISTÄÄN asiasta — koskaan tekemään. Eli ei kannata odottaa vedenpaisumusta pestäkseen jalkansa.

   Annan täyden tuen tämän saastaan poistamiselle meidän yhteisöistämme, vaikka omasta suvustani löytyy myös romaniverta. Suomen romanit ovat täysin eri asia, enkä lähdekään heitä tähän porukkaan vertailemaan.

   Leo (se vanha Leo) voi mennä katsomaan josko Kalasatamassa olisi kivoja tummia poikia, joiden kanssa käydä ottamassa vaikkapa selfieitä. Ovatko Flow-festarit olleet jo? Sinnehän te HIVsingin hipsterit voitte painua kaikki, niin tiputetaan napalmia vain niskaan ja a vot!

 1. Ihan hyvä, että jotain konkreettista joku on valmis tekemään, mutta miksi he eivät mene puukkoineen ja pamppuineen maansa johtajien kimppuun, vaan käyvät kaikkein heikoimmassa asemassa olevien luona kovistelemassa? Ei ole niin sankarillista. Olisi kivempi lukea, että olisivat listineet vaikka presidentti Porošenkon ja muut maan petturit jota velkaannuttavat maata ja antavat rajojen vuotaa.

  Ja mitä tekee misantropiaan viittaava nimi kansallissosialistisen liikkeen nimessä? Eikö aatteen pitänyt olla ihmisystävällinen ja ihmisrakas? Jos kerran ihmisiä vihataan niin mitä he aikovat parantaa “kansallismielisyydellään”? Kansa koostuu ihmisistä ja jos kansan puolella ollaan niin silloin pitäisi olla filantrooppi eli ihmisrakas.

  Tämä vaikuttaa joltain tiedustelupalveluiden valenatseilulta tai muuten vain slaaviurpoilulta. Ei ole Arjalaista mennä yöllä tapporeissulle ja vielä maskit päässä. Arjalaiseen kunniakäsitykseen kuuluu ettei nukkuvaa tapeta eikä selkään puukoteta jne.

  https://totuusbloki.wordpress.com/2015/01/27/juutalaiset-uusnatsit/

  • Parempi olla valittamasta jos ei voi valittaa muusta kun pelottavasta järjestönimestä. Nykymaailmassa on niin paljon ihmisiä joita vihata että ihan osuva nimi tuo ”misanthropic division”

   >Tee iskuja manneleireihin, puhdista maatasi sitä kautta
   >nettinatsi kutsuu sinua epäkunnialliseksi ja ”tiedustelupalvelun valenatsiksi”
   Kuinka paljon uskottelua ittelleen vaatii että pystyy vääntämään suoran toiminnan juutalaiseksi juoneksi?

   • Suoraa toimintaa kaivattaisiin Suomessakin! Tosin mielestäni toiminta tulisi kohdistaa päättäjiin ja tiettyjen virastojen virkamiehiin…perheineen.
    Tahot, jotka ovat saaneet nykytilanteen aikaiseksi, tulisi saattaa suoraan vastuuseen asiasta. Piittaamattomasti ovat tuoneet paskan ja kärsimyksen takapihoillemme, mutta ovat itse tuottamaltaan paskalta turvassa. Siksi oikeustajuni mukaan kauhu ja kärsimys olisi vietävä myös päättäjien takapihoille.

    Jos potkaisee kerjäläisen mukin nurin ja häätää tontilta, se on hyvä alku, mutta… Vastaa lähinnä särkylääkkeen ottamista, kun on naula jalkapohjassa. Naula tulisi poistaa ja naula tässä asiayhteydessä on mm. valtioneuvosto.

    • > He kertovat haluavansa palata Taka-Karpatian alueelle, mistä he alun perin tulivatkin.

     Tässä tosin hienosti nähdään miten verrattaen pienellä vaivalla saadaan suoralla toiminnalla varsin konkreettisia tuloksia.

  • Anomaly — Koska siinä lähtee henki 100 %:sella varmuudella. Juutalainen raha kyllä suojelee maksettua valehtelijaa eli maanpetturipoliitikkoa.

   Apropoo, mitäköhän mahtoivat tehdä Suomen terveydenhuollolle meidän huorat tänään?

 2. Misantropia ei kuulu kansallissosialistiseen ajatteluun, siksi en osaa slaavejen viritelmiä kansallissosialismiksi mieltää. Tosin kansallissosialismiin kuuluu haitallisten elementtien poistaminen, joka taas liberaalien silmissä edustaa ihmisvihaa.

