Koti Artikkelit Turun hovioikeus kielsi Vastarintaliikkeen – päätös ei lainvoimainen

Turun hovioikeus kielsi Vastarintaliikkeen – päätös ei lainvoimainen

104

Turun hovioikeus on päättänyt kieltää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osaston, koska poliittinen eliitti pitää kansallismielisyyttä ja globalismin vastustamista “hyvien tapojen vastaisena toimintana”. Tuomio ei ole lainvoimainen, joten Vastarintaliikkeen toiminta voi virallisesti jatkua.

Kielto-oikeudenkäyntihanke käynnistyi Suomen Poliisihallituksen aloitteesta. Pidämme hämmästyttävänä, että Poliisihallitus tahtoo kieltää Vastarintaliikkeen, vaikka vastaavia kieltohankkeita ei ole koskaan aloitettu esimerkiksi murhiin, huumeisiin tai prostituutioon erikoistuneita rikollisjärjestöjä vastaan. Kielto-oikeudenkäynnillä Suomen eliitti lähettää viestin, että kansallismielisyys on pahempi rikos kuin murha tai raiskaus.

Kuten jo käräjäoikeuden tuomion pöytäkirjassa mainittiin, Pohjoismaista Vastarintaliikettä ei ole määritelty koskaan järjestäytyneeksi rikollisuudeksi eikä sen julkaisua tai johtavaa aktivistia ole tuomittu kunnianloukkauksesta, rikokseen yllyttämisestä tai kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tällainen toiminta ei olekaan järjestömme tarkoitus – järjestömme tarkoitus on sen sijaan kansallismielinen poliittinen järjestäytyminen globalismia ja pakkomonikulttuurisuutta vastaan.

Itsenäisyysmielisten kansalaisten poliittinen järjestäytyminen on Suomen korruptoituneelle valtaeliitille ja medialle pahin uhkakuva, minkä vuoksi Vastarintaliikkeen kieltämistä onkin molempien puolesta lobattu ankarasti. Vastarintaliike tahdotaan kieltää, sillä olemme Suomen tinkimättömin poliittinen oppositioliike. Samalla kun eliitti vaatii yhä avoimemmin jopa “Eurafrikan” perustamista, kansallismielisiin kohdistuva korruptoituneen poliisin ja “oikeuslaitoksen” vaino kovenee. Jokainen oikeusmurha synnyttää kuitenkin vain lisää kamppailuhenkeä Euroopan valkoisissa liikkeissä.

Päätöksessään hovioikeus toteaa, että “hyvien tapojen vastaisuus ei ole laissa tarkasti määriteltävissä, vaan se saa sisältönsä kunkin ajan oikeus- ja moraalikäsityksistä”. Toisin sanoen poliittinen eliitti voi nykyjärjestelmässä viitata ylivalta-asemaansa (jota se kutsuu orwellilaisesti “tämän ajan oikeus- ja moraalikäsitykseksi”) ja siihen vedoten kieltää aidot oppositiojärjestöt. “Toiminnan ei tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta”, hovioikeus jatkaa.

Hovioikeus myös painottaa, että “poliittisen tai muun yhteiskunnallisesti merkityksellisen keskustelun vapautta ei voi pitää ehdottomana”. Tämä on merkittävä kannanotto poliittisen sensuurin puolesta. Edes merkittävistä asioista ei saa keskustella, vaikka keskustelu pysyisi lain puitteissa suhteessa kansanryhmää vastaan kiihottamisen sekä kunnianloukkaukset kieltäviin lakeihin.

Lisäksi hovioikeus otti merkittävän askeleen kohti holokaustirevisionismin kieltämistä. Eräs tuomioon johtaneista tekijöistä oli artikkeli, jossa paljastimme Suomessa asuvan juutalaisen Nena Kafkan valehdelleen olleensa kaasukammiossa. Kafka väitti olleensa kaasukammiossa Flossenburgin keskitysleirillä, jossa valtavirtahistorioitsijoiden mukaan ei kuitenkaan ollut kaasukammioita.

Hovioikeuden mukaan Kafkan valheen paljastaminen oli eräs järjestön kieltämisen perusteista, sillä “juutalaisten kansanmurha on vakavuudeltaan asia, jonka kyseenalaistaminen tai vähättely vain toisensuuntaisen mielipiteen esittämisellä ei ole hyväksyttävissä”. Hovioikeuden mukaan holokaustirevisionismi vaatii taakseen vankkoja tieteellisiä perusteita. Kafka-artikkeli kuitenkin perustui nimenomaan valtavirtaiseen historiantutkimukseen eli tieteeseen eikä niin sanottuun vaihtoehtohistoriaan. Tämän vuoksi tuomioistuimen perustelu vaikuttaa vain huonolta tekosyyltä hiljentää juutalaisia ärsyttävät mielipiteet.

Voit tutustua hovioikeuden päätökseen TÄÄLLÄ. Suosittelemme myös lukemaan kielto-oikeudenkäyntien taustoista seuraavat artikkelit:

 

Vastarintaliike

104 KOMMENTIT

 1. Tähän on tultu kun kansa on hölmöyksissään luovuttanut vallan globalisteille. Nyt niiden kätyreitä ja nuoleskelijoita istuu lähes joka oksalla, eikä vähiten tuomioistuimissa. Noh, sen kun lakkauttavat; se ei pysäytä etenemistämme! Eläköön voitto!

 2. voi helvetti, tätä pelkäsinkin. onneks tollaset kieltopaskat on helppo kiertää perustamalla uusi järjestö. ilmeisesti lippu ja nimi pitää kuitenki vaihtaa mikä on surullista. toki tulevaisuuden kannalta päätös on siinä mielessä merkittävä, että sitten kun me olemme vallassa, voidaan helposti kieltää kaikki nykyiset mädättäjä järjestöt/puolueet, vetoamalla kyseiseen ennakkotapaukseen.

