Koti Uutisia Ulkomaat Ukrainalainen radikaali kansallismielinen järjestö ajoi romaniyhdyskunnan pakosalle

Ukrainalainen radikaali kansallismielinen järjestö ajoi romaniyhdyskunnan pakosalle

10

Aktivistit ukrainalaisesta C-14-järjestöstä ajoivat Taka-Karpatian alueelta Kiovan lähistölle Lysa Horaan tulleen romaniyhdyskunnan pakosalle. Romanit olivat tulleet alueelle ”etsimään työtä”, mutta radikaalit kansallismieliset tietävät, että he tuovat mukanaan reilusti rikollisuutta. C-14-liikkeen aktivisti Serhiy Mazur kertoo romaneita olleen aikaisempia kertoja enemmän.

Romaneille annettiin päivämäärä, jolloin heidän täytyisi poistua kylästä. Kun tämä ei toteutunut kaikkien asukkien kohdalla, ajoivat aktivistit heidät pakosalle ja polttivat heidän rakennelmansa.

C-14-järjestö on myös aiemmin kunnostautunut suorassa toiminnassa. Järjestön aktivistit ovat esimerkiksi vallanneet rakennuksia, tuhonneet monikulttuurisuus- ja suvaitsevaisuuspropagandaa sekä hyökänneet rappiotaiteen näyttelyyn.

Lähde: The Kharkiv Human Rights Protection Group

10 KOMMENTIT

 1. Slaavit osaa hommat ja ei kaihda keinoja. Adidaksen verkkarit jalassa,hardbass taustalla ja sotahuutona suka bljat! Olen erittäin tyytyväinen itä-euroopan meininkiin.

  • Juuri näin. Suomessa ei miehiä ole — ainakaan Hivsingissä: saivat paskatorakat rakennella majojaan siellä loputtomiin. Keskellä perkeleen kaupunkia. Ties vaikka vieläkin siellä olisivat. Eipä tarvitse onneksi mokomassa makkialtaassa vierailla kovin taajaan.

   • @Ren Tiedoksesi, että näitä leirejä “annetaan” rakentaa ympäri Eurooppaa, eli lopeta se suomalaisten syytteleminen, sivustakatsojana. Yritä katsoa tätäkin asiaa laajemmin ilman tunteellista äkkireaktiota.

    • @Tot Turpa kiinni, narukäsi. Hintelä kovin on yrityksesi provosoida mahoa diskursiota. Suomalainen ei taistele vastaan, joten syytä on häntä syyttää. Kaltaisesi Bonus-sätkiä käärivä, kaljaa ja kahvia kittaava, harmaassa betonieläintarhassa asuva sosiaalipummi ei toki mitään näe. Tokkopa löytäisit omaa persettäsikään kahdella kädellä ja taskulampulla — vaikka siihen olisi laitettu pieni tiukukin.

     Joten tuki turpasi äläkä lässytä täällä. Minä ajan loiset AINA pois, jos niitä satun näkemään. Harvoin tarvitsee kuitenkaan onnekseni poistua täältä ihanasta maaseudun rauhasta. Kaada vain itsellesi lisää tunteellista äkkireaktiota, reppana. Se, kuulemma, maistuu hyvältä Bonuksen kera. Painu takaisin sinne Facebookiin, pelle. Anna miesten hoitaa asiat, niin tästä sotkusta vielä jonain päivänä selvitään.

     • Nimim. “Totuuden puolesta” — Oletko jo varannut liput Flow-festivaaleille? Siellä on Lily Allen, Björk, Paleface ym. Varaa nyt, hyvä mies, äkkiä jos et vielä ole! Fedora päähän, hinttihuivikaulaan, vaseliinit perseeseen ja baanalle!

   • Ei niillä enää näkyvillä paikoilla leirejä ole, mutt eihän niillä tarviikaan olla, koska kirkko ja diakonissalaitos majoittaa niitä. Ja onhan niille järjestetty joku päiväkeskuskin, missä voivat aikaansa kerjäämisen lomassa viettää.
    Tosin uskon, että kun kelit lämpee, alkaa majojakin nousta joihinkin paikkoihin.

 2. Itse ajan pois haisevat torakat joka kerta. Eivätkä ole kertaakaan takaisin tulleet. Yhden kerran kusin tölkkiin ja kaadoin ne sitten nuoren romanialaisen naaraan päälle. Aijai, että tulin hyvälle mielelle!

 3. Ainoat jotka ovat tyytyväisiä ja hyötyvät tästä exoduksesta ovat romanialaiset. Olen siellä ollessani pistänyt merkille kuinka kantaväestö suhtautuu romaneihin ja se ei ole kauhean positiivista. Ymmärrän romanialaisia tässä asiassa erittäin hyvin.

 4. Mannet on 99 %:a rikollisia ja eivät anna armoa koskaan heikommilleen. Jos tapahtuu että joudun tilanteeseen kulmahousujen kanssa, jossa muuta ulospääsyä ei ole, niin kuin suinkin vaan pystyn aion satuttaa kovaa. Saa mustalaisten paskakulttuuri syödä omaa lääkettään 🙂

Comments are closed.