Koti Uutisia Turussa mielenosoitus ensi lauantaina

Turussa mielenosoitus ensi lauantaina

4

AK_rajatkiinni

Lauantaina 17. lokakuuta Turussa järjestetään mielenosoitus pakolaistulvaa vastaan.

Järjestäjät kertovat vaativansa, että Pansion vastaanottokeskus ja Pernon homekoulun hätämajoitus suljetaan välittömästi. Heidän mukaansa asukkaiden tahtoa ei ole kuunneltu Pernossa ja Pansiossa. “Suomen päättäjien ketkuilun omaa kansaa kohtaan on loputtava”, tapahtuman Facebook-sivulla sanotaan.

Viime kuussa Turun Runosmäessä järjestettiin vastaavanlainen mielenosoitus, johon osallistui yli 200 turkulaista.

Tulevasta mielenosoituksesta voi lukea tarkemmin sen Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/491934270986437/

4 KOMMENTIT

 1. Näyttäis olevan Pernon koulun kentällä rasismin vastainen karnevaali klo 14:30 samana päivänä. Eli mielenkiintoista tulee olemaan.

 2. Minkä helvetin takia poliisi antaa järjestää kaksi sanomaltaan täysin vastakkaista mielenosoitusta samaan aikaan samassa paikassa? Haluaako poliisi tarkoituksella ryhmien välisiä konflikteja ja väkivaltaisuuksia?

  • Suomessa tälläisiin tapahtumiin liittyy niin vähän väkivaltaa, että tuo on varmaan poliisin arvion mukaan käytännöllisintä.

   Nuo rasisminvastustajat uskaltaa aloittaa tappelun ainoastaan silloin, jos heillä on ylivoima tai vastapuoli on muulla tavoin heikompi (esim. vammainen).

   Toisaalta niin sanotussa kansallismielisessä liikkeessä, jos sellaisesta voidaan puhua, vallitsee jonkinlainen laillisuusperiaatteiden uskollinen noudattaminen.

   Näin ollen poliisi tietää, ettei kumpikaan osapuoli todennäköisesti aloita väkivaltaa, koska
   A) Äärivasemmistolaisia on vähemmän kuin maahanmuuton vastustajia.
   B) Maahanmuuton vastustajat noudattavat lakia, koska sillä uskotaan saavutettavan jotain yleistä hyväksyntää.

   Jos maahanmuuton vastustajat ottaisivat vakiokäytännöksi hakata omatoimisesti kaikki kommunistit, jotka pyrkivät häiritsemään laillisia mielenosoituksia, niin silloin poliisi joutuisi muuttamaan käytäntöjään väkivallan välttämiseksi.

   Poliisia ei näissä sinänsä kiinnosta, että kuka toimii oikein ja kuka väärin, kuten on viime viikkoina huomattu, vaan heitä kiinnostaa järjestyksen ylläpito ja vahinkojen minimoiminen. Poliisi antaa äärivasemmistolaisten tulla lähistölle huutelemaan, koska siitä ei seuraa ongelmia.

   Eli siihen poliisin riskiarvioon voi halutessaan itse vaikuttaa ja näin ollen pakottaa heidät muuttamaan toimintaansa.

Comments are closed.