 3. Hovioikeus ei tehnyt muuta kuin vahvisti olevansa osa sionistista miehityshallintoa. Taistelu jatkuu.

 4. Miten kommentoitte hovioikeuden perusteihin: “Hovioikeus perustelee päätöstä muun muassa sillä, että yhdistys ei pidä kaikkia ihmisrotuja samanarvoisina, ihannoi fasismia, on juutalaisvastainen ja loukkaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia.” Tämähän on juuri mitä verkkosivuillanne esitätte, joka on esim. Suomen perustuslain vastaista, jossa kaikki ihmiset määritellään yhdenvertaisiksi.

  • Taitaa olla se kansallissosialismi joka ei ole noiden mielestä hyväksyttävää. Ei millään muulla mitään merkitystä ole.

  • Hovioikeus on täysin ulalla käsitteistä Fasismi, nationalismi ja kansallissosialismi.
   Seksuaalivähemmistöillä ei ole sen kummallisemppia oikeuksia kuin muillakaan, tästähän on jo ministeritason lainvoimainen päätös olemassa, mutta sitä yritetään kaupallisesti nostaa jalustalle jotenkin erinomaisena sekä ylivertaisena vaihtoehtona ts. käyttää vipuvartena muiden yli kävelemiseen “vähemmistön” enemmistöoikeuksilla.
   Juutalaisvastaisuutta ei ole, on vain esitetty missä sopassa milloinkin heidän lusikkansa on vaikuttavassa asemassa esim. poliittisissa päätöksissä, ihmisoikeusrikomuksissa, terrorismissa, globalisaatiossa ja härskissä pankkitoiminnassa ts. velkaorjuudessa.

  • Suomen Perustuslakia voidaan muuttaa, vaikka pikakäytännöin. Tätä samaa perustuslainmuutosta on tekemässä hallituspuolueet , jotka aikovat runnoa läpi tiedustelulain.

   • Sehän se valitettavaa onkin, tällöin perustuslaki menettää arvonsa perustuslakina.
    Suomi taitaa olla ainoa “länsimainen” maa, jossa ollaan menty sorkkimaan perustuslain alkuperäistä tekstiä pelkästään poliittisten agendojen vuoksi. Muissa maissa tietääkseni perustuslaki on koskematon ja muut kait sekä säädökset pyritään muotoilemaan niin että ne eivät ole ristiriidassa em. kanssa.

 5. Ruotsi mainitaan usein maana, jossa kulttuurimarxistit ovat ottaneet haltuunsa koko hela paskan ja jota ählâmit pyörittävät, vaan siellä Nordiska Motståndsrörelsen osallistui jopa viimeisiin vaaleihin.

  Näyttää vähän siltä, että Suomessa on ainakin oikeus- ja poliisilaitos huomattavasti tukevammin punarkkien ja muiden mädättäjien hallinnassa. Tammefan. 👿

 6. Perustuslakivaliokunta on katsonut ratkaisussaan

  PeVL 54/2002 v, että ”hyvä tapa” on liian epäselvä ja epätarkka määritelmä, sellaisella ei voida rajoittaa sananvapautta.

  Perustuslakivaliokunta

  PeVL 54/2002 vp

  Lakiehdotus verkkotunnuslaiksi sisälsi säännöksen, jonka mukaan verkkotunnus ei saa sisältää ”hyvän tavan” tai ”yleisen järjestyksen” vastaisia ilmaisuja. Valiokunnan mukaan sanonnat eivät soveltuneet sananvapauden käytön sääntely yhteyteen.145 Vaikka sanontoja käytettiin sananvapauden
  käytön yhteydessä, niiden epämääräisyys olisi samalla tavalla ongelmallista perusoikeuksien
  rajoitussääntelyssä.

  145
  PeVL 54/2002 vp

  https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/164863/Tapio%20Puurunen%20lopputy%C3%B6%20lopullinen%202016.pdf?sequence=2

  Jos perusoikeuksiin tehtäisiin poikkeus, niin sen pitäisi olla tarkkarajainen ja riittävän täsmällisesti määritelty. ”Hyvä tapa” ei ole sellainen.

  Perustuslakivaliokunta PeVM 25/1994

  – Rajoitusten on oltava tarkkarajaisia ja riittävän täsmällisesti määritettyjä. Rajoitusten olennaisen sisällön tulee ilmetä laista.
  https://www.edilex.fi/mt/pevm19940025

 7. Perustuslakivaliokunta on katsonut ratkaisussaan

  PeVL 54/2002 v, että ”hyvä tapa” on liian epäselvä ja epätarkka määritelmä, sellaisella ei voida rajoittaa sananvapautta.

  Perustuslakivaliokunta

  PeVL 54/2002 vp

  Lakiehdotus verkkotunnuslaiksi sisälsi säännöksen, jonka mukaan verkkotunnus ei saa sisältää ”hyvän tavan” tai ”yleisen järjestyksen” vastaisia ilmaisuja. Valiokunnan mukaan sanonnat eivät soveltuneet sananvapauden käytön sääntely yhteyteen.145 Vaikka sanontoja käytettiin sananvapauden
  käytön yhteydessä, niiden epämääräisyys olisi samalla tavalla ongelmallista perusoikeuksien
  rajoitussääntelyssä.

  145
  PeVL 54/2002 vp

  Jos perusoikeuksiin tehtäisiin poikkeus, niin sen pitäisi olla tarkkarajainen ja riittävän täsmällisesti määritelty. ”Hyvä tapa” ei ole sellainen.

  Perustuslakivaliokunta PeVM 25/1994

  – Rajoitusten on oltava tarkkarajaisia ja riittävän täsmällisesti määritettyjä. Rajoitusten olennaisen sisällön tulee ilmetä laista.

