Koti Uutisia Kotimaa Turussa järjestetään maaliskuussa kansallismielinen puhujatilaisuus

Turussa järjestetään maaliskuussa kansallismielinen puhujatilaisuus

14

Turussa järjestetään maaliskuussa kansallismielinen puhujatilaisuus, jossa on neljä suomalaista puhujaa. Aamunkoitto-nimellä kulkevan tapahtuman teemana on keskustella kansallismielisen liikkeen tulevaisuuden suunnasta.

Järjestäjänä toimiva kansallismielinen aktivisti Toni Jalonen mainostaa tapahtumaa Twitter-sivullaan:

”Suomen Turussa keskustellaan 7.3.2020 kotimaamme ja etenkin kansallismielisen liikkeen suunnasta. Puhujina Tuukka Kuru, Linus Linsen, Tiina Wiik ja Toni Jalonen. Illan artistina Pyhä Kuolema. Vapaa pääsy! Ilmoittautumiset: [email protected]

14 KOMMENTIT

  • Kuruhan on fiksu tyyppi. Poliittisesti kehittynyt hyvin paljon viine vuosina. Itse toki menen tapahtumaan.

   On itsensä marginalisoimista boikotoida jokaista joka ei ole 100% samaa mieltä asioista itsensä kanssa.

   • Kuru on uuskieltä suoltava pelle. Janssonin ja NWO-miehen kanssa laitan samalle osastolle moiset jannut.

    Suomen Sisu? Vitsi.

    • Väitän, että sinä et ole koskaan osallistunut mihinkään muuhunkaan kansallismieliseen tapahtumaan ikinä ja todelliset syysi kommentoinnillesi ovat muualla kuin kansallismielisyydessä.

     • Juho-hyvä, joka kerta olen ollut itsenäisyyspäivän marssilla, sekä myös tapahtumissa mm. Turussa ja Tampereelle. Kaadapa itsellesi vain, hyvä herra. Toimin myös itsenäisesti — ja erityisesti itsenäisesti — sillä en ole minkään (poliittisen) yhdistyksen jäsen.

     • Listaapas, Juho, ihan lyhyesti tähän, että mitä kaikkea sitä on tullut ITSE tehtyä tämän maan eteen, esim. pakolaisinvaasion pysäyttämiseksi, informaation jakamiseksi tai millään tahansa tavalla?

  • Saisiko Martti sinulta ihan perustelutkin mikä Kurussa kiertää? Puhuu pikkuhatuista, roturealismista sekä vaikuttaa itse mm järjestämällä Awakening ym. Ehkä olet käynyt marsseilla ehkä et, suuhun jää enemmänkin silakka liikkeen yritys jakaa isänmaallisten kenttää olemattomiin sekteihin

 1. Onhan Kuru ihan hyvä tyyppi. Mutta miksi ihmeessä joku tampio käyttää HOTMAIL osoitetta näissä piireissä? Tuohan on kuin Supon hunaja ansa. Kaikki kansallismielinen kommunikaatio ja siihen liittyvät tapahtuma orgnaisoinnit ja ilmoittautumiset pitäisi käydä kryptattujen palvelujen kautta kuten Tutanota, Protonmail, Posteo, Signal, Threema, Wire tms.

  Protonmail on epäilyttävä tosin kun on poliittisesti sitoutunut diversiteettiin eikä viestin aihe kenttää kryptata. Swisscowsilla on tulosssa myös kryptattu s-posti palvelu jossian vaiheessa jos Tutanotan ja Posteon Saksassa sijaitsevat serverit epäilyttävät.

  • Kaikkiin sähköposteihin pääsee jollain keinolla ja jossain ajassa, tässä tapauksessa kysymys on vain ilmoittautumisesta. Joka tapauksessa paikalla olevat kuvataan tai muuten tunnistetaan.
   Jos kerran viranomaisten sähköposteihin pystytään murtautumaan, niin kyllä viranomaisetkin pystyvät murtautumaan muiden posteihin.

  • Hotmail on kyllä erikoinen valinta. Ehkä seuraavaa tapahtumaa silmälläpitäen kannattaa valistaa Jalosta sähköpostipalveluista ja salauksesta.

   En tiedä miten ilmoittautuminen toimii mutta väitän että riittää kun on yksi nimi ja tämä itsensä nimeävä kertoo että hänen lisäkseen tulee x määrä kavereita mukana, jos tietoturva huolestuttaa.

   • Ilmoittautuminen toimii juurikin noin. Riittää, että sanoo tuovansa x määrän kavereita mukana.

    Pitääkin seuraavaa tapahtumaa varten ottaa käyttöön protonmail. Eipä tässä nyt mitään laitonta olla tekemässä, niin en nyt näe suurta syytä salailuun.

 2. Huudelkaapa tässä kommenteissa jos Joensuusta/lähialueilta olisi joku lähdössä.

Comments are closed.