Koti Uutisia Tykkää Sananvapauden puolesta! -Facebook-sivusta!

Tykkää Sananvapauden puolesta! -Facebook-sivusta!

7

Pohjoismainen Vastarintaliike ilmoitti keskiviikkona järjestävänsä mielenosoituksen sananvapauden puolesta Tampereella lauantaina 21.10. Tapahtumaa tullaankin seuraavan kuukauden aikana mainostamaan mahdollisimman monissa kanavissa – myös sosiaalisessa mediassa.

Tapahtumaa varten on luotu Facebookiin Tykkäys-sivu, jolla tullaan tiedottamaan kaikki tarpeellinen marssiin liittyen. Mikäli omistat Facebook-tilin, tykkää sivusta ja kutsu kaverisikin tykkäämään siitä! Sivu on osoitteessa https://www.facebook.com/SananvapausTre/

7 KOMMENTIT

  1. Tykkäsin ja kutsuin kaverinikin tykkäämään 🙂 Hyvä tapa saada näkyvyyttä tapahtumalle!

  2. Eipä mennyt kauaa, että (((Zuckerbergin))) ja (((Poliisihallituksen))) rakit ottivat FB-sivut alas 😀 Nuo idiootit eivät tajua, että toiminnallaan he vain osoittavat suomalaisille, kuinka tärkeää on, että Tampereella marssitaan sananvapauden puolesta!

  3. Ihmettilinkin, kun jaettu postaus katosi aikajanaltani. Tämän sivuston linkki korvaa sen nyt.

  4. Sivuston poistamiselle oli varmaan hyvä syy… olihan?!
    Kun valtaväestölle on rummutettu vihapuheesta 24/7 niin heidän on helppo ymmärtää, että sivulla oli varmaan sitä ns. vihapuhetta. Ohitetaan kätevästi se fakta, että vihapuhe ei alunperinkään ollut rikollista eikä edes tuomittavaa.

    Näin se Suomi toimii. Rummutetaan helvetisti yleiskäsitystä ja mielialaa, jotta varsinainen hyökkäys sujuisi helpommin. Kuinka helvetin paljon vaikeampaa näiden idioottien olisi toimia jos sitä rummutustyötä ei oltaisi iskostettu kansaan neuvolasta asti!

    Minulla on ainakin paha olo tästä – kuinka tähän pahoinvointiin tulisi suhtautua? Minä en suostu luovuttamaan, kuten niin monet suomalaiset miehet, jotka yrittävät peittää pahoinvointiaan päihteisiin ja muihin addiktioihin. Kansallismielisen paras lähtökohta on pysyä terveenä-ja vaarallisena!

Comments are closed.