  • Tämän asian pitäisi olla selvillä Suomen tuomareilla ja asianajajilla. Syyttäjistä puhumattakaan. Suomen oikeuslaitoksen pitäisi ymmärtää että “Päätöksen perusteena oleveien asiakirjojen tulee olla yksiselitteiset” kuten laissa sanotaan.

   Nyt käytettiin tulkintaa jota perusteltiin mielipiteillä ja niitä sovellettiin “itse määriteltyyn ihmisryhmäaktegoriaan” sekäniiden perusteena annettuun tuomioon sovellettiin maksimirangaistusta.

   Tämä jos mikä osaltaan murentaa yleistä mielipidettä oikeuslaitostamme kohtaan. Eikä sitä mielipidettä pönkitä vähääkään se että aikaisemmin riippumaton oikeusjärjestelmämme on alistettu poliittisen määäräysvallan alle. Aiemmein kansainvälisestikkin poikkeuksellinen ja toimiva “vallan kolmijako” on kutistettu poliitikkojen mielivallan alle. Ja tässä tuomiossa nähdään sen tulos.

 8. Iltapaskassa aiheeseen sai alkuun kommentoida, mutta kun tuli urakalla kommenttia antifantit sun muut pitää samalla kieltää niin kommentointi sulettiin. Ei ilmeisesti täsmännyt toivotut kommentit heidän neekeri fantasiaansa.

 9. Arvasin että tämä oli valmiiksi päätetty, umpimätä järjestelmä, jossa globalistit ja marxistit saa juhlia. Toivon todella että tämä ei pysäytä tätä kasvavaa kansallissosialistista koneistoa.

  • Kyllä huomaa kuinka korruptoitunut ja mätä “oikeus”laitos Suomessa on. Eliitti ja EU:n huorat antavat käskyt.

 10. Poliisihallituksen mielestä ilmeisesti mellakointia ja vahingontekoja rahoittava Anarkistiliikkeen tuki Ry on ihan ok ja Varisverkoston kaltaset rymittymät myös koska ne ei ole tarpeeksi selkeesti johdettuja ja organisoituja. Suurimmat oikeudet ja toimintavapaudet tässä maassa saa aina anonyymisti toimivat terroriporuka, koska niitä on vaikeempi tutkia eikä niitä edes haluta tutkia. Myös anonyymisti ja yllätyksellisesti järjestetyillä mielenosotuksilla on paremmat oikeudet kun ei ole järjestäjää tai sovittu mitään niin saavat seilata pitkin katuja miten huvittaa ja tehdä mitä haluaa. Paremmat oikeudet jäädä maahan ja saada kaikki tuet on myöskin passitta laittomasti tänne tulleilla, kun niille voi keksiä taustat eikä niitä saada täältä millään pois.

  Suomessa siis kaikki oikeasti laiton, anonyymi ja oman kansan vastanen toiminta on sitä parempaa ja laillisempaa kun järjestäytyny, suoraselkänen, avoin ja laillinen. Asia on tullu jo harvinaisen selväksi ja Poliisihallitus sekä valtio tekee sen aina vaan selvemmäksi.

 11. Itse päätin juuri valmistaa muutaman riimullisen paidan ja mennä maanantaina asioimaan paikalliselle miliisiasemalle paita ylläni. Asioimaan olisin joutunut menemään muutenkin, mutta nyt tarvitaan RIIMUPAITAA…jussi- tai vihtoripaita EI nyt riitä. Voisi tietenkin jättää muutaman pamfletin myös poliisin odotustiloihin…..vittu me olemme kaikkialla 😀

 12. Heh

  PVL:n globalisaation vastaisuus ja totuuksien esiin tuominen olivat liikaa mädättäjille. Tästä näemme kuinka “terävä kynä” on uhka globalistiselle maailman järjestykselle.

  Ei muuta kuin kynät teräviksi ja taisto jatkukoon.. eläköön itsenäinen isänmaa.. eläköön siniristilippumme.. eläköön vapaa Suomi..

 13. Niin kauan kuin luonto jatkaa kiertokulkuaan, niin kauan on myös kansallissosialismia, eikä siihen oikeuden päätökset vaikuta. Eläköön Voitto!

 14. HAH! Eikä se syy miksi liikkeeseen kuulutaan ole miksikään muuttunut, vaan aina vaan selkeämpänä näyttäytyy! No ei sitte. Ei sitte pelata teidän säännöillä, vaan omilla. Totalitaaria tämä päätös on. Luvattakoon ettei itse muututa voitettuamme moisiksi; tieteen filosofia ja yksilönvapaus edellä.

 15. Viestissäsi ei ole päätä eikä häntää 😀 mitä aineita olet vetänyt?

 16. Nähtäväksi jää, mitähän systeemi ja sen perskärpäset aikovat muka asialle tehdä jos (ja kun) hovioikeuden päätös saa lainvoiman 😀

  • Ne jyrää meitin… Olen anonut poliittista turvapaikkaa Wolfgang Kortzfleischin porukalta. Vastaus oli myönteinen, mutta kaikkia matkaan liittyviä ongelmia ei vielä ole ratkaistu.

 17. Koko eurooppalainen eliitti pelkää tätä. YLE:ssä haastateltiin rikosoikeuden professoria Kimmo Nuotiota. Se oli sinänsä mielenkiintoinen, että mies näkee tilanteen vakavuuden toisella tasolla, eli koko Euroopan ja Maailman tasolla. Analysoin hänen muita vanhempia juttuja tähän lyhyeen haastatteluun liittyen.
  Tämä asia on vakava ja tämä muuttaa Pohjois-Euroopassa väkisinkin poliittista suuntaa. Eli 28.9.2018 klo. 18 uutiset

  • Karttusen Jimi vapautti itsensä sairaalasta ja sen takia päästi kylmän pierun. Ellei nyt sitten ole kyse Taika-Jimistä, joka myös Mandrakena tunnetaan. Poliisihallituksessa ja oikeuslaitoksessa olisi kieltämättä käyttöä hänen hypnoottisille eleilleen.

