Koti Uutisia Pohjoismaat Työympäristöviranomainen: Malmön koulussa täyskaaos

Työympäristöviranomainen: Malmön koulussa täyskaaos

4
Road Sign Children Crossing

Ruotsin työympäristöviranomainen on antanut erittäin kriittisen lausunnon yhden Malmön koulun tilasta. Kun viraston virkamiehet vierailivat koulussa sen jälkeen kun he olivat saaneet valituksen henkilökunnalta heitä kohtaan kohdistuneesta uhkailusta ja väkivallasta, joutuivat he lukitsemaan itsensä opettajanhuoneeseen uhkaavan tilanteen vuoksi.

Kun virkamiehet olivat lukkojen takana opettajainhuoneessa muiden opettajien kanssa, potkivat oppilaat ovea. Hieman myöhemmin yksi opettajista palasi huoneeseen mukanaan rikkoutunut kannettava tietokone, jonka yksi oppilaista oli heittämällä hajottanut.

Viranomainen vaatii nyt Malmön kunnalta pikaista toimintaa koulun kurin palauttamiseksi. He myös vaativat, että kunta takaa sen, että koululle saadaan pikaista apua, kun henkilökunta päätyy väkivallan tai uhkailun kohteeksi.

Lähde: Nordfront.se

4 KOMMENTIT

 1. Näin siinä käy, kun opettaja-aineksella ei ole auktoriteetin hippustakaan ja loput on taputeltu sillä että oppilaisiin ei saa koskea ts. harkittu voimankättö.
  Sama suuntaus on suomessa, vielä ei ole menty yli äyrään, mutta sitähän tässä odotellaan että jotain sattuu ja saadaan täysin turha mietintäkömitea pystyyn, jossa jaellaan verorahoja 0 tutkimuksesta.
  Vapaassa kasvatuksessakin pitää olla rajat niin kotona kuin koulussa, kaikkea ei voi kuitata adhd:lla.
  Pitää olla myös fyysinen oikeus puuttua muita häiritsevään käytökseen, vähän kuin jokamiehenoikeus lievennettynä, kaikki kun eivät hyvää saati huonoa puhettä käsitä lähtökohtaisestikaan.
  Paljon olisi korjattavaa monella uraperheellä lastenkasvatuksessa, enemmän aikaa lasten kanssa, osoittaa että vanhempi on se auktoriteetti ei kaveri. Lässyttämällä, “ymmärtämällä”, asioiden valmiiksi petaamisella, rahan voimalla ei saada aikaan kuin itsekeskeisä öykkäreitä.

 2. Monikulttuurinen koulu on pyhä lehmä.

 3. Monikulttuurillinen koulu. Siis mitä valittamisen viranomaisilla aihetta ylipäätänsä on? Kyseessä on vain ainoastaan “rasistinen” hyökkäys, joka vahingoittaa koulun mainetta “kiva-kouluna” sekä traumatisoi pahasti oppilaskuntaa.

Comments are closed.