Koti Uutisia Ulkomaat Turvapaikanhakijat hakkasivat naisen kuoliaaksi Ranskassa

Turvapaikanhakijat hakkasivat naisen kuoliaaksi Ranskassa

9

Toukokuun 23. päivänä kaksi Afganistanista kotoisin olevaa turvapaikanhakijaa hakkasi ranskalaisen naisen kuoliaaksi Ranskassa. Pahoinpitely tapahtui, kun nainen oli matkalla kotiin Pariisista Dijoniin junalla. Miesten mukaan naisen hame oli sopimaton, koska he näkivät liikaa hänen rinnoistaan.

Kun nainen jätti junan saavuttuaan Dijoniin, hyökkäsivät miehet hänen kimppuunsa. He työnsivät hänet ulos junasta, minkä jälkeen he alkoivat lyödä ja potkia häntä.

Miehet pidätettiin heti tapahtuneen jälkeen ja he odottavat nyt tuomiotaan.

Lähde: Nordfront

9 KOMMENTIT

  1. Kuka pelle vielä puolustaa Muhammedeja? Kiitos tästäkin kamelinnussijoille.

  2. Monikulttuurista rikkautta! Ählämit saa pari vuotta ruotsalaisessa täyshoitolassa tai öö ehdollista.🙂

  3. Sen sijaan että muslimit olisivat kiimoissaan runkanneet toisiaan tai vetäisseet toisiaan kakkoseen, päättivät ne yhdessä tuumin hyökätä naisen päälle ja tappaa tämän. Voi muslimeja. Ajattelevat kaiken alapäällään. Mutta toisaalta, mitä voi odottaa 1500 vuotisen serkus-avioliittojen jälkeen. Se ei voi olla jättämättä jälkeään.

    Minua kuitenkin kummastuttaa se miten lähi-itäkin oli vielä -70 luvulla kukoistava keidas. Suuri osa sen ikäluokan ihmisistä näki silloisen elämäntyylin minihameineen ja väritelevisioineen sekä yliopistoineen. Mikseivät nämä ihmiset pistäneet näitä kiima-kalleja ruotuun kun ne rupesi öykkäreiksi? Miksei niitä lähetetty sinne taivaan paratiisiin? Jos kansalaiset olisivat nousseet maan sisäistä uhkaa vastaan, olisi lähi-itä vieläkin kukoistava kaupan keskus. Ja ties vaikka mitä.

    • Yksi sana: Uskonto. Silloin ei ollut ääri-islamistisia murhaajaorganisaatioita eikä näitä vihaimaameja jotka kuola suupielistä pärskyen kylvävät vihaa kuulijoihinsa. Kouluttamattomaan ja yksniittiseen kuulijakuntaan tällaisen “jumalolennon” saarna uppoaa kuin kuuma veitsi voihin.

      Malli otettu suoraan Ilja Ehrenburgista, joka kiljui puna-armeijan radiossa vaahto suussa käskien tappamaan ja raiskaamaan kaikki saksalaiset ikään tai sukupuoleen katsomatta ja sehän tehosi yhtä lailla yksinkertaisiin mongolilaumoihin.

Comments are closed.