 18. Odotettu päätös. Tietenkin puhtaasti poliittinen.

  Elämme sionismissa ja sionismi suhtautuu äärimmäisen jyrkästi kaikkeen siihen kohdistuvaan kritiikkiin. Sionismissa todellista, aitoa oppositiota ei sallita.

  Tästä mennään, tietenkin, liput hulmuten eteenpäin.

  Suomen kansan syvät rivit ovat aina tunteneet syvää herravihaa ja kansa vaistomaisesti tukee herrojen konstailujen uhreja. Nyt pitää tuoda sana Vastarinta kansan keskelle, kaikissa eri yhteyksissä, virallisesti ja epävirallisesti. Eliitin toiminta on saatava naurunalaiseksi, sellaiseksi kuin eliitti itse on: naurunalainen, ahne, julkea, huoramainen. Meidän eliittimme kieltää mitä vain, jos sionistimedia sitä esittää. Ei ole valhetta, jota ei totuudeksi pestä ja ei ole totuutta, jota ei valheeksi maalata.

  Vaikka kuinka “väärältä” tämä oikeusfarssi tuntuukin, niin sen kuuluu mennä juuri näin. Tämä on ainoa tie eteenpäin ja kansan sydämiin.

  Vastarinta elää ! Vastarinta kasvaa tuuhean puun alla ja eliitti löytää sen vielä edestään…

 19. Tämähän oli täysin arvattavissa. Tämä oli jo ennalta päätetty. Suomen “oikeus”laitos on täysin kansanpetturien käsissä. Vastarinta tulee jatkumaan! Nimi ja logo uusiksi vaan. 😎

 20. Mikään ei muutu. Vaikka tiettyä nimeä tai itunnusta ei saa käyttää, niin mitä sitten?
  Ei kansallissosialismi ole sidottuna symboliikkaan

 21. Jos tuo päätös tulee lainvoimaiseksi, niin nämä sivut ilmeisesti samana päivänä suljetaan ilman varoitusta?

  • Piti kanssa kysyä, että mitä tapahtuu nettisivuille kun tuomio on lainvoimainen?

 22. Mielestäni valituksessa tulisi ottaa esille päätöksen perustuslainmukaisuus. Esimerkiksi kohta:

  > keskustelun vapautta ei voida pitää ehdottomana

 23. jos ei politiikalla, sitten on otettava radikaalimmat aseet käyttöön.

 24. kansallissosialismiahan vois vähän hioa ja vaihtaa nimeksi vaikka kansallinensosialismi tai jtn. strategiaakin voitaisiin uudelleen tarkastelle. mitä voimme tehdä, miten teemme sen, miten saamme kansan tuen ja nousemme valtaan.

  • Metrikari Kurttunen tarkoittaa Taika-Jimiä, joka aikoo tehdä hypnoottisen eleen.

 25. Suomi on totalitaristinen poliisivaltio, jossa poikkeavia mielipiteitä ei sallitta ja käskyt tulee juutalaisilta ja niiden pankkimafialta sekä EU:n huoraherroilta.

 26. Tsemppiä. Hovioikeus ei tajua että ei se pysty laillisen yhteiskunnan keinoin lakkauttamaan yhteiskunnan ulkopuolella olevaa lainsuojatonta toimintaa laillisin keinoin. Anteeksi, kun puhun suoraan, en tiedä millainen keskustelukulttuuri PVL:ssa on, mutta tämähän lienee totuus ja teidän puolella nyt(kin).

 27. “Hyviin tapoihin” kuuluu nykysuomessa siis; valehtelu Juutalaisten “holokaustista”, oman maan/kansan pitäminen täysin arvottamana, oman kansan ja omien lasten uhraaminen kaiken sairaan ja perverssin, sekä monikulttuurisuuden alttarilla.

  Tässä on ne arvot, ne “hyvät tavat” -joiden mukaan meidän tulisi elää. Kylläpä eliittiä pelottaa, kun näin tyhmänä kehtaavat kansaansa pitää! “Holokaustista” (= holohoax) on näin internet-aikakaudella kaikki tieteellinen tutkimus vapaasti löydettävissä jos vaan kiinnostaa/kapasiteettia löytyy, -eikä se tieto enää kauaa pysy tavalliselta kansalaiselta piilossa, joten sen vuoksi aletaan jo nyt alustamaan -ja puuhaamaan holokaustirevisionismin kieltämistä lailla. Tämä oli ensiaskel tuon kiellon suuntaan.

  Mutta kuten Voltaire sanoi: ” Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä ketä et saa arvostella”.

 28. Neuvostoliitto, Pohjois-Korea, Kiina……..Suomi! Olemme vaipuneet kansana koomaan, hyväksymme kaiken kyselemättä MIKSI!!??????

 29. Mitäs meinaatte seuraavaksi tehdä? Suljetaanko tämä nettisivukin? On täällä joskus ollut mielenkiintoisia juttujakin. Mutta eihän joku aate kieltämällä katoa, menee vain maan alle ja on entistä vaarallisempi siten.
  Suhtaudun vähän ristiriitaisesti vastarintaliikkeeseen: toisaalta vastustan nykymenoa, matutusta ja vihersuvakointia, mutta natsismi ja juutalaisvastaisuus ovat hölynpölyä eikä kansallissosialistinen maa ole kovinkaan onnellinen. Vai meinaatteko ihan tosissanne pyrkiä sellaiseen? Miten kuvittelisitte, että semmoinen toimisi? Olisiko se samaa kuin kolmannessa valtakunnassa: ihmisiä tapettaisiin, kidutettaisiin ja vietäisiin leireille ja hallittaisiin väkivallalla?
  Vai onko tämä vain utopistinen haave ja leikki, kun parempiakaan esikuvia ei ole tarjolla?

