Koti Uutisia Tutkimus: 76 % rikollisjengien jäsenistä Ruotsissa on maahanmuuttajia

Tutkimus: 76 % rikollisjengien jäsenistä Ruotsissa on maahanmuuttajia

1

Tutkimuksen mukaan poliisin tarkastelemien rikollisjengien jäsenistä Ruotsissa ainakin 76 prosenttia on ensimmäisen tai toisen sukupolven maahanmuuttajia.

Tino Sanandaji.
Tino Sanandaji.

Iranilaissyntyinen kurdi ja taloustieteilijä Tino Sanandaji tunnetaan maahanmuuttoa koskevien poliittisesti korrektien myyttien murskaamisesta taloudellisilla faktoilla. Hän on ottanut nyt Facebookissa esiin maahanmuuttajien osuuden rikollisjengeissä.

Sanandaji kertoo ensin raportista, jonka mukaan 58:aa ihmistä on hoidettu ampumahaavojen vuoksi 18 viime kuukauden aikana. Tässä yhteydessä hän tarkastelee toista tutkimusta, joka osoittaa, ketkä “ruotsalaiset” ovat osallisina jengien toiminnassa ammuskellen toisiaan:

“Ruotsin poliisin tiedustelupalvelu tunnisti hiljattain seitsemän jengiä huomattavimmiksi katujengeiksi Ruotsissa […]. Käytimme poliisin tiedustelupalvelun rekisterin ensisijaisia lähteitä tunnistaaksemme jäsenet näistä seitsemästä jengistä. Aineistomme koostui täten yhteensä 239 henkilöstä. Selvitettyämme jengien jäsenten henkilöllisyydet kokosimme tietoa yksilötasolla (esim. ikä, sukupuoli, etninen tausta, syntymäpaikka, tulot, asuinpaikka ja rikosrekisteri) useista viranomaislähteistä luodaksemme täydelliset ‘jäsenprofiilit’. […] 76 % jäsenistä on ensimmäisen tai toisen sukupolven maahanmuuttajia.”

76 prosenttia jengien jäsenistä osoittautui näin ollen maahanmuuttajataustaisiksi. Mikäli mukaan olisi laskettu muutkin kuin toisen sukupolven maahanmuuttajat tai mikäli rikolliset olisi kategorisoitu rodun mukaan, olisi muiden kuin ruotsalaisten määrä ollut todennäköisesti jopa suurempi.

Lähteet: Nordfront.se, Facebook

1 KOMMENTTI

  1. Siellä ne Sahlinin kullannuput hääräilee ja tuottaa auvoa ja onnea kansankodille.

Comments are closed.