Koti Uutisia Uhrien isä yritti hyökätä seksuaalirikollisen kimppuun oikeussalissa

Uhrien isä yritti hyökätä seksuaalirikollisen kimppuun oikeussalissa

5

Viime perjantaina USA:ssa käytiin oikeutta seksuaalirikoksiin syyllistynyttä Larry Nassaria vastaan. Nassar on jo aikaisemmin tuomittu yhteensä 235 vuodeksi vankilaan lapsipornon hallussapidosta ja alaikäisten raiskauksista. Nassarilla on ainakin 250 uhria.

Perjantaina kolmen uhrin isä oli paikalla oikeudessa, kun hänen tyttäriään kuultiin Nassarin rikoksista. Kuulemisen jälkeen isä, Randall Margraves, pyysi tuomarilta mahdollisuutta saada olla viisi minuuttia lukitussa huoneessa Nassarin kanssa. Kun tuomari ei tähän suostunut, pyysi hän edes yhtä minuuttia. Tuomari ei suostunut tähänkään.

Tässä vaiheessa isä päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja yritti hyökätä seksuaalirikollisen kimppuun oikeussalissa kameroiden edessä. Vartijat kuitenkin pysäyttivät yrityksen eikä Margraves päässyt antamaan fyysistä kurittamista tekijälle.

Margraves raudoitettiin, mutta vielä tässä vaiheessa hän pyysi vartijoilta yhtä minuuttia Nassarin kanssa. Kun hänet nostettiin ylös ja vietiin pois, kysyi hän vielä vartijoilta, että entä, jos tämä olisi tapahtunut heille, muttei hän saanut mitään vastausta kysymykseensä.

5 KOMMENTIT

  1. Tämän isän olisi pitänyt saada jututtaa tätä seksuaalirikollista ennenkuin poliisi otti tämän kiinni.

  2. Rikolliset nauttivat yhteiskunnassa suurempaa lain suojaa sekä fyysistä koskemattomuutta kuin rikoksen uhrit. Tosin tiedän Yhdysvalloissa tapauksen, jossa aikuisikäisen tyttären isä kosti raiskaajalle tappaen tämän kun “oikeus” oli vapauttanut tai antanut naurettavan lepsun tuomion rikoksesta. Suureksi hämmästykseksi – täältäpäin katsottuna – oikeus ei langettanut isälle minkäänlaista tuomiota murhasta, vaan vapautti hänet syytteestä. Tosin tuo tapaus sai Yhdysvalloissa aikaan sellaisen yleisen paheksunnan (raiskaus) ja isä teolleen suuren paikallisen ja maanlaajuisen kannatuksen yhteisöltä, jonka oikeustajun mukaista oli kostaa raiskaajalle raskaimman kautta silloin kun isä ei päässyt asian yli muutoin. Tekijä oli negridi ja uhri valkoihoinen, joten rotukysymyskin ja siitä johtuva “häveliäisyys” jäivät täysin syrjään tuon seikan estämättä mitenkään oikeuden tapahtumista.

    • Ymmärrän isää erittäinkin hyvin. Olen itse kerran, kun kuulustelija kysyi “onko toiveita”, vastannut “kolme minuuttia sellissä ilman erotuomaria” ja kyseessä oli hollin verran lievempi rötös. Ei suotu sitä minulle.

  3. Voin vain kuvitella sen raivon, inhon ja epätoivon tunteen mitä tämä isä käy päänsä sisällä, täysin oikeutettu reaktio tuollaista sairasta saastaa, kuin Nassar kohtaan. Voimia Margravesille ja hänen tyttärilleen. Elinkautinen on aivan liian alhainen rangaistus tollaiselle hirviölle.

Comments are closed.