  • 1. Jatketaan kohti Totuutta ja Oikeudenmukaisuutta.
   2. Jos suljetaan nämä sivut, avataan uudet.
   3. Mikä “natsismi”? älä käytä juutalainen Konrad Heiden keksimä haukkumanimitystä. Me olemme kansallissosialisteja.
   4. Pyrkimys kansallissosialismiin on jokaisen rehellisen ihmisen velvollisuus.
   5. Kansallissosialismi on ainoa hallintomuoto, joka pelastaa kansakunnat ja ihmiskunnat varmalta tuholta. Se toimii erinomaisen hyvin ja pysyvästi koska tavoitteena on oleminen sopusoinnissa Luonnon Lakien kanssa.
   6. Kolmas Valtakunta oli toiminut silloisessa tilanteessa, jossa vastassa oli globaaliseksi pyrkivä juutalainen Komintern ja kommunistit ja juutalainen Kapitalismi. Tuosta ajasta moni asia on muuttunut, joten on toimittava nykyajan tilanteen mukaan eikä sen mikä oli 99…73 vuotta sitten.
   7. Vaaralliset rikolliset on kyllä poistettava kuviosta, tavalla tai toisella.
   8. Haave ei ole olekaan niin utopistinen, koska nykyinen systeemi mätänee ja ennen pitkää romahtaa – silloin jos tilalle tulisi kansallissosialistinen hallintomuoto se olisi kansakuntien ja ihmiskunnan pelastus. Aino pelastus.

   • Lisätään tähän vielä se fakta, miksi kansallissosialismia pelätään ja se halutaan kieltää: Se on systeemi, joka ei ole riippuvainen kansainvälisen talouseliitin pankkien koronkiskonnasta ja velkaa-velan-päälle systeemeistä. III Valtakunta olisi tuhottu, vaikka Aatu olisi tehnyt mitä tahansa, sillä Saksan velkarahoituksella aloitettu, erittäinkin järkevästi toteutettu talouskasvu olisi mahdollistanut ulkomaisen velan takaisinmaksun n. kymmenessä vuodessa ilman lisävelan ottoa.

    Romania diktaattori Nicolau Ceaucesku yritti samaa ryssittyään (Venäjän avustuksella) öljynviennin, mutta ajatti maan taloudelliseen kurjuuteen, jollaista ei Euroopassa oltu nähty vuosisatoihin. Venäjälle kun ei passannut, että joku muukin itäblokkilainen myy öljyä kuin he. Joku roti olla piti.

    Historian opetus: Omavaraisuuteen pyrkivät kansallisvaltiot nitistetään keinolla millä hyvänsä, jottei köyhiltä pankkiireilta lopu aromisuola leivän päältä. Omavaraiseen järjestelmään pyrkiville tahoille (kuten PVL) tehdään sama valtaeliitin toimesta, pankkimafian määräyksestä.

  • Zion- Hyviä argumentteja tulikin tuossa yläpuolella vastauksena sinulle, mutta tuohon juutalaisvastaisuuskohtaan haluan vain ehdottaa, että kuluttaisit omaa aikaasi edes tunnin tai kaksi lukeaksesi, ketkä täällä oikeasti päättävät asioista. Se että sanot “juutalaisvastaisuuden” olevan vain hölynpölyä, et selvästikään ole tietoinen monistakaan meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään vaikuttavista asioista. Kenen luulet aloittaneen tämän “matutuksen” Euroopassa? Kenen luulet luoneen “Vihersuvakoinnin” aka. kulttuurimarxismin?

   Se ei enää edes yllättä, että joka kerta kun jokin mädätys leviää, niin taustalta löytyy juutalaisvaikuttajia (Helppo esimerkki George Soros). Juutalaiset omistavat maailman suurimmat mediayhtiöt, elokuvastudiot/tuotantoyhtiöt, suurimmat verkkopalvelut (esim. Google, Youtube, Facebook), pankit (Rothschild), valtaosan maailman suurimmista korporaatioista ja jos eivät jotain omista, ovat juutalaiset lobbausjärjestöt vaikuttamassa näiden päätöksiin tai suoraan valtioiden sisäpoliittisiin asioihin. Juutalaiset loivat kommunismin sekä kapitalismin, juutalaiset loivat EU:n, juutalaiset loivat suunnitelman valkoisten hävittämiselle, juutalaiset ovat homopridekulttuurin luojia. Tästä voitaisiin puhua ikuisuus, mutta suosittelen, että itse alat ottamaan selvää maailman asioista ja historiasta ja kerrot sitten mitä mieltä olet “juutalaisvastaisuudesta”, ajattelin itsekin joskus yhtä naiivisti kuin sinä. Sitten tajusin miksi oikeaa oppositiota (esim. kansallissosialisteja) ei haluta sallia missään olosuhteissa nykyisessä (((demokratiassa))), tässä valheille rakennetussa järjestelmässä. Kaikki tämä tulee sortumaan pian, kannattaa valmistautua.

   En toki väitä, että jokainen juutalainen on sionisti/globalisti/marxisti tai että jokainen syyllistyisi näihin rikoksiin, mutta näihin kaikkiin kohtiin voidaan yhdistää suoraan juutalaisia nimiä. Jostain syystä juutalaiset ovat karkoitettu satoja kertoja historiansa aikana eri puolilta maailmaa… ja näiden palattua takaisin Israelin alueelle, ovat ne terrorisoiseen siellä jo 70 vuotta muita kansakuntia, palestiinalaisia suurimmalta osin. Juutalaiset vaativat avoimia rajoja Eurooppaan, mutta eivät omaan valtioonsa. Näitä tietoja voit hakea esim. suoraan jopa Wikipediasta.

