Koti Uutisia Ulkomaat “Turvapaikanhakija”: Tulemme Eurooppaan ilmaisen rahan perässä

“Turvapaikanhakija”: Tulemme Eurooppaan ilmaisen rahan perässä

18

Tuore siirtolaiskriisi Kreikan ja Turkin rajalla on nostanut pinnalle kysymykset “pakolaisten” todellisista motiiveista. Vain pieni osa “pakolaisista” on peräisin aidosti vaarallisista, sotaa käyvistä maista.

Alla olevalla videolla tunkeutujat kertovat itse, miksi he tahtovat tulla Eurooppaan. Arabien ja afrikkalaisten mukaan vetovoimatekijöitä ovat eurooppalaisten tarjoamat ilmainen ruoka, asuminen ja raha.

Mikä hälyttävintä, siirtolaiset eivät ole heikkoja naisia ja lapsia vaan taisteluikäisiä nuoria miehiä. Kaikki valtapuolueiden argumentit “pakolaisten auttamisen” puolesta ovat siis valetta.

Lähde: Voice of Europe

18 KOMMENTIT

 1. Tämä tiedettiin Kreikassa jo keväällä 2015 ja auliisti kertoivat myös omatoimimatkalla olevalle turistille. Toimittajat olivat omassa kuplassaan ja aivan kuutamolla todellisuudesta. Onneksi Kreikassa on nyt päästy sanoista tekoihin.

  • Toimittajat eivät olleet kuutamolla tms. He joutuivat vaan tottelemaan juutalaisia meida-omistaja -herrojaan, tai ottaa lopputilit.

   • Juutalaisilla on nyt kotimaassaan Israelissa kohtalon hetket käsillä. Siellä voi valtaan päästä hallitus, joka aukaisee rajat ja purkaa muurit. Niin eikä siinä kaikki. Aikovat luovuttaa alueitakin. Ruotsalaistyyppiset suvakit ovat voimissaan sielläkin.

   • Luulen että suurin osa toimittajista katsoo kuuluvansa ns älymystöön ja tietävänsä miten maailman asiat ovat ja mihin suuntaan pitäisi mennä, ihan niinkuin Neuvostoliiton palvonnan aikana. En nyt muista kuka oli se yhteiskuntatieteilijä joka julisti että ainoa merkittävä yhteiskunnallisen keskustelun aihe on että miten siirrytään rauhanomaisesti sosialismiin.

    Suureen juutalaisjohtoiseen salaliittoon en usko.

    • Se mihin “Johan Pomppas” uskoo tahi ei, ei vaikuta yhtään mihinkään.

     Kaikki mediat Suomessa, Euroopassa, USA:ssa – täysin juutalaisten hallinnassa.

     Pankkimaailma; EKP, the Fed jne. – täysin juutalaisten hallinnassa.

     Terveisiä sinne kuplaan sinullekin vain.

     • Iirolla on toki oikeus mielipiteeseen vaikka argumentointi on luokkaa ‘Flat Earth’ uskovien tasoa, ja tämän kommentin voi sensuroida siinä missä valtamediakin harrastaa sensuuria.

  • Yleläinen tuttu kertoi heillä vallitsevan voit olla oikeassa mutta et rauhassa – protokollan. Eli duunia tiedostaen firman epärehellisyyden tai potkut ja muuta mukavaa. Pelolla ja tietty rahalla pidetään porukka ruodussa.
   Ikävä vaan, useimmat ihmisten välisistä kanssakäymisistä jokseenkin kartalla olevat tietävät mihin em menettely vääjäämättä johtaa. Varsinaisesti mitään uutta mutta vähemmälläkin draamalla olisi mahdollista avata tilannetta.
   Ennemmin tai myöhemmin jokainen tyrannia on kaatunut, olkoon ylenkin taustalla olevien tahojen hegemonia mitä lyhin .
   Amen.

 2. Kommunismiin ja sen moniin eri suuntauksiin sairastuneilla on yhteiset rahoittajat ja yhteinen mätä arvomaailma rotumuukalaisten kanssa; avoimet rajat, isänmaattomuus, valehtelu, loisiminen, ilmainen raha, terrorismi, väkivalta, eri kulttuurien tuhoaminen, hedonismi, seksuaalinen vähemmistö (lapset, eläimet,..), huumeet,..jne. Tietenkin internationalistit tuntevat näihin hengenheimolaisuutta, jotka pitää saada Eurooppaan humanitaarisista syistä, poistamaan pahaa ‘fasismia’.

 3. Ja muissa uutisissa: perseestä tulee ruskeaa paskaa. Hyvää illanjatkoa.

  Syyria lienee ainoa paikka jossa soditaan, mutta ei se tarkoita että tahtoisin yhtäkään syyrialaista Suomeen myöskään.

  Irak, Iran, Afganistan, Somalia, Eritrea, Sudan, Turkki jne. ovat täysin turvallisia paikkoja YK:n ja muidenkin toimijoiden mukaan. Miksi siis noista maista lappaa jengiä kuin ei huomispäivää ois, ma kysyn vaan…

 4. Vastenmielisyys näitä loisia kohtaan on mennyt jo yli äyräiden. Uskon tuon toimittajan tunteneen samoin.

 5. Täsää on tekeillä suunniteltu kansanvaihto, joka etenee aikataulussa. Valkoinen rotu aiotaan sulauttaa matuihin ja hävittää maailmasta. Mikään muu ei selitä, miksi kyvyttömiä ja taidottomia, sekä mahdollisimman paljon valkoisista eroavaa porukkaa rahdataan Eurooppaan.

