Koti Uutisia Tutkimus: uutisia seuraavat muita islamvastaisempia

Tutkimus: uutisia seuraavat muita islamvastaisempia

3

Englantilainen The Independent -lehti uutisoi tutkimuksesta, jonka mukaan uutisia seuraavat ovat todennäköisemmin muslimivastaisia.

Tutkimuksen mukaan aktiivisesti uutisia seuraavat henkilöt tuntevat enemmän vihaa ja vähemmän sympatiaa islaminuskoisia kohtaan riippumatta siitä, ovatko he liberaaleja tai konservatiiveja. Löydökset perustuivat arvo- ja asennetutkimuksen vastauksiin 16 584 uusiseelantilaiselta. Ne julkaistiin kansainvälisessä tiedejulkaisussa nimeltä PLOS ONE.

Raportin toinen laatija, professori Joseph Bulbulia Wellingtonin Victoria Universitystä lisäsi: “Surullista kyllä, uutisilla voi olla seurauksia oikeassa elämässä muslimeille, jotka kohtaavat päivittäisessä elämässään ennakkoluuloja työpaikalla ja kouluissa. Vaikka ennakkoluulojen poistaminen on vaikeaa, niin toivon, että tulokset haastavat median antamaan reilumman kuvan muslimeista.”

Tutkimuksen tulokset ovat mielenkiintoisesti ristiriidassa liberaalin Independentin ja muiden samankaltaisten julkaisujen yleensä levittämään väitteeseen siitä, että “islamofobia” perustuu tiedonpuutteeseen.

 

Lähteet: Diversitymachtfrei.blogspot.com, The Independent

3 KOMMENTIT

  1. “toivon, että tulokset haastavat median antamaan reilumman kuvan muslimeista.”…eli kertomaan muunneltua totuutta. Suomeksi sanottuna:puhumaan paskaa. Taivaan tosi on, että yhdestäkään musulmannista ei saa järjellä ajateltuna tuotettua yhtäkään “reilumpaa”kuvaa.

  2. Nyt on vain lopetettava uutiset. “Leipää ja sirkushuveja” tilalle, eli tissivakoja ja muuta tärkeää.

  3. Eli uutisia pitää saada entistä muslimiystävällisiksi, jotta ihmiset alkaisivat väkisin pitämään muslimeiata ja islamista?

Comments are closed.