   • Näihin juutalaisjuttuihin pitäisi vain saada lisää oikeita nimiä. Se ei riitä että vain huutelee “no ne on ne juutalaiset” joka asiaan, jos ei sitten kuitenkaan osaa nimetä kuin yhden juutalaisen nimeltä.

    Jos te todella varmuudella tiedätte että nimenomaan juutalaiset ovat kaikkien juonien takana niin ei jokaiseen esim. maahanmuuttoa ja pankkimaailmaa koskeviin asioihin voi vastata aina vain samalla George Soroksella. Pitää olla muitakin nimiä myös.

    Ketkä ovat ne juutalaiset jotka täällä Suomessa järjestävät meille ongelmia? Nimiä esiin.
    Keitä ovat ne juutalaiset jotka EU-tasolla järjestävät koko Euroopalle ongelmia? Näitten nimet myös esille.

    Jos ainoastaan George Soros on yksin vastuussa tästä kaikesta, ei silloin voida puhua juutalaisista monikossa, vaan pitää sanoa että “no se on se juutalainen George Soros” joka niitä matuja tänne järjestää jne.

    • Hyvä yritys, Shlomo!

     Yrität siis kääntää asia niin, että yksittäiset juutalaiset vaikka tekesivätkin jotakin, mutta Judentum eli kollektiivinen Juutalainen ei tähän liity. Mutta goyim-kansojen tuhoamisessa (kuten saksalaisten) kollektiivinen rangaistus on OK.

     “Jeesuksen murhasivat roomalaset sotilaat”, juu.

     • Mitä vittua sinä nyt siellä sössötät?

      En minä sanonut mitään sellaista, vaan pointtina oli se että kun olen näitä juutalaiskeskusteluja seurannut niin aina vain selitetään että ” ne on ne juutalaiset” muttei osata koskaan mainita kuin George Soros. Kai siellä nyt joku muukin on?

      Entä ovatko tosiaan kaikki Suomessa asuvat juutalaiset osa Goldman Sachs pankkia? En tiennytkään. Perustele vähän tarkemmin miten ne kaikki voivat olla vaikuttamassa Goldman Sachsin toimintaan? Koukkunokallaan vai?

      Muistan lukeneeni Vastarintaliikkeen sekä Magneettimedian sivuilta että sionisteista puhuttaessa ei tarkoiteta kaikkia juutalaisia, eli kaikki juutalaiset eivät ole vastuussa sionistien teoista. Oletko erimieltä tästä?

      Mistä vitusta sinä vedit sen että minä pidän saksalaisten loputonta kurittamista millään tavalla oikeutettuna? Oletko sinä kehitysvammainen vai muuten vaan täysi idiootti?

      Ps. itse olet shlomo.

     • Vastauksena nimim. “nimet esiin”: Et näköjään ole lukenut ollenkaan täällä artikkeleita tai uutisia. Niissä kerrotaan hyvin yksityiskohtaisesti ja rehellisesti asioista, ja lukuisia juutalaisten nimiä on tullut esiin.

     • Tapa, miten kollektiivinen juutalainen toimii, on nk. “Verkostokeskeinen sodankäynti”. Verkostoituneella kollektiivisella juutalaisella (jäljempänä Jude) on huomattava etu verrattuna hajanaisiin goyimeihin, koska Jude pystyy kohdistamaan voimakkaan/maassiivisen hyökkäyksen tiettyyn yksittäiseen goyimeen tuhoamaan sen ja siirtymään hyökkäyksen seuraavaan uhriin. Toisin sanoen, Jude toimii verkkona, jossa jokainen elementti toimii sekä strategisen, muuttamattoman tavoitteen (NWO, Pax Judaica) että taktisella tasolla ylempänä olevan hierarkisen keskuksen määräämän tavoitteen saavuttamiseksi. Esimerkiksi Suomessa toimiva Jude järjesti tuomion Magneettimedialle, Kärkkäiselle ja nyt PVLn kiellon. Juutalaiset aktivistit henkilökohtaisella tasolla tekevät tuhotyötä aina missä voivat oma-aloitteisesti esimerkiksi sotkevat täällä keskustelupalstalla ulostuksillaan.
      Ei tietenkään KAIKKI juutalaiset ole mukana tuhatvuotisen unelman toteuttamisessa, vaan ainoastaan 99%. Judea vastustavia juutalaista alkuperää olevia ihmisiä on ehkä yksi per 10…100 tuhatta; eli poikkeuksellinen harvinaisuus.
      Voin vain todeta samaa mitä Jussi mainitsi: useissa kirjoituksissa ja aina kun tuholaisen nimi on tiedossa, se mainitaan. Soros on vain yksi niistä, kuuluu vaikutusvaltaisimpiin ja näkyvästi aktiivisimpiin. On myös legioona muita, jotka toteuttavat omaa biologista sisäänrakennettua ohjelmaa aktiivisesti – kulissien takaa.

     • Kirjoitat ihan asiaa eikä minun tarvitse kyseenalaistaa tuota mitä sanoit, mutta mainitset että:
      “Esimerkiksi Suomessa toimiva Jude järjesti tuomion Magneettimedialle, Kärkkäiselle ja nyt PVLn kiellon.”

      Käsittääkseni se oli Poliisihallitus joka oma-aloitteisesti halusi kieltää Vastarintaliikkeen. Onko Poliisihallitus sitten juutalainen?

      Jos on niin ketkä siellä ovat ihan oikeita juutalaisia? Seppo Kolehmainen? Ja jos tarkoitat ettei Poliisihallituksessa ole juutalaisia, vaan se on joku ylempi juutalainen taho joka käskyttää Poliisihallitusta, niin kuka/mikä se on? George Soros?

      Minua kiinnostaa tietää nimiä koska minä en tiedä näistä juutalaisjutuista yhtä hyvin kuin te muut. Siksi minä painotan sitä että nimiä kehiin.

