Koti Uutisia Ulkomaat Turvapaikanhakijoille enemmän seksuaaliopetusta Saksassa joukkoraiskausten seurauksena

Turvapaikanhakijoille enemmän seksuaaliopetusta Saksassa joukkoraiskausten seurauksena

3
Saksan integraatiokomissaari Annette Widmann-Mauz.

Brutaali nuoren saksalaistytön joukkoraiskaus syyskuun alkupuolella Freiburgissa on saanut ison osan Saksan kansasta shokin kaltaiseen tilaan. Nyt hallituksen integraatiokomissaari, liittokansleri Angela Merkelin CDU-puolueeseen kuuluva Annette Widmann-Mauz on päättänyt reagoida tapahtuneeseen.

Widmann-Mauz sanoo, että turvapaikanhakijoille on osoitettava Saksassa olevan nollatoleranssi seksuaaliseen väkivaltaan. Widmann-Mauzin mukaan hallituksen tulisi järjestää heille asianmukaista seksuaaliopetusta, ja opetuksen tulee olla kohdistettu juuri turvapaikanhakijoille.

– Kaikki Saksasta turvapaikkaa hakevat tulee ohjata välittömästi maahantulonsa ja vastaanottokeskukseen siirtämisen jälkeen kursseille siitä, miten elämä Saksassa toimii. Kurssien tulee sisältää erityisesti perustavanlaatuista seksuaaliopetusta, joka tähtää opetuksellaan sen tekemiseen selväksi, ettei Saksassa suvaita seksuaalirikoksia tai muita väkivaltarikoksia.

Widmann-Mauz lisää, että osana tätä seksuaaliopetusta maahanmuuttajataustaiset “jo pidempään Saksassa asuneet” miehet velvoitetaan “tekemään selväksi juuri maahan saapuneille”, miltä tilanne seksuaalisuuteen ja sukupuolten väliseen tasa-arvoon liittyen näyttää Saksassa. Mikäli välttämätöntä, nämä keskustelut käytäisiin maahamuuttajien äidinkielellä. Widmann-Mauz ilmaisi tukensa myös sille, että koulutuksen henkilökuntaan rekrytoitaisiin erityisesti juuri maahanmuuttajataustaisia miehiä saksalaisten arvojen välittämiseksi.

15 henkilön pääosin syyrialaismiehistä koostuneen Freiburgin raiskaajajoukkion päätekijän luonnehditaan olevan ympäristölleen välittömäksi vaaraksi. Hänestä oli tehty pidätysmääräys jo ennen nuoren saksalaistytön joukkoraiskausta. Tapauksen jälkeen kansan viimeaikaiset protestit Merkelin äärimmäistä maahanmuuttopolitiikkaa kohtaan uusiutuivat. Widmann-Mauz kommentoi nyt, että saksalaisten raiskauksiin syyllistyneet “tulee viedä oikeuden eteen, ja heille tulee antaa kovat rangaistukset teoistaan”.

– Meillä on nyt tapahtunut vastenmielinen rikos. Jokainen maahamme saapuva ja tuollaisiin tekoihin syyllistyvä henkilö tulee palauttaa kotimaahansa, sanoo Widmann-Mauz.

Freiburgin pormestari Martin Horn puolestaan lupasi joukkoraiskaustapauksen jälkeen, että raiskaajille on nollatoleranssi, mutta hän varoitti kuitenkin kansalaisia tekemästä “hätiköityjä johtopäätöksiä” sekä “syyttämästä yleisesti kaikkia pakolaisia”. Vastauksena näille sanoilleen hän sai sosiaalisen median kautta valtavat määrät vihaista palautetta, erityisesti solvauksia ja tappouhkauksia. Horn kommentoi olevansa pakotettu jopa poistamaan Twitter- ja Instagram-tilinsä, koska “vihamyrskystä” tuli niin valtavan kokoinen Hornin puhemiehen mukaan.

Ote “pakolaisille” kohdistettavasta seksuaalikasvatusmateriaalista

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Saksassa yritetään vaikuttaa “pakolaisten” ja maahanmuuttajien seksuaalikäyttäytymiseen kurssien kautta. Eräs tärkeimmistä asioista, joita kursseilla yritetään opettaa, on että ei todella merkitsee ei. Pakolaisille opetetaan siellä myös joitakin yksinkertaisia hygieniasääntöjä.

RT:n mukaan tällaiset kurssit eivät ole osoittautuneet erityisen tehokkaiksi. Eräs esimerkki niiden tehottomuudesta on 16-vuotiaan Belgiaan muuttaneen afgaanin tapaus. Kyseinen afgaani raiskasi vastaanottokeskuksessa työskennelleen naishenkilön vain muutamia viikkoja sen jälkeen kun hän oli käynyt seksuaalikasvatuskurssin.

Lähteet: Nordfront, RT

3 KOMMENTIT

  1. Anette voisi keskittyä ennaltaehkäisevään toimintaa, kuten rajojen sulkemiseen, sen sijaan että keskittyy oireiden hoitamiseen: Seksualiopetukseen. Kai ne sielä opettaa senkin että mihin se pikkumuna pitää pistää jos haluaa raiskata. Osa turvapaikanhakijoista kun on maksullisten naisten kanssa koittanut tukea sitä napaan. Ja joput sitten anukseen. On suoranainen ihme että ne oppii lisääntymään.

    Ja vaikka miehet naivatkin toisiaan ja nuoria poikia niin sanoppa niitä homoiksi, tulistuvat siitä.

  2. Kannettu vesi ei kaivossa pysy. Ei etenkään, kun tulijoiden kulttuurissa kaikki hengityselimillä varustetut ovat potentiaalisia seksikumppaneita ikään ja sukupuoleen katsomatta ja kun ÄO pyörii samoissa lukemissa kengännumeron kanssa.

    Jos niitä kunniakansalaisia tosiaankin on pakko raahata vaikka väksisn joka ikiseen kylään, niin kastrointi olisi vähin, mitä niille pitäisi tehdä. Sekään ei takaa turvallisuutta, mutta ainakin vaikuttanee rikollisuuden suuntautumiseen.

Comments are closed.