Koti Uutisia Tutkijat löysivät uuden lääkkeille vastustuskykyisen tuberkuloosikannan turvapaikanhakijoista

Tutkijat löysivät uuden lääkkeille vastustuskykyisen tuberkuloosikannan turvapaikanhakijoista

8

Sveitsiläiset tutkijat ovat löytäneet uuden lääkkeille vastustuskykyisen tuberkuloosikannan itäafrikkalaisista turvapaikanhakijoista. Zürichin yliopiston tutkijat löysivät tuberkuloosikannan ensin yhdestä somalialaisesta turvapaikanhakijasta, joka oli saapunut Sveitsiin 2016. Tämän jälkeen tutkijat testasivat muitakin turvapaikanhakijoita ja löysivät myös kahdeksasta muusta itäafrikkalaisesta turvapaikanhakijasta samaa tuberkuloosikantaa.

Samankaltaista tautia havaittiin myös Borstelista Saksasta. Kaiken kaikkiaan 29 turvapaikanhakijan seitsemässä eri Euroopan maassa todettiin sairastuneen tautiin. Euroopan tautien ehkäisy- ja valvontakeskus ECDC antoi ilmoituksen ja kaikki tautiin sairastuneet turvapaikanhakijat vietiin välittömästi karanteeniin, joka estää taudin leviämisen entisestään.

Lähde: Breitbart

8 KOMMENTIT

 1. Uusimpien tutkimusten valossa rotat ei levittäneet ruttoa vaan ihmiset.

 2. No mutta hei! Älkää olko rajoittuneita.

  Kun muutama tautinen rot.. siis somali tuovat hyvää hyvyyttään jotain uutta ja erilaista tutkittavaa eurooppalaisille lääkäreille, niin pitäisi vain olla vain kiitollinen. Eurooppalainen lääketieteellinen osaaminen rikastuu. Mahdollisesti muutama tuhat kuollutta white trashia ei tunnu missään. Mielestäni kohtuullinen hinta.

  Ihmettelen kuitenkin, että miksi rot.. siis somalien omat lääkärit eivät näihin asioihin ole persl.. siis Somaliassa kiinnittäneet huomiota?

  • Somalialainen sairaanhoito lienee näinä päivinä tuntematon käsite. Vaan miksei sitä suvakkien palvomaa monikulttuurisuuta voida tuoda Suomessa myös sairaanhoitoon? Ihan omalle osastolle, jonne laitetaan vain punikit, suvakit sun muut kuoliaaksiymmärtäjät. Muutama tuberkikkeliä poteva poppamies sinne töihin nyt aluksi, valtio maksaa rummut, rotanluut ja nenälävistykset…

   • Ehdottamasi järjestelmä on täydellinen!

    Somalipoppamieslääkäri hoitamaan suvakkeja yms. sydämensivistynyttä älymystöä sekä maahan laittomasti tunkeutuneita kone-, raketti- ja avaruusinsinöörejä. Tarjolla olisi myös rot.. siis somaliaivokirurgin palveluita. Jos potilaita olisi liian vähän, voisi siinä ohella silpaista muutamat klitorikset pois ja neuloa parit häpärit umpeen. K e r r a s s a a n h i e n o a! Ei tarvita mitään sotea!

    Laitatko ehdotuksen Vispilälle jatkovalmisteluun? Minä voin lähestyä asiassa Valviraa.

    • Kunnon naurut pääsi tätä lukiessa. Joo, pistetään asia vireille, viimeistään ensi kesänä, kun olen Suomessa. 😀

     • Tietääköhän lääketieteellisissä opettajina toimivat professorit kyseisestä parannusmenetelmästä? Mielestäni kyseinen lääketieteellinen osaaminen pitäisi siirtää myös suomalaisten lääkärien työkalupakkiin, kun näitä raketti-insinöörejä ja muita luku- ja kirjoitustaidottomuuden huippuosaajiaja saapuu keskuuteemme.

      Voisin kuvitella, että videolla nähdyt parannuskeinot olisivat edelleen toimivimmat näiden parantamisessa. Eikö nämä juurikin toivo, että täällä sallittaisiin heidän lähtömaittensa tapojensa mukainen elämä? Miksi siis luopua toimivasta menetelmästä tältäkään osin?

 3. Tässähän käydään biologista sotaa eurooppalaisia vastaan. Kalergi-suunnitelma etenee.

Comments are closed.