     • Jaa ettet tiedä juutalaisjutuista vaikka välillä esiinnyt sellaisena?

     • Shlomo,

      Poliittinen poliisi on Juden käskyläinen, ja tekee mitä Jude käskee. Jude on käskenyt tuomita Jesse Torniainen vankilaan ja kieltää PVL – PolPo ja Vääryyslaitos tekevät kaiken käskystä. PolPon (tai muun elimen) ei tarvitse olla juutalainen, riittää kun se tottelee mitä Jude käskee kulissien takaa. Jokaista juutalaista kohden on luultavasti sata shabbes-goyimia jotka tekevät kaiken mitä käsketään; omaa hyötyä/etua tavoittelevat pyrkyrit ja/tai kristityt sionistit.

      Sinä Shlomo turhaan esität jotakin muuta, sinut voi tunnistaa suhteellisen helposti kysymyksiesi perusteella.

     • Ei ole mikään ihme että kansallismielisillä on se maine mikä niillä on, kun sen liepeillä pyörii tuollaisia katkeria kehitysvammaisia joille kaikki ulkopuolisetkin ovat juutalaisia.

      Vittu kun tulisit vammainen ihan kasvotusten sanomaan juutalaiseksi niin vetäisin niin turpaan että sinun tautiset alkoholistin hampaasi valuisivat tautisesta juopon kitalaestasi, mutta…

      Sinä Leo-runkkari olet vain myyrä jonka tehtävänä on saada lukijoita käännytettyä pois Vastarintaliikkeen luota. Strasseri-mulkku oikein puhtaimmillaan.

      Ei ole mikään ihme ettet sinä ole Vastarintaliikkeen jäsen vaikka sellaisena täällä pyrit esiintymään. Sinunlaista nilkkiä kun ei siihen kelpuuteta ja erittäin hyvä niin.

    • Nimet esiin nimim. osoittaa agressiivisuutta, joka paljastaa hänen alhaiset motiivinsa. Niitä nimiä löytyy vaikka kuinka paljon esim. David Duken videoista, Magneettimedian artikkeleista ja itse asiassa koko Suomen poliittinen eliitti vaikuttaa olevan krypto-juutalaisa. Sipilä on ilmeisesti jotain venetsialaista laivanvarustajasukua Kokkolasta, Soini (Choyne?), Stubb on ihan selvä jude nimi, Berner myös, ja (((Grahn)))-Laasonen, Niinistöt kummatkin, Lipponen(Saksan juutalasita sukua), Ahtisaari(Norjan judeja), Pirkko Ruohonen-(((Lerner))), Halla-Aho(((Bergroth))). Ja tietty Erkko. Monet noista ovat kipa päässä esiintyneet ja sitä ei yleensä muut laita päähänsä.

     Ja sitten on vapaamuurarit jotka saavat käskytyksensä ylempää B’nai B’rit loosista joka täysin juutalainen ja he ajavat lopulta saamaa agendaa eli toimivat yllä mainittuina shabbos gojimeina.

 30. Tässä farssissa ei ole kyse Vastarintaliikkeestä tai sen oletetusta vaarallisuudesta yhteiskuntajärjästykselle. Täysin kestämättömillä perusteilla runnottua päätöstä tullaan tulevaisuudessa käyttämään kaikkia nwo agendaa kyseenalaistavia tahoja vastaan. Se että kyseessä oli kansallis-sosialistinen järjestö mahdollisti kansan syvien rivien hyväksynnän täydelliselle oikeusmurhalle. Vaikka en kaikesta ole yhtä mieltä kanssanne, toivotan kaikkea hyvää kiviselle tiellenne, jokaisessa vapaassa yhteiskunnassa tulisi olla tilaa myös edustamallenne ideologialle.

 31. Ainoa taho tai paremminkin yksi niistä, joka harjoittaa “hyvien tapojen vastaista toimintaa on itse Suomen maanpetturi hallitus ja itse polpo “apupoliisiensa” kanssa.

 32. Häiritköön miten haluaa,poistakoon viestirt,s-postit, mutta tulen mukaan toimintaanne jos kelpaan?

  • Kaikkia tarvitaan. Tämä ei ole nopeuslaji, tämä on kestävyyslaji. Ja pääsemme ehkä omalta kannaltamme “maaliin” 30-50 vuoden kuluttua. Mutta “laivan kokka pitää kääntää jo nyt” jos haluamme olla tietyssa paikassa tiettyyn aikaan.

 33. Hirvittävä häirintä päällä, olen yrittänyt ottaa yhteyksiä Tampereelta.Tulee ihmeellisiä netsihäröjä?Mukaan haluaisin väikka koko muu maailma vastustaisi. Suuri laauma lapsia,enkä niille halua mustaa tulevaisuutta. Eli tukkikaa turpani,katkokaa nettiyhteys. En ole vanha mies ihan kädetön,enkä tuskin ihan yksin vittuuntunu näihin räppäreihin,ja muihin korrektehin olemattomuuksiin.

 34. Huomasikohan oikeuslaitos päätökseseään,että kun eivät hyväksy eriäviä mielipiteitä maailman kulusta.eli kieltävät tosiasioiden olemassa olon(Holokausti-satu.ymv.historian oksennuksset). Minä halun takaisin Suomen ,jossa ei tarvinut lukita ovea yöksi,luuta riitti.Sai lapset ja aikuiset kulkea miten lystää. Tämä nykymeno on perkeleestä,kato millon tulee pimeää kakarat kotiin,ovet lukkoon. Kehenkään etnvoi luottaa. Onko tämä mukanoikeaa elämää?

  • Niimpä, kaikki tällä hetkellä tekevät tuota, mutta harva suostuu kyseenalaistamaan nykymenoa.

