Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Tutkimus: epävarmuus omasta sukupuolesta voi johtua ryhmäpaineesta

Tutkimus: epävarmuus omasta sukupuolesta voi johtua ryhmäpaineesta

7

Professori Lisa Littmanin Brownin yliopistossa USA:ssa tekemä tutkimus on saanut osakseen kovaa kritiikkiä homojen etujärjestöiltä. Ensisijaisesti teinityttöihin kohdistuneen tutkimuksen mukaan niinkin suuri osuus kuin 87 prosenttia tapauksista, joissa nuori ei ole varma sukupuolestaan, on saanut alkunsa siitä, että heidän lähipiiriinsä kuuluvat henkilöt kokevat kuuluvansa vastakkaiseen sukupuoleen.

Tutkimus osoittaa myös, että nuorista tuli merkittävästi suositumpia heidän sosiaalisessa ympäristössään heidän kerrottuaan julkisesti olevansa epävarmoja sukupuolestaan. Tutkimuksen mukaan 62,5 prosentilla näistä nuorista oli jo entuudestaan psyykkisiä ongelmia. 36,8 prosentissa tapauksista enemmistö tuli “kaapista ulos” transseksuaaleina, ja lähes puolessa tapauksista henkilöllä esiintyi itsetuhoista käyttäytymistä. Huomionarvoista on, että 23,5 prosenttia nuorten vanhemmista hyväksyi lapsensa sekavan suhtautumisen sukupuoleensa heti.

Tavanomaisin tulos siitä, että henkilö tuli ‘kaapista ulos’ sukupuoli-identiteettinsä epävarmuuden kanssa oli, että tutkittavan psyykkinen terveys ja suhde vanhempiin heikentyivät voimakkaasti. Noin puolessa tapauksista nuori yritti eristäytyä vanhemmistaan kokonaan ja luotti vain muilta sukupuoli-identiteetistään epävarmoilta saamaansa informaatioon“, kirjoittaa Littman raportissaan.

Littmanin tutkimus on saanut USA:n homolobbarit raivon valtaan; kritiikki Littmania kohtaan on ollut niin voimakasta, että Brownin yliopisto yritti sensuroida tutkimusta. Esimerkiksi sukupuoliklinikan johtaja Diane Ehrensaft vertasi tutkimusta Ku Klux Klaniin.

Littman kommentoi itse tutkimuksen osoittavan selvästi, että vanhempien ei pitäisi antaa lapsensa muuttaa sukupuoltaan vain siksi, että hän yhtäkkiä sattuu sellaista haluamaan. Se, että vanhemmat estävät sukupuolenvaihdoksen, ei ole nyky-yhteiskunnassa itsestään selvää.

Lähteet: Nordfront, Breitbart

7 KOMMENTIT

 1. No voi yhden kerran. Eikä Amerikan yhdysvalloissa vieläkään ymmärretä evoluutiota, ja sitä miten se toimii murrosiän alkaessa? Vai onko näillä tarkoitushakuisilla/nollatutkimuksilla tarkoitus aiheutta sekaannusta ja anarkiaa maan kansalasille?

  Evoluutio on kehittänyt ihmisille mekanismin estämään sisarussuhteita ja varsinkin estämään sitäkauta mahdollisen lisääntymisen. Murrosiän kynnyksellä pojat viihtyvät paljon poikien kanssa ja leikkivät/elävät macho-elämää. Testosteronituoannon alkaminen nostaa miehisyyden tunnetta ja tulos on sen mukainen. Yleinen lausahdus “tytöt on tyhmiä” lienee jokaiselle tuttu.

  Sama tyttöjen puolella. Heidän hormoonituotantonsa saa poikien käytöksen näyttämään idiotistiselta ja he viehättyvät omasta sukupuolestaan. Eivät kaikki mutta poikeuksetta lähes kaikki. Tämä kestää vajaan vuoden, toisilla pari vuotta. Mutta sen jälkeen tytöt kiinnostuvatkin pojista.

  Hormonituotannon alusta on kummallakin sukupuolella jo vuosi pari jolloin ajattelukin selkiää eikä sisarussuhteita enää synny. No, jos tähän murrosiän alkuun, hormoonien vuoristorataan, joku henkilö ihmettelee seksualista kiinnostustaan samaan sukupuoleen ja lääkäri tulee ja sanoo:”Kuule, sinä olet nyt tyttö miehen ruumiissa” tai “Kuule, sinä olet nyt mies naisen ruumiissa” niin johan siinä nuoret alkavat miettiä että voisiko tuo olla totta. Lääkärit ovat kansalaisille yhtä etäitä kuin politikot. Ja siksi niiden auktoriteetti on suuri. Niitä uskotaan. Ja kun nuori ihmisentaimi on saatu tällä tavalla sekaisin, aletaankin sitten äkkiä puuhata sukupuolen leikkausta ja kerrotaan että “Sinun pitää nyt pukeutua niinkuin sinä tunnet”, vaikka juuri on ajatukset laitettu toisen henkilön päähän.

  Tässä ei ole mitään ihmeellistä tai epänormaalia. Tämä on evoluution miljoonia vuosia kehittämä varotoimenpide joka on toiminut erinomaisesti lukuunottamatta paria viimeistä vuosikymmentä. Ihmiskunta on itse koittanut keksiä jotain uutta tästä luonnonlaista. Ja pieleen menee joka kerta. Katsokaa nyt noita marssijoitakin. Ovatko he tasapainoisia tai onnellisia? Elävätkö he mielestään “normaalia” elämää?

  • Juuri näin, ja se että joku katselee samaa sukupuolta olevia, koska haluaa samaistua heihin, ei tarkoita hänen olevan lesbo tai homo.

   Seksuaalista suuntautumista ei määritellä jossain Hesarin NYT liitteen pikatestissä, jossa jokainen samaa sukupuolta olevaa kaunista/seksikästä/komeaa yksilöä mielellään katsova luokiteltiin vähintään osittain homoksi tai lesboksi. Tämä testi on täyttä sitä itseään.

   Eräs asiantuntijalääkäri määritti homouden ja lesbouden seuraavasti: kumman sukupuolen genitaalialueita haluat kiihottuneena kosketella käsin tai suulla? Mikäli saman sukupuolen haaroihin ei tee yhtään mieli mennä räpläämään, olet varmasti hetero.

   Ja mitä tulee tähän sukupuoliasiaan, propagandalla sekoitetaan nuorten päät: feminiininen nainen on tyhmä ja maskuliininen mies väkivaltainen. Tätä on hoettu monta vuosikymmentä. katetta näille väitteille ei ole, sillä huono käytös ei ole sidottu yllä mainittuun, mutta mitäpä kulttuurimarxisti ei olisi valmis tekemään alistaakseen valkoiset kuuliaisiksi ja tahdottomiksi orjikseen ja kääntääkseen miehen ja naisen vihollisen sijaan sotatilaan toisiaan vastaan.

   Kaiken kukkuraksi nämä valkoista kulttuuria vihaavat piiloutuvat itse humanistien ja feministien selkien taakse suojaan. Lukemattomat perversioiden lobbaajat ja aatteen kiihkeimmät johtohahmot ovat paljastuneet juutalaisiksi. Valkoisten biologiaan puuttuminen mielipidemuokkauksella on yksi keino monista hajottaa valkoiset yhteiskunnat niiden sisältä päin.

   • Enempää en voisi olla samaa mieltä. Kymmenen pistettä ja riimukoru!

  • “Tämä on evoluution miljoonia vuosia kehittämä varotoimenpide joka on toiminut erinomaisesti lukuunottamatta paria viimeistä vuosikymmentä.”

   Ei mitään evoluutiota “ihmis-apinoineen” ole koskaan ollutkaan, maapallokin on alle 10 000 vuotias. Tämä saattaa tulle monelle yllätyksenä, mutta asia on näin.

 2. Te raamattu-uskovaiset kreationistit olette, sorry to say, eräitä ahdasmielisimpiä ja kapeakatseisimpia ihmisiä, joihin minä olen elämäni aikana törmännyt. Ja täältä tuskin löydätte hirveän paljon “oikeaan uskoon” käännytettäviä.

  Tämä saattaa tulle monelle teistä yllätyksenä, mutta asia on näin. Vaan onhan teillä kiistämättä aika hyvä viihdearvo… 🤡

  Leipää ja sirkushuvia:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Nuoren_Maan_kreationismi

Comments are closed.