 6. Siellä on unelmavävyt tulossa rikastaamaan geeneillänsä eurooppalaisia naisia ja lapsia.

  • Voistiko kopioida uutisen sisällön myös? Itse en klikkaa juutalaislehtien linkkejä. Unvisit-palvelukaan ei tunnu enää toimivan.

 7. Hallituksen linjaamat toimenpiteet

  1. Varhaiskasvatuksen toimintayksiköt ja niiden yhteydessä järjestettävä esiopetus pidetään toiminnassa. Näin turvataan yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten alojen henkilöstön lasten pääsy varhaiskasvatukseen ja mahdollistetaan vanhemmille työssäkäynti. Valtioneuvosto linjaa, että ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät niin.

  2. Koulujen, oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön tilat suljetaan ja lähiopetus niissä keskeytetään. Poikkeuksellisesti kuitenkin järjestetään koulussa järjestettävä esiopetus sekä perusopetuksen 1-3 luokkien lähiopetus niiden vanhempien lapsille, jotka työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla. Lisäksi poikkeuksena järjestetään erityisen tuen päätöksen saaneiden oppilaiden lähiopetus sitä tarvitseville, kuitenkin niin että ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät näin. Edellä mainitut järjestelyt tulevat voimaan keskiviikkona 18.3.2020.

  3. Lähiopetuksen sijaan kaikkien yliopistojen, ammattikorkeakoulujen sekä ammatillisen koulutuksen, lukiokoulutuksen ja perusopetuksen järjestäjien opetus ja ohjaus järjestetään mahdollisimman laajalti vaihtoehtoisilla tavoilla, muun muassa etäopiskelua, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja -ratkaisuja sekä tarvittaessa itsenäistä opiskelua hyödyntäen.

  4. Ylioppilastutkinnon kokeet toteutetaan 13.3.2020 julkaistussa tiivistetyssä aikataulussa 23.3.2020 mennessä huomioiden terveysviranomaisten antamat määräykset.

  5. Rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla.

  6. Suljetaan valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja –paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset. Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin.

  7. Kielletään vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä.

  8. Kielletään ulkopuolisten vierailut hoitolaitoksissa, terveydenhuollon yksiköissä ja sairaaloissa pois lukien tapauskohtaisesti arvioiden kriittisesti sairaiden ja lasten oireettomat läheiset, saattohoidossa olevien läheiset sekä puoliso tai tukihenkilö synnytysosastolla.

  9. Julkisen sektorin työnantajat määräävät ne julkisen sektorin työntekijät etätyöhön, joiden työtehtävät sen mahdollistavat.

  10. Toimintaohjeena yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan (karanteenia vastaavat olosuhteet), poislukien kansanedustajat, valtiojohto ja kunnalliset luottamushenkilöt.

  11. Lisätään sosiaali- ja terveydenhuollon kapasiteettia julkisella ja yksityisellä sektorilla. Samanaikaisesti vähennetään kiireetöntä toimintaa. Yksityisen sektorin kapasiteetti otetaan yhteiseen käyttöön tarpeen mukaan. Samaan aikaan joustetaan lakisääteisistä määräajoista ja velvoitteista.

  12. Kasvatetaan korona-testauskapasiteettia. THL tukee alueita tältä osin.

  13. Kriittisen henkilöstön osalta poiketaan työaikalain ja vuosilomalain säännöksistä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

  14. Varaudutaan velvoittamaan erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon sekä sisäisen turvallisuuden koulutettuja ammattihenkilöitä tarpeen mukaan töihin.

  15. Ihmisten liikkumista voidaan rajoittaa henkeä ja terveyttä uhkaavan vakavan vaaran vuoksi.

  16. Kansanterveyden ja terveysturvallisuuden vuoksi aloitetaan valmistelu Suomen rajojen sulkemiseksi pikaisella aikataululla kansainvälisiä velvoitteita noudattaen. Keskeytetään matkustaja- ja henkilöliikenne Suomeen niin pian kuin mahdollista, lukuun ottamatta Suomen kansalaisten ja Suomessa asuvien henkilöiden paluuta. Suomen kansalaisten ja Suomessa asuvien henkilöiden ei pidä matkustaa ulkomaille. Suomalaisille matkailijoille suositellaan välitöntä paluuta Suomeen. Pohjois- ja länsirajan yli sallitaan välttämätön työssäkäynti ja muu välttämätön asiointi. Tavara- ja rahtiliikenne jatkuu normaalisti.

  17. Ulkomailta palaavat suomalaiset ja Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt ohjataan kahden viikon karanteenia vastaaviin olosuhteisiin.

  18. Ulkomailta palaavien tulee sopia työhön paluunsa ajankohdasta ja kahden viikon poissaolosta yhdessä työnantajansa kanssa.

  19. Puolustusvoimat turvaa toimintansa jatkuvuuden ja valmiuden kaikissa tilanteissa. Muita viranomaisia valmistaudutaan tukemaan tarpeen mukaan.

  • Kiitos tästä!

   Itse yritin Jewglellä hakea, niin tarjosi vain linkkiä (((IS:ään))) ja muihin kökkölehtiin. Vaikka hain siis “hallitus koronavirus tiedotus valmiuslaki” ym. relevanteilla hakusanoilla…

Comments are closed.