  • Ja paskat, läpimätä korruptoitunut järjestelmä “tappoi” liikkeen, “tappoi” totuuden, historia toistaa itseään jälleen kerran. Loppujen lopuksi tällä päätöksellä ei ole mitään merkitystä, päin vastoin, taistelu jatkuu ja into siihen kasvoi juuri hyvinkin huimasti.

  • Jimi Karttune,vai mikä lie narkki ei tappanu muuta ku oman ranne liikkeen. Mitätön runkku.

  • Liikettä on elossa ja vahvistuu. Todisteena olkoon poliittisen poliisin ja kansanpetturi eliitin nykyinen paniikki. Kiellolla panokset kyllä nousevat mutta se ei muuta lopputulosta. Nykyinen petokseen perustuva järjestelmä ei kestä pitkään, velkasaturaatio takaa sen.

  • Varis: Ilman teidän “sankaria” nisti Karttustakin Vastarintaliike oltaisiin kielletty.

 35. Hyvien tapojen vastaisesti jätti tervehtimättä kadulla.

 36. Onko teidän natsien vaikea niellä laillisen esivallan toimeenpanemaa kurinpalautusta? Esivalta ei turhaan miekkaa kanna. Rikolliset joutaa linnaan. Sitä saa mitä tilaa.

  • Tuo logiikkasi ontuu osittain 😀 Käsittääkseni GESTAPO, SS ja paikallispoliisi edustivat tätä laillista esivaltaa taannoin…eli holohoax-myytin kulmakivet. “Sitä saa, mitä tilaa” 😀 😀 😀 😀 Hännisen Eki taitaakin olla pohjimmiltaan “antisemitistinen” persoona 😀

   • Ja ihan sivuhuomautuksena mainitsen, että perustuslain vastaisesti järjestetyn EU-kansanäänestyksen jälkeen en ole yhtään Suomen hallitusta pitänyt legitiiminä ja miehitysjoukkojen kurinpalautukset vain lisäävät vihaani ja taistelutahtoani 🙂

  • Sin’oot Eki-setä tilaillut sitä Jeesusta pelastamaan aika moneen kertaan. Onko näkynyt?

   • Kansalliskonservatiivinen, kristillisille perusarvoille rakentuva Suomi on meille suomalaisille paras yhteiskunta. Kansallissosialismi on meille suomalaisille vieras aate.

    Jeesus Kristus tulee kyllä ajallaan. Odotellaan.

    • Joudut odottamaan, sillä kuski ei hyväksynyt hänen lippuaan vaan poksautti nenään ja nyt sitä klyyvaria oiotaan jossain Genessaretin järven kärsäparantolassa.

 37. No huh! Onpa hovioikeus todella nähnyt vaivaa taiteillessaan perustelujaan. On selvää, etteivät vastaavat, kyhäillyt perustelut menisi läpi missään muussa tapauksessa. Poliittisesti korrektin (lue korruptoituneen) oikeuslaitoksen tuomio.

 38. Ihan nauratti kun ylen uutisissa oli aiheina peräkkäin ensin että vastarintaliike on nyt taas kielletty “hyvien tapojen” vastaisena ja sitten kuva vaihtui mellakoivaan feministilaumaan joka osoitti mieltään Soinin aborttikantoja vastaan 😀 Jeesus…

  Harmi että ihmislajista ei tullut sitten tämän viisaampaa edes täällä pohjolassa, typerät tunteisiin vetoavat argumentit ja aivopesu menee suurimpaan osaan kansasta läpi kybällä.

 39. Noin kaksi vuotta sitten kirjoitin kokkareiden Risikolle ja kehotin heitä lakkauttamaan oman järjestönsä hyvien tapojen vastaisena perusteena mm.jatkuva taloudellinen rasismi ja henkirikokseen(murha) syyllistyneen nuoriso-osaston vetäjän saama tuomio sekä useat rattijuopumukset,pahoinpitelyt ja talousrikokset joiden paljastumisesta on nähty vasta jäävuoren huippu.
  Jostain syystä en ole tähän päivään mennessä saanut vastausta viestiin,ymmärrän kiireen mutta tuo löyhä kaveriporukka ei ole ainakaan parantanut tapojaan tuosta ajasta,ainoastaan poliisien mukanaolo on lisääntynyt näkyen kansalaisiin kohdistuneena vainona ja vihavalvontana.
  Onneksi monet ihmiset ovat oikeasti huomanneet kaiken mädännäisyyden ympärillään ja alkavat heräilemään ja vastustamaan Stasimaista toimintaa joka EU:n myötä nakertaa oikeudentuntoa ja ilmaisunvapautta.
  Etelämanner kuuluu pingviineille!!!

 40. Teillä kun on aika vähän kannatusta niin ajattelin heittää teillä idean millä ehkä saatte hommanne nousemaan. Alentakaa vähän jäsenstandardejanne huolikaa homot ja värilliset jäseniksenne tulkaa jo 2000- luvulle, onhan persuissakin mustia ja homoja. Ootteko ajatelleet että voisi olla hauskempaa olla vähän vempula linjan rasisti esim. omata jokunen rasistinen mielipide mutta esim.pelata jalkapalloa maahanmuuttajien kanssa. Muistakaa varoa somea se voi olla tiedätte kyllä keiden suunnitelma valkoisen rodun passivoimiseksi. Ja pikaruokaa se voi olla globalistien suunnitelma valkoisen rodun lihottamiseksi taistelukunnottomaksi. Kun olette tuollaisia reippaita nuoria miehiä ehkä teidän kannattaisi opiskella vaikka farmaseutiksi.

  • Eihän Vastarinta käsittääkseni estä homoja liittymästä jos asiasta ei nosta haloota, eikä kannata heteronormatiivisten standardien rikkomista ja muuta julkista perseilyä. Eli pysyy ns. kaapissa tai mainitsee asiasta pieneen ääneen tarvittