Koti Uutisia Kotimaa Tuukka Kuru: Awakening-seminaari tulee taas!

Tuukka Kuru: Awakening-seminaari tulee taas!

7

Valkoiseksi nationalistiksi itsensä luonnehtiva kansalaisaktivisti Tuukka Kuru ilmoitta Twitter-sivullaan, että kaksi kertaa aiemmin järjestetty Awakening-seminaari tulee jälleen ensi keväänä.

Kurun mukaan tapahtumaan on jonilmoittautunut kuusi puhujaa, joista moni on ensimmäistä kertaa Suomessa. Tapahtumasta on järjestäjän mukaan tulossa ”tymäkkä”.

Kansallinen Vastarinta suosittelee seuraamaan tilannetta. Tulemme myös uutisoimaan tapahtumasta sitä mukaan kun uutisoitavaa on.

Lähde: Twitter

7 KOMMENTIT

 1. Varmaankin taas somalinaaras Ruotsista puhumassa kuten eräässä aiemmassa tapahtumassa itä-Helsingissä.

  • Tuskinpa vain, kun järjestäjien joukossa on Kuru. Tämä Itä-Helsingin somaliepisodi ei liene sittemmin toistunut, ja sen järjestäjät oli eri porukkaa muutenkin kuin Awakeningin järjestäjät.

    • Sisu ei ole järjestönä tiukan ideologinen ja siihen kuuluu laajasti ihmisiä, joten asiaa kannattaa tarkastella henkilöiden kautta, ei järjestön. Lisäksi monet, jopa suurin osa kansallismielisestä liikkeestä, on radikalisoitunut kolmen vuoden aikana merkittävästi.

     • Ei meillä nyt kovin montaa radikaali liikettä/organisaatiota tässä maassa ole!

     • Radikalisoitumisella tarkoitan esim sitä, että yhä useampi kansallismielinen puhuu avoimesti rotueroista ja juutalaisesta ylivallasta. Se on ideologista radikalisoitumista, mitä on tapahtunut. Ja siitä on myös Awakeningissa kyse.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here