  Jakamasi linkki sisälsi paljon hyvää pohdintaa, mutta edusti pitkälti kristillisnationalististen hörhöjen jeesustelua. Ja onko ihmisvihamielisempää lahkoa olemassakaan, kuin nämä ympärileikatun kirvesmiehen pojan fanaattiset seuraajat?

  • Olen erittäin samaa mieltä kanssasi, ottamatta kantaa kyseiseen tapaukseen, miten ihmisviha on muka kansallissosialistista? Typerää liittää termi “misantropia” kansallissosialistisen ideologian kanssa. Kansallissosialismi on nimenomaan ihmisiä ja kansaa varten.

  • Eurooppalaisen sivilisaation kliimaksi eli merkittävimmät taiteelliset ja tieteelliset virstanpylväät on saavutettu kristikunnan alla viimeisen tuhannen vuoden aikana. Kun katsoo Botticellin Venuksen syntymää, Michelangelon Aatamin luomista Sikstuksen kappelissa tai kuuntelee Palestrinan musiikkia niin ei noille ole vertaista missään pakana larppauksessa. Metsäläiset käpyjen keräilijät eivät ole mitään siihen verrattuna mitä mainitun kirvesmiehen pojan seuraaja “hörhöt” ovat saaneet aikaan. Meritokratiaan kuuluu se, että voi saavuttaa huomattavan aseman riippumatta siitä mihin olosuhteisiin on syntynyt.

   Kristillinen “ihmisviha” on synnin vihaamista itsessään. Eli samaa mitä sanoit “haitallisten elementtien” poistamisesta ulkoisesti. Mutta kristillisyydessä se syyni ja tutka kohdistetaan myös omaan itseen ja sen alhaisiin impulsseihin ja niiden kontrolliin. Se herättää synnintunnon pyhän absoluutin edessä josta seuraa vaade sovituksesta.

   Mitä tulee ympärileikkaukseen niin siinä on mahdollisesti jotain edomittiijuutalaisten perversiota mukana(käännöksessä?). Uudessa testamentissa näitä feikkijuutalaisia kutsutaan “pilalle leikatuiksi” ja viimeistään siinä vaiheessa merkitys on siirtynyt tarkoittamaan sydämen ympärileikkausta eli likaisen sydämen paljaaksi tulemista mainitun absoluutin edessä. Terskahan näyttää vähän “sydämeltä”.

   Tässä mielenkiintoinen näkemys ihmisvihasta Hankamäeltä joka ei itse edes ole kristitty, mutta tavoittaa jotain siitä ainoasta mahdollisesti oikeasta kristillisestä “ihmisvihasta” jota siis nämä artikkelin maskimaakarit eivät selvästikään edustaneet.. http://jukkahankamaki.blogspot.com/2009/06/oodi-ihmisvihalle.html

   • Ei pidä ymmärtämän väärin 😀 Minun puolestani jokainen uskokoot aivan rauhassa mihin tahtovat. Vaikka sitten Jeesukseen. Itse kun olen lähinnä pakana, joka on nostanut poliittisen aatteen ja nietzscheläisen filosofian omaksi “jumalopikseen” ja moraalikartakseen…siksi koen kristillisyyden korostamisen poliittisessa yhyeydessä itselleni vieraaksi, mutta kuten sanoin..jokahinen tavallaan.

  • “Ja onko ihmisvihamielisempää lahkoa olemassakaan, kuin nämä ympärileikatun kirvesmiehen pojan fanaattiset seuraajat?”

   Voitko laittaa linkin tämän kyseisen lahkon sivuille niin katsotaan?

 3. Jälleen kerran juutalaisten johtamat vähä-älyiset tekevät typerää väkivaltaa ja kaikki Juu-omisteiset massamediat esittävät näitä vähä-älyisiä “kansallissosialisteina”. Tällä tavalla juutalaiset tekevät kaiken mahdollisen, jotta loata kansallissosialismin idean.

  Muutenkin juutalaisen pataljoonan nimitys “Azov” ei liity vain Azovin mereen, vaan yllätys, ylltätys! – juutalaisen sivuston JewAge mukaan Azov on …(rumpujen pärinä… ) juutalainen sukunimi!
  https://www.jewage.org/wiki/ru/Article:%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%81%D1%85%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D1%84%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B8_%D0%90%D0%B7%D0%BE%D0%B2
  Sukunimi Azov tulee nimesta Aze, joka on muunnelma nimesta Aizek, joka vuorostaan tullun nimesta Yitzhak (hebr. יצחק). Että sellainen sattuma, jälleen kerran.

  Nykyisin juutalainen palaljoona Azov on virallisesti osa “Ukrainan” armeija, joten se palvelee valtaa kaapannutta juutalaista kliikkiä. Kymmeniä tuhansia goyimia on murhattu, miljoonat pakenivat maasta – eikä raportoitu edes yhdestä juutalaisesta uhrista. Sellaisia sotia goyimien kesken juutalaiset osaavat järjestää mestarillisesti.

 4. Ei HIVsingin (ent. Helsinki) “miehet” pysty samaan ydinkeskustan kuraturpien kanssa tai aikoinaan kalasataman Romanian-saastan kanssa. Itse reippaana maalaisena AINA olen ajanut kerjäläis/rikollispaskat pois supermarkettien ja huoltamoiden pihoilta. Eivät ole kertaakaan takaisin tulleet. Saatanan kermaperseet, tehkää tekin siellä HIVsingissä jotakin! Tai no, vittujako se minua vaivaa — ei minun tarvitse tuolla paskakaupungissa käydä kun UV:n Vastarintamarssilla.

  Ja nuo Romanian/Unkarin “mustalaiset” eivät ole edes samaa heimoa (alunp. Intiasta), jota meidän kaaleet edustavat. Melkoisia sosiaalipummejahan nämä meidänkin romanit ovat, muttei minulla varsinaisesti heitä vastaan mitään ole.

 5. Upeaa toimintaa jälleen Ukrainasta! Siellä näytetään lopulle Euroopalle mallia.

 6. Onkohan Janus “Ivan Putkov” Putkonen tästä nyt surun ja tuskan murtama?

 7. Vielä tarkennuksena, että en sinänsä vastusta häirikkömustalaistenkaan häätämistä (tai jopa reaktiivista tappamista jos kyseessä on spontaani kärjistynyt konflikti, päällekarkaus, sotatila tms.) mutta asiat olisi voitu hoitaa tyylikkäämmin ja jonkin sivistyksellisen protokollan mukaan. En tietty tiedä yksityiskohtia, että oliko jo yritetty tehdä, mutta siis vaikka näin;

  Ensin tulisi antaa ultimatum, että tähän ja tähän päivään ja kellonaikaan mennessä pitää poistua ja mukaan printattuja ohjevihkosia joissa romanitukijärjestöjen yhteystietoja lähinnä sieltä päin mistä olivat tulleet ja vinkkejä vaikka maatalouskouluista tms. ja vielä vaikka pikku summa kerättyä matkarahaa hyvän tahdon eleenä. Jos eivät olisi poistuneet määräaikaan mennessä niin sitten haaste kaksintaisteluun tai ryhmäkamppailuun ihan päivä aikaan kasvotusten. Sillä varoituksella, että seurauksista ei oteta vastuuta vaikka joku kuolisi. Mutta tuossa tietty olisi ollut riski, että poliisi olisi tullut(kutsuttu?) paikalle ja puuttunut tällaiseen lain ulkopuoliseen yksityiseen järjestelyyn jotenkin proaktiivisesti. Aiemminhan täälläkin taisi olla video vastaavasta tapauksesta jossa käytiin päiväsaikaan “purkamassa” jotain leiriä ja se vielä vaikutti jotenkin asialliselta.

  Pidemmän ajan pysyvämpi ratkaisu olisi antaa näille omaa maa-alaa jota viljellä ja pyrkiä rajaamaan heidät omaksi kansakseen ja valtiokseen, kunhan olisi ensin rehabilitoitu, mutta vaikeaa se vaikuttaa olevan kun sitä on jo aiemmin historiassa yritetty. Lähtivät mokomat karkuun kun ovat liian “arvokkaita” raskaaseen työhön. Saksassakin rehabilitaatiota yritettiin 30-40 luvulla, mutta laihoin tuloksin.

  Heidän pitäisi joskus kohdata sama luonnon pakottavuus joka kaikilla muillakin kansoilla on ollut, että joko organisoidut yhteisöksi joka tuottaa oman ravintonsa tai kuolet. Ymmärrän että jos pinna palaa joskus. Vaikeaan historiaan ei voi jatkuvasti vedota ja lypsää säälipisteitä.

 8. Annetaanhan jalkapallossakin ensin keltainen kortti eli varoitus ja jos ei se auta, seuraa punainen eli häätö kentältä.

  Olen kuin myös sitä mieltä että arjalaisen kunniakäsityksen nimessä ensin kerrotaan, että valinta on vapaa; pakkaatte kamanne… ⛺ 👜 … ja häivytte ylihuomiseen mennessä tai otatte turpiine niin että roikaa… 🤛 👊 🤜 ⭐ 🌟 😵 🤕
  Pitäähän sitä antaa vaihtoehtoja eikä sanella käskyjä EUn tapaan… ☠

Comments are closed.