Koti Uutisia Ulkomaat Ukrainalainen radikaalijärjestö Karpatska Sich suoritti jälleen romanivastaista toimintaa

Ukrainalainen radikaalijärjestö Karpatska Sich suoritti jälleen romanivastaista toimintaa

4

Muutama viikko sitten ukrainalainen radikaalijärjestö teki romanivastaisen hyökkäyksen Kiovan keskusrautatieasemalla. Hyökkäyksen suoritti suorasta toiminnasta tutuksi tullut Karpatska Sich. Järjestön jäsen Serhiy Bondar videoi tapahtuman ja kutsui sitä ”puhdistusoperaatioksi”. Seuraavana päivänä Karpatska Sich julkaisi lisää kuvia tapahtumista.

Ukrainan kansallismieliset ovat viime aikoina kunnostautuneet suorassa toiminnassaan esimerkiksi maan haitallista romanivähemmistöä vastaan. Myös antisemitististen hyökkäysten määrä on viime aikoina noussut roimasti.

Lähde: 112 Ukraine

4 KOMMENTIT

  1. Ukrainan kohdallakaan ei taida olla luvassa mitään muuta kuin kaaosta koko tulevaisuus, mutta kai se on tänään ajan henki joka paikassa.

    Kansallissosialismin pitäisi kyetä tarjoamaan kansoille jotain parempaa, ei huonompaan. Toki Ukraina on rikki, mutta silti sitä näkisi mieluummin toimintaa näitä Ukrainan rikollisia valtaapitäviä kohtaan.

    Harmi, jos totaalinen kaaos ja tappaminen on Ukrainan uuden nousun tie, koska se voi myös johtaa siihen, että mitään nousua ei koskaan tule.

    Tällä hetkellä tuo maa on pelkkä pelinappula ja kumpi tahansa ilmansuunta, Itä tai länsi kykenee tuota vihaista maata tarvittaessa kontrolloimaan ja ohjaamaan toimillaan.

Comments are closed.