Koti Uutisia Kotimaa Tutkimus: suomalaisilla poikkeuksellisen kielteinen suhtautuminen maahanmuuttajiin

Tutkimus: suomalaisilla poikkeuksellisen kielteinen suhtautuminen maahanmuuttajiin

9

Siirtolaisinstituutin erikoistutkijan mukaan suomalaisilla on poikkeuksellisen kielteinen suhtautuminen maahanmuuttajiin. Monissa maahanmuuttajataustaisia ryhmiä koskevissa tutkimuksissa käy ilmi, että suomalaisuutta vartioidaan niin tarkasti, että monesti maahanmuuttajien Suomessa syntyneitä lapsia ei mielletä suomalaisiksi eivätkä maahanmuuttajat määrittele itseään suomalaisiksi kantaväestön “vahvan vastustuksen” takia. Muun muassa juutalaismiljardööri George Sorosin omistaman Open Society Foundationsin tutkimuksessa Suomi erottui selvästi muiden maiden joukosta. Tämä ei tietenkään ole pakotetun monikulttuurisuuden ja väestönvaihdon puolesta lobbaavien suvaitsevaisten mieleen.

Erityisesti pääkaupunkiseudulla tapahtuvan suuren väestönmuutoksen myötä kukkahattutädit kokevat tärkeäksi kirjoittaa uudelleen syrjivän “suomalaisuuden myytin”, jonka mukaan suomalaiset olisivat “yhdestä puusta veistetty homogeeninen kansakunta”. Viime vuonna Vantaan väestönkasvusta 80 prosenttia oli vieraskielistä, Espoossa vastaavasti 70 prosenttia ja Helsingissä reilut 60 prosenttia. Väestöennusteen mukaan noin joka neljäs pääkaupunkiseudun asukkaista olisi vieraskielinen vuonna 2030.

Tutkijoiden mukaan suomalaisten kielteinen suhtautuminen maahanmuuttajiin vaikeuttaa sopeutumista suomalaiseen yhteiskuntaan ja on mahdollisesti syynä syrjäytymiseen. Ulossulkevaa käytöstä ovat muun muassa mikroaggressiot maahanmuuttajia kohtaan, joissa suomalaiset vierastavat heitä arkisissa tilanteissa. Myös “stereotyyppisestä suomalaisesta” poikkeava ulkonäkö ja nimi vaikuttavat työllistymiseen ja viranomaiskohteluun syrjivästi.

Lähde: Helsingin Sanomat

9 KOMMENTIT

 1. Tutkimus enteilee massiivista propagandahyökkäystä suomalaisia vastaan.

  Nyt on aika valmistautua välittömästi kumoamaan hyökkääjien käyttämät väitteet. On myös nyt aika kehittää omia argumentteja, jotka murentavat hyökkääjien uskoa asiaansa.

  Tilanne muistuttaa Normandian maihinnousua, mutta nyt näyttämönä on ihmisten mielet.

 2. Se on täysin normaalia vastustaa rotumuukalaisten invaasiota. Monissa tutkimuksissa on ollut, että yli 80% Suomalaisista vastustaa pakkomonikulttuurisuutta eikä halua lisää maahanmuuttajia. Helsinkiläisistä melkein 90% ja Tamperelaisista 87% ei ottaisi lisää maahanmuuttajia. Muistan kun oli noita kyselyitä ja tutkimustulokset julkaistiin iltalehdessä.

  • Iltis ja Usari sentää viel julkasee näit tuloksii, joku Hesari tai muu judeaviisi ei niitä pal noteeraa. Ja päättäjilt jos kysyy niin oujees, jengi diggaa näit mutiaisii sit niin satasella, et lisää vaan ja paljon.

 3. Jos “tutkimus” on tehty Sorosin rahoilla se ei ole tutkimus. Se on käsikirjoitus jonka tarkoitus on tuottaa Sorosille lisää valtaa ja rahaa. Eli tässä tapauksessa sen on tarkoitus pistää suomalaiset polvilleen koska kansainvälinen häpäisyviikko on alkamassa.

  Ei Soros mitään tutki. Se ajaa omaa agendaansa konsulttien ja lobbareiden kanssa. Tämäkin paperin tarkoitus on saada Suomen rajat entistä avoimemmiksi. Aivan kuten Merkel teki Saksassa jossa maahantunkeutujille myönnettiin turvapaikka ilman haastatteluja. Samaa ajetaan nyt Suomeen.

 4. Tulos antaa kertoa sen totuuden, joka ei pala tulessakaan, eikä edes ensin “syömällä paskaa ja kuolemalla sen jälkeen pois.”
  Kupla -väki tietoisella kuplailullaan ja silkalla valtapoliittisista näkökohdista sekä silkan loppumattoman tyhmyyden suomalla lahjalla uskoo monikulttuurisuuteen tai ylipäätänsä “kotoutusohjelmiin”, jotka ovat vain “taikaseinän” kaltaisia rahasampoja somaleille, joita ylimaallisen tyhmät valkoiset punaiset jakavat avoimin sydämin istuen toisen perseellä valkeeseen öösäämällä kanta-suomalaisten hien, veren ja kyyneleiden riivaamina tehdystä työstä, josta yhä vähemmän jää heidän itsensä (suomalaiset) käyttöön kuin kaleeriorjat soutaen vain raippaverolla vaivannäön hedelmien valuessa esteettä ja ilman minkäänlaista oikeuden moraalia mutiaisten tileille vain siksi, että nämä rikoksissaan mätänevät kansat voivat viettää täällä aikaansa kuin valtiovieraat tai suuria palveluksia maalleen tehneet kansallissankarit, jotka tosin kanta -sellaisina tullaan hetikohta potkaisemaan jalustoiltaan alas häpeään ja kiittämättömyyden pohjattomaan suon silmäkkeeseen.

 5. Ai miksikö suomalaiset ei pidä matuista ? Sen ymmärtää helposti kun katsoo vaikka tuota toista uutista jossa kerrotaan että Afgaani turvapaikanhakijat hakkasivat naisen kuoliaaksi Ranskassa. Ei normaali ihminen voi tuollaisesta pitää.

  • Normaali ihminen ei voi mutta valitettavasti päättävissä elimissä on liikaa epänormaaleja. Tällaisia kroonisen käsityskykyhalvauksen uhreja on hakeutunut sankoin joukoin politiikan pariin. Toinen suuri aivotyhjiökeskittymä löytyy nk. punavihersuvakkinarkeista eli niin sanotuista kulttuurimarxisteista. Asia on helppo todeta lukemalla takkua varisverkkoa ja RunkInFinlandia.

Comments are closed.