Koti Uutisia Turvapaikanhakijat juhlivat Murmanskissa – 18 sairaalaan ja 33 vankilaan

Turvapaikanhakijat juhlivat Murmanskissa – 18 sairaalaan ja 33 vankilaan

1

Turvapaikanhakijat Lähi-idästä alkoivat kähmiä tyttöjä Murmanskin alueella. He ymmärsivät liian myöhään, etteivät olleet EU:ssa. Paikalliset ovat iloisesti jakaneet yksityiskohtia tapauksesta sosiaalisessa mediassa.

Aikaisemmin media kertoi, että Norja oli lähettänyt takaisin Venäjälle 50 “huonosti käyttäytyvää” pakolaista. Paluunsa jälkeen pakolaiset päättivät pitää hauskaa paikallisessa yökerhossa nimeltään Gandvik. He unohtivat, etteivät he ole enää Norjassa ja alkoivat pitää “vähän hauskaa” tyttöjen kanssa.

Ongelmaksi syntyi Murmanskin alueen asukkaiden suhtautuminen pakolaisiin, mikä ei ole yhtä suopeaa kuin “valistuneessa Euroopassa”. Paikallisten kommenttien perusteella näyttää siltä, että pakolaiset yrittivät “apinamaisen käytöksensä” jälkeen jopa piileskellä yksityiskodeissa – sen jälkeen, kun paikalliset miehet päättivät ojentaa heitä.

Poliisit saapuivat paikalle ja yrittivät rauhoitella kuumakalleja ja tappelua sekä estää pakolaisten lynkkauksen. Mikäli poliisi ei olisi saapunut, miehille olisi käynyt erittäin huonosti ottaen huomioon Murmanskin kylmän sään.

Murmanskin poliisilaitos ei halua kommentoida asiaa; he toistivat fraasia “joukkotappelusta ja isoille pakolaisryhmille aiheutetuista terveysvammoista”. Paikalliset tosin väittävät, ettei edes poliiseilla ole paljonkaan suvaitsevaisuutta pakolaisia ja heidän käytöstään kohtaan, mikä johti siihen, että 18 pakolaista vietiin sairaalaan ja 33 poliisiasemalle.

UK_Murmansk_turvapaikanhakijat

Lähde: MV-lehti

1 KOMMENTTI

  1. jotensakkaan en tunne yhtään sympatioita noita matuja kohtaan.

Comments are closed.