Koti Uutisia Kotimaa Tytti Tuppurainen tahtoo lahjoittaa veronmaksajien rahaa juutalaisten “turvallisuuteen”

Tytti Tuppurainen tahtoo lahjoittaa veronmaksajien rahaa juutalaisten “turvallisuuteen”

9

Kansallinen Vastarinta uutisoi lokakuussa, että rahankerjäämisestä on tullut Suomen juutalaisyhdistyksille jokavuotinen perinne, jolle valtamedia antaa runsaasti palstatilaa. Myös tänä vuonna juutalaiset ovat vaatineet rahaa “turvallisuuteensa”, mille muun muassa sisäministeri Kai Mykkänen on antanut myönteistä vastakaikua.

Turvallisuuskulu-uutiset ovat olleet kummallisia siksi, ettei Suomessa ole tapahtunut yhtään merkittävää juutalaisvastaista iskua. Sen sijaan juutalaiset lobbaajat ovat hyvin herkästi puuttuneet esimerkiksi Israel-kriittiseen Internet-kirjoitteluun.

Vaikka juutalaisiin ei ole kohdistunut fyysistä uhkaa, myös SDP:n kansanedustaja Tytti Tuppurainen vaatii nyt lisää rahaa juutalaisten “turvallisuuden” edistämiseen. Tuppuraisen mukaan järjestely voitaisiin hoitaa korottamalla poliisin määrärahoja sekä korvamerkitsemällä eurot juutalaisten suojeluun.

“Lisämäärärahan osoittamisella nimenomaisesti juutalaisvastaisen rikollisuuden torjumiseen on erityistä merkitystä Tuppuraisen mukaan”, sanomalehti Kaleva summasi. Viime talvena Tuppurainen vaati Suomeen uusia poliisivaltiolakeja, jotta viranomaisten olisi helpompi vakoilla Pohjoismaista Vastarintaliikettä.

Lähde: Kaleva

9 KOMMENTIT

 1. Tytti voisi antaa varmasti mielellään omista rahoistaan esinahkattomien turvallisuuteen.

  • Ei vasurit ikinä omistaan anna, vaan käsi on aina toisten taskussa rahaa nyhtämässä ja jakelemassa sitä ympäriinsä.

 2. Tuo lapsiaan “syvästi rakastava” ihmisoletettu on, niin selvästi mielenterveydeltään järkkynyt, että hänen ivaamisensa olisi liki julmaa, ellei olisi maanpetturi ja lisäksi sosiaalidemokraatti.

  Toisaalta…punaisen eri sävyistä, sekä vihreistä se absurdein hulluus aina kumpuaa

 3. Sangen hupaisaa kun kuvassa oli vielä Jaakonsaari. Perinteisesti antisemitistinen SDP kyllä tukisi mieluimmin juutalaisten turvattomuutta rahoittamalla toverillisesti solidaarisuuden ja rauhantyön nimisså kaikkia lähi-idän kurkunkatkojia.

 4. Suoraan palkasta vain. Työttömät voisi verottaa sadeveden kautta.

  Tilaajille, mutta alkuteksti riittää. HS ei petä koskaan.

  “Juutalainen Uwe Dziuballa ei edes yllättynyt, kun kivet lensivät päin ja kaduilla tehtiin Hitler-tervehdyksiä – HS palasi Chemnitziin, josta vihan vyöry teki ääri­oikeiston nousun symbolin”

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005893128.html

 5. Veronmaksajana ja kristittynä Israelin ystävänä suon mielelläni, että julkisia varoja käytetään juutalaisten turvallisuuteen. Kristalliyö ja juutalaisten joukkotuhonta eivät saa enää koskaan toistua!

  • Sää Erkki oot ihan väärällä sivustolla kommentoimassa jutkun pillin mukaan. Varmaan tahalleen laitat näitä viestejä ja jostain kumman syystä ihannoit sitä mikä haluaa tuhota sinut. Olettaen että siis olet valkoinen suomalainen.

   Kerrohan muuten mikä on suomessa pahin shoah joka on kohdistunut juutalaisiin? Vaikka 30 viimevuoden aikana.

  • Veroni maksaneena Valhallastapaikan varanneena pakanana olen valmis satsaamaan juutalaisten turvallisuuteen tarjoamalla heille menolippuja Israeliin ja muurin rakentamiseen sen ympärille.

   Samalla soisin sionistien naapurimaiden pitävän huolta siitä, että Palestiina ilmestyy takaisin maailmankartalle omalla nimellään ja Uusi Loistava Israel sijoitetaan johonkin sille soveliaampaan paikkaan, kuten vaikkapa Antarktikselle.

   Jeesus oli muuten samaa mieltä, kun viimeeksi kumottiin tuopilliset yhdessä. Ihan hyvä heppu, mutta väärinymmärretty pipliauskovaisten keskuudessa.

 6. Juutalaiset voivat mennä kerjuu kipoineen erään George Soroksen puheille ja voisivat vielä ottaa puheeksi sen “kuinka tähän on tultu”?
  Tytti Tuppuraista voidaan hyvin verrata kaulukorppikotkaan ja tätä toista EU-syöttilästä jo lahtiaikansa ylittäneeseen kalkkunaan.

Comments are closed.