Koti Uutisia Työväenpuoleen vastaus Lontoon iskuun: “Meidän pitää hoidella äärioikeisto”

Työväenpuoleen vastaus Lontoon iskuun: “Meidän pitää hoidella äärioikeisto”

3

Juutalaisen Robert Pestonin haastattelussa Britannian työväenpuoleen puheenjohtaja Jeremy Corbyn totesi, että Britannian hallituksen täytyy seuraavaksi hoidella äärioikeisto. Peston kysyi Corbynilta Prevent-ohjelmasta, jonka tarkoituksena on seuloa “ääriajattelevat” alaikäiset koulujärjestelmästä. Kohdassa 6:37 Corbyn toteaa:

“Meidän täytyy hoitaa äärioikeistolainen ekstremismi yhteiskunnassamme, meidän on hoidettava yhteiskunnallinen rasismimme, meidän tulee hoitaa syrjintä yhteiskunnassamme ja meidän täytyy hoitaa poliisien (‘rasistinen’) ‘pysäytä ja tutki’ -käytäntö. Ennen kaikkea meidän tulee olla hyväksyvämpiä. Prevent-ohjelma sanoo ‘Hei, keskitytään vain muslimiyhteisöön… kun meidän pitäisi olla kattavampia’.”

Kuten Kansallinen Vastarinta on kuitenkin aikaisemmin kirjoittanut, vainoaa Prevent-ohjelma valkoisia yhtä lailla ellei jopa pahemmin kuin siirtolaisia. Daily Mail uutisoi otsikolla “Hitler-nuorten paluu!”, että opettajat ovat ilmiantaneet sosiaaliviranomaisille “äärioikeistolaisesta ajattelusta” yli 300 lasta, joista nuorimmat ovat alle kymmenvuotiaita. Tämä on paikoittain enemmän kuin mitä ääri-islamia kannattavista oppilaista on tehty ilmoituksia viranomaisille. Kansallismielisten vainoaminen, niin aikuisten kuin lasten, on vain kiihtynyt entisestään National Actionin kiellon jälkeen.

 

Lähde: Diversitymachtfrei.blogspot.com

3 KOMMENTIT

  1. Tässä on nyt todella sellainen mies, joka on mielenterveysongelmainen. Sen verran levottomia tuo mies puhuu, mutta kun selkenee kyseessä olevan sosialistin ja kommunismin käsitykseen ihmisoikeuksista ym. Kaikki on selitettävissä hyvin. Sillä tuo “rauhan kyyhky” edustaa ideologiaa, joka on tappanut, kansanmurhannut ja teurastanut maailmassa väh. neljä kertaa enemmän kuin se oikea natsismi konsanaan. Sitä paitsi sana: “Natsi” on juutalaisten antama haukkumanimi Adolf Hitlerin Kansallissosialistiselle puolueelle, koskapa tuo mies laittoi myttyyn siionisti-juutalaisten koron kiskonnan ja suuret taloudelliset omistukset, jotka nämä olivat saksalaisilta nurkkavallanneet ja kieräilleet vuosisatojen saatossa. Kuitenkin heitä pidetään “hyväntekijöinä” kun ovat “uhranneet” itsensä ja ottaneet korkoa veloista meiltä kristityiltä. Toiselta juutalaiselta sitä ei ole lupa vaatia. Sama koskee muslimeidenkin välisiä taloudellisia suhteita.
    Vassarit ovat aina olleet hyvää pataa arabien kanssa ja Trumphin noustua valtaan USA:ssa on Yhdysvaltain juutalaiset tiivistäneet yhteistyötä muslimien kanssa ja hautaillut vanhoja sotakirveitä ja menneet rinkitanssia kuin veljet keskenänäsä. Sanomattakin on selvää, että esim. terroristijärjestö ISIS on Israelin liittolainen kuten Al Qaida. Pathmos ei tästä hätkähdä vaan veisaa sitä suuremmalla innolla omissa hautajaisissaan, kun ajattelee asioita suorasuuntauksella.

    • Patmoksellahan ei kyse ole edes mistään rationaalisesta päätöksestä kannattaa Israelia, vaan amerikkalaisesta tele-evangelismisionismista jonka mukaan Jahve kiroaa kaikki jotka eivät kannata 1948 perustettua juutalaisvaltiota. Vaikka IDF aloittaisi kristittyjen avoimen systemaattisen joukkomurhaamisen huomenna, ei sionistikristittyjen suunnasta kuuluisi vinkaustakaan.

  2. Voi että, minkälaista historian vääristelyä. Hitler ensinnäkin aiheutti koko maailman palon, ja möi meidät ryssille. Operaatio barbadossa…….

Comments are closed.