Koti Uutisia Kotimaa “Työväenedustaja” tienasi satoja tuhansia Lontoossa – palasi Suomeen sopeutumiseläkkeelle

“Työväenedustaja” tienasi satoja tuhansia Lontoossa – palasi Suomeen sopeutumiseläkkeelle

5
Johannes Koskinen

Niin kutsutun työväenpuolueen eli sosiaalidemokraattien entinen kansanedustaja ja oikeusministeri Johannes Koskinen alkoi nostaa sopeutumiseläkettä palattuaan Suomeen Lontoosta, missä hän ansaitsi satojen tuhansien eurojen vuositulot.

Lontoossa Koskinen toimi EBRD-pankin johtokunnassa. EBRD on Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankki. Koskinen nimitettiin pankin johtokuntaan vuonna 2015. Nimittämisen teki silloinen valtionvarainministeri ja Koskisen puoluekollega Antti Rinne.

Kolmen vuoden pestin aikana Koskinen on tienannut arviolta noin puoli miljoonaa euroa. Tämän lisäksi pankki perii palkkioista vain nimellisen niin kutsutun kymmenen prosentin sisäisen veron. Entisen kansanedustajataustansa vuoksi Koskinen on suurista tuloista huolimatta oikeutettu sopeutumiseläkkeeseen. Sopeutumiseläke on Koskisen kohdalla noin 6 000 euroa kuukaudessa.

Kaksinaamaista Koskisen toiminnasta tekee se, että hän on itse poliitikkona puhunut kyseistä eläkettä vastaan ja sen muuttamisen tarpeesta. Puheistaan huolimatta hän häikäilemättä nostaa kyseistä eläkettä.

Lähde: Uusi Suomi

5 KOMMENTIT

 1. Johannes Koskinen on tehnyt niin paljon Suomen kansan eteen, että hän on aivan oikeutettu nostamaan sopeutumiseläkettä. 🙂

 2. Tässä näkyy sionistisen Euroopan korruptio. Koko EU-byrokratian ainoa todellinen tehtävä on palkita maanpettureita. Esim. stubbelot ovat tyylipuhtaita pyrkyreitä, jotka osaavat toki kaikki sionistisen lakeijan kuviot. Tehtäviin valikoituu järjestään ns. pitkän linjan poliitikkoja ja he ovat esimerkkinä aloitteleville.

  Aloittelevat näkevät, kuinka pääsee eteenpäin: Petä kansasi ja palvele sionisteja! Unohda juuresi ja syleile mustaa Afrikkaa, sulje silmäsi totuudelta, älä näe kansasi tuhoa, sillä ma maksamme pettureille reilusti. Sinun ei tarvitse elää slummissa, sinä olet kuningas, mutta palvele meitä ja älä kysy mitään, teet vain niin kuin me sanomme.

  Mitä nämä erilaiset “pankkiirit” ovat saaneet aikaan?

  Mielettömän velan, joka jätetään tuleville sukupolville. He ovat sionistien huoria ja heidät tullaan muistamaan, jokaikinen, kun oikea aika tulee. Näitä pettureita, huoria, on jokainen EU-instanssi täynnä. Lipeviä, ah niin kunniakkaita pikkupaskiaisia.

 3. Miks kaikki nuo SDP:n veltot makaronit on aina niin saatanan vässykän näkösiä. Niinkuin Erkki Tuomioja tai Tytti Tuppurainen. Pelkkä naama jo saa ajattelemaan että mikset vain kuole pois. Ei kukaan kaipaa, ei kukaan muu kuin eläkeläiset ,jotka ovat imeneet paperiversio lehdistä “infoa” maailman menoista, äänestä noin helvetin laiskiaisen näköistä porvaripaskaa. Muka työväenedustaja ja pah!

  Siellä Kebabstanin pääkaupungissa Lontoossa Koskinen on vain työkseen imenyt Khanin nysää ja myynyt persettä juutalaisille.

Comments are closed.