Koti Uutisia Työmiehet kieltäytyivät vastaanottokeskuksen remontoimisesta

Työmiehet kieltäytyivät vastaanottokeskuksen remontoimisesta

9

UK_refugees_not_welcome

Orimattilaan perusteilla oleva vastaanottokeskus joutui yllättävän pulman eteen, kun remonttiin ei vaikuta löytyvän halukkaita työmiehiä. Orimattilan Sanomien mukaan kiinteistöön töihin kysytyt putkimies ja sähkömies kieltäytyivät tulemasta vedoten rakennuksen tulevaan käyttötarkoitukseen.

SPR:n Helsingin ja Uudenmaan piirin toiminnanjohtaja Petri Kaukiaisen ymmärrykseen ei mahdu se, etteivät kaikki suomalaiset halua edesauttaa pakolaistulvan etenemisessä. Hän pitää tapausta täysin käsittämättömänä ja kieltäytymisen perustetta rasistisena. “Ajattelisin, että yrittäjä ottaa työn työnä”, Kaukiainen sanoo lehdelle.

Lehden tietojen mukaan entisen kotitalousopiston kattoa olisi lisäksi vahingoitettu poraamalla siihen yli 400 reikää. Katto on jo korjattu.

Lähde: ESS

9 KOMMENTIT

 1. Hienoa suoraselkäisyyttä. Vielä kun vuokranantajat lakkaisivat vuokraamasta tilojaan vokeiksi niin kamelikuskien invaasiolle saataisiin joku roti. Rättipäät on rälläkin viikolla itkeneet ylen Hämeen uutisissa että heille ei ole Suomessa jäerjestetty tarpeeksi harrastuksia. Halutaan urheilla ja matkustella mutta tietysti suomalaisten piikkiin. Eikö rotille mikään riitä. Tätä paskasakkia ei pidä kenenkään avustaa. Kaikki yrittäjät vaan pois vokkien hommista.

 2. Eipä näytä ymmärrykseen mahtuvan sekään, että aito yrittäjä, usein vielä pienyrittäjä, ei ajattelekkaan asioita vain taloudellisesta näkökulmasta. Nämä yrittäjät kun omaavat vielä harkintakyvyn ja omantunnon ja kieltäytyvät toimimasta omiaan vastaan, vaikka varmasti rahan houkutus nykyisessä talouskurimuksessa olisikin mielliyttävä, hattua nostan kun seuraavaksi moisen päähäni laitan.

  Tuo on aitoa, suoraselkäistä yrittäjyyttä, täydellinen vastakohta nykyiselle talouskulttuurille, jossa kaikelle voidaan määrittää hintalappu mutta millään ei saa olla mitään tunnearvoa.

 3. Kunnon suomalainen työmies ei pokkuroi vapaamuurareita, sionisteja, ay-punikkigangstereita eikä muitakaan seteliselkärankaisia liippareita. Hyvä, pojat, Teillä on rotia ja selkärankaa! Työn iloa! Veri on kultaakin kalliimpaa!

 4. Kylläpä piristi päivää tämä uutinen, ihailtavaa toimintaa! Tarjoaisin mukilliset välittömästi näille yrittäjille!

 5. Mites eikö näiden tunkeutujien joukossa pitänyt olla ammattimiehiä
  vähän joka alalle? Luulis nyt muutama timpuri ja maalari löytyvän
  että voivat itse kunnostaa keskuksensa.

 6. Oulussa on osa g4s:n lukkosepistä kieltäytyneet työskentelemästä Heikinharjun pakolaiskeskuksessa. Työkaluja varastetaan, tunnelma uhkaava, pakoloiset osoittavat halveksuntaa ilmein näitä lukkoseppiä kohtaan.. siis suomalaisia työläisiä kohtaan. Ystäväni ihmetteli kuinka samat lukot rikkoutuvat jatkuvasti siellä kun taas hotelleissa kestävät vuosia. Ja yhteiskunta maksaa.

Comments are closed.