Koti Uutisia Ulkomaat Tutkimus: Saksalaiset eivät pidä Venäjää uhkana

Tutkimus: Saksalaiset eivät pidä Venäjää uhkana

5

Civey ja Atlantik-Brücke rakensivat kyselyn, jonka lopputulos olikin hieman erikoinen. Vaikka Saksa on Nato-maa, silti 85% kyselyyn vastanneista saksalaisista piti Yhdysvaltojen ja Saksan välistä suhdetta negatiivisena tai hyvin negatiivisena. Noin 57% saksalaisista haluaisi ottaa etäisyyttä Yhdysvaltojen kanssa toimimisesta. Yksi syypää vastaisuuteen voi olla muutama vuosi sitten paljastuneet tiedot, kuinka NSA kuuntelee myös saksalaisten puheluita.

Venäjää ja Kiinaa pitää uhkana vain noin 2%. Yli 40% vastanneista pitää Kiinaa luotettavampana kumppanina kuin Yhdysvaltoja. Kuitenkin jopa 31% pitää äärioikeistopopulismia ja protektionismia uhkana.

Lähde: RT

5 KOMMENTIT

  1. Saksalaisista 31% on kommunisteiksi DDR:ssä lapsenkengistä aivopestyjä tai Länsi-Saksassa kasvaneita globalistisen juutalaismedian aivopesemiä hyödyttämiä idiootteja. Enemmistö saksalaisista tiedostaa kuitenkin Saksan olevan USA:n miehittämä valtio, jolla on amerikkalaisten kirjoittama perustuslaki ja totuuden puhumisesta joutuu vankilaan. Jokaisessa mediatalossa on CIA:n henkilö, joka tarkistaa kaikki uutiset, ohjelmat ja julkaisut, sekä taustat niiltä henkilöiltä, jotka päästetään suoriin lähetyksiin. Yksi väärä sana ja olet ulkona. Jos kehut Kolmannen Valtakunnan perhepolitiikkaa tai työllisyyttä tai eläintensuojelua, et pääse enää toista kertaa ääneen MISSÄÄN saksalaisessa tiedoitusvälineessä.

  2. Oon ihmetellyt miten tuollainen munaton perseen nuolija kansakunta johtaa EU:ta.

    • Ai Israel? Saksalaisethan ovat ainoa kansakunta, joka on joskus yrittänyt panna vastaan maailmaa hallitsevalle mafialle

  3. Kova pettymys koira kammoiselle Merkelille ja Suomen valtamedialle, joka on vestetty samasta puusta.

Comments are closed.