Koti Uutisia Tutkijat: ”rasismi” vahvasti biologista

Tutkijat: ”rasismi” vahvasti biologista

1

New Yorkin yliopiston tutkijat päätyivät mielenkiintoiseen lopputulokseen neurotieteitä koskevissa tutkimuksissaan. Tutkijoiden mukaan aivojen osa-alueet, jotka vaikuttavat tunteisiin, ovat limittyneet niiden alueiden kanssa, joita ihminen käyttää toisten henkilöiden etnisyyden tunnistamiseen.

Aivokuvausten avulla saadut todisteet osoittavat, että kanssakäyminen vieraiden etnisten ryhmien kanssa aiheuttaa reaktioita tajunnan tiedostamattomilla tasoilla. Tutkijoiden johtopäätös oli kiusallinen; jopa vannoutuneet egalitaristit saattavat käyttäytyä rasistisesti tiedostamattaan.

Cambridgen yliopiston opettaja Martin Sewell on puolestaan nostattanut myrskyn kotisivullaan julkaisemillaan epäkorrekteilla ajatuksilla. Häntä syytetään rasismista ja seksismistä. Hänellä on tutkinto matematiikasta ja taloustieteestä.

Näin hän sanoo rasismista:

“Niin kutsuttu rasismi on täysin luonnollinen ryhmän sisäinen asenne, jonka poliittisesti korrekti länsi on leimannut pahaksi. Uskottavin selitys rikoksiin syyllistyvien mustien suureen määrään on mustien alempi älykkyys ja suurempi taipumus toimia mielijohteesta, joka mahdollisesti on biologinen piirre.”

Sewellin kotisivulla on runsaasti artikkeleita, joihin hän viittaa selittäessään tutkimustuloksia. Rotua käsittelevällä sivullaan Sewell muistuttaa, että valkoisilla on ollut elintärkeä rooli matematiikan kehityksessä ja että valkoiset ovat rakentaneet edistyksellisimmät yhteiskunnat sekä matkustaneet kuuhun jo 40 vuotta sitten. Mustilla ei sen sijaan ole ollut mitään tarjottavaa tieteelliselle kehitykselle – he eivät ole koskaan kehittäneet kirjoitettua kieltä tai kalenteria, eivätkä he ole edes keksineet pyörää! Liberaalien länsimaalaisten onkin täytynyt markkinoida valkoisten keksintöjä amerikkalaisille nuorille mustien saavutuksina, jotta puhe rotujen tasa-arvosta ei kuulostaisi niin groteskilta valehtelulta kuin se todellisuudessa on.

Seksismisyytökset taas perustuvat tähän feminismiä arvostelevaan mielipiteeseen: “Feminismi ei vahingoita vain miehiä. Naiset todellakin ovat onnettomampia nyt kuin 1970-luvulla.”

Martin Sewelliä on vaadittu eroamaan mielipiteidensä julkisen esittämisen vuoksi. Kaikille lienee selvää, että vain poliittisesti korrektien mielipiteiden ilmaisu suvaitaan liberaalissa lännessä. “Väärien” ajatusten julkituojat pyritään nujertamaan ja vaientamaan, mutta tosiasia on, että vain ne, jotka ovat eri mieltä valtaapitävien kanssa, tarvitsevat sanavapautta turvakseen. Yleisesti hyväksyttyjä mantroja toistelevat eivät lakia tarvitse.

Aiheesta muualla:

http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/06/25/martin-sewell-racist-cambridge-university-academic_n_1623370.html
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2164844/Racism-hardwired-human-brain–people-racists-knowing-it.html
Martin Sewellin rotuaiheisia julkaisuja: http://race.martinsewell.com/

1 KOMMENTTI

  1. Biologinen totuus sattuu ja tasa-arvolla kyllästetyt kulissit lahoavat. Vaientamalla Martin Sewellin, systeemi myöntää hänen puhuvan kiusallisesti totta.

Comments are closed.