Koti Uutisia Kotimaa Tuukka Kuru: Awakening-seminaari tulee taas!

Tuukka Kuru: Awakening-seminaari tulee taas!

13

Valkoiseksi nationalistiksi itsensä luonnehtiva kansalaisaktivisti Tuukka Kuru ilmoitta Twitter-sivullaan, että kaksi kertaa aiemmin järjestetty Awakening-seminaari tulee jälleen ensi keväänä.

Kurun mukaan tapahtumaan on jonilmoittautunut kuusi puhujaa, joista moni on ensimmäistä kertaa Suomessa. Tapahtumasta on järjestäjän mukaan tulossa ”tymäkkä”.

Kansallinen Vastarinta suosittelee seuraamaan tilannetta. Tulemme myös uutisoimaan tapahtumasta sitä mukaan kun uutisoitavaa on.

Lähde: Twitter

13 KOMMENTIT

 1. Varmaankin taas somalinaaras Ruotsista puhumassa kuten eräässä aiemmassa tapahtumassa itä-Helsingissä.

  • Tuskinpa vain, kun järjestäjien joukossa on Kuru. Tämä Itä-Helsingin somaliepisodi ei liene sittemmin toistunut, ja sen järjestäjät oli eri porukkaa muutenkin kuin Awakeningin järjestäjät.

    • Sisu ei ole järjestönä tiukan ideologinen ja siihen kuuluu laajasti ihmisiä, joten asiaa kannattaa tarkastella henkilöiden kautta, ei järjestön. Lisäksi monet, jopa suurin osa kansallismielisestä liikkeestä, on radikalisoitunut kolmen vuoden aikana merkittävästi.

     • Ei meillä nyt kovin montaa radikaali liikettä/organisaatiota tässä maassa ole!

     • Radikalisoitumisella tarkoitan esim sitä, että yhä useampi kansallismielinen puhuu avoimesti rotueroista ja juutalaisesta ylivallasta. Se on ideologista radikalisoitumista, mitä on tapahtunut. Ja siitä on myös Awakeningissa kyse.

 2. En näe mitään syytä osallistua Awakening-tapahtumaan. Asyl (Tiina Wiik ja Junes Lokka) ovat mukana tapahtuman järjestämisessä, Asyl kannattaa kannabiksen laillistamista, joka on täysin kansallismielisiä arvoja vastaan.
  Kysymys Kansalliselle Vastarinnalle:
  Miksi annatte mainostilaa näille?
  Minä ja monet muut ovat laittaneet tämän tapahtuman boikottiin.

  • Boikotointi on boikotoijien oma valinta. Aina voit tietysti itse järjestää vastaavia puhujia suomeen, jos huippunimiä suomeen kantavien järjestäjien taustat ei miellytä.

   Ykeisesti ottaen suosittelen yleisen boikotoimishalun lähtevän kansallismielisillä jostain muualta kuin toisista kansallismielisistä. Esimerkiksi kaikesta, mikä tukee kulttuurimarxismia.

   • Tuetko Wiikiä ja hänen mielipiteitään kannabiksesta, sekä Israelista?
    Tämä ei ole tarkoitettu minkäänlaiseksi loukkaukseksi, vaan ihan rehti ja suora kysymys.
    Hyviä puhujia tapahtumassa on ollut, sitä ei ole kiistäminen, mutta en todellakaan ota Wiikiä vakavissaan.
    Toistan aikaisemman kysymyksen:
    Mikä on toimituksen kanta tätä koskevaan asiaan? Wiik on julkaissut kirjoituksen liittyen kannabikseen, toimitus voisi tehdä jonkinlaisen kannanoton asiaan, kun Wiik itsensä kuitenkin “kansallismielisenä” esittää.

    • Jos tuollaisia kannanottoja alkaisi tekemään jokaisesta kansallismielisestä, joka ei ole 100% oikeamielinen, niin seuraavaksi siirrytään tasolle, jossa ei muuta tehdäkään kuin irtisanoudutaan muista.

     Et ilmeisestikään ole osallistumassa tapahtumaan, se kävi selväksi. Suosittelen kuitenkin ymmärtämään, että tällaiset tapahtumat ocat muutakin kuin yksittäinen järjestäjä – ne ovat paikkoja, jossa verkostoitua muiden kansallismielisten kanssa, kouluttaa itseään ja kuluttaa toisten kansallismielisten tarjoamiin palveluihin. Näistä asioista voi pitkässä juoksussa kehittyä monia positiivisia projekteja, joiden kautta viedään nationalismin ilosanomaa eteenpäin. Ja jos olet huolissasi Wiikistä, niin mikään ei pakota sinua tekemään hänen kanssaan yhteistyötä. Kuitenkin – tietämättä mitä kaikkea itse teet aatteesi puolesta – toisten arvostelu on tekopyhää niin kauan kun ei itse tee enemmän ka paremmin.

     Jos haluat mielestäsi 100% oikeamielisten järjestämän seminaarin, niin suosittelen näyttämään esimerkkiä ja järjestämään sen itse. Eiköhän sinulle apujoukkoja ja resurssien tarjoajia löydy kun kyselet.

     • Muitakin tapahtumia on verkostoitumiseen, suosittelen muille niitä ennemmin.
      Niin, sinä et tiedäkään mitä minä teen minkäkin hyväksi, se olkoon oma asiani tässä kohtaa.
      Luitko Wiikin julkaisemaa blogitekstiä ollenkaan?
      Viimeistään siinä lähti iso osa arvostuksesta kyseistä henkilöä kohtaan.
      Monta hyvääkin asiaa he ovat saaneet aikaiseksi, sitä ei voi kiistää, mutta jos he lobbaavat huumeiden normalisointia yhteiskunnassa, niin ymmärräthän sen, että se ei sovi kansallismielisiin arvoihin?
      Mitä seuraavaksi, he varmaan julistavat myös homolobbauksen olevan ok?
      Jätit kuitenkin vastaamatta, mikä on mielipiteesi aikasemmassa viestissä esittämiini kysymyksiin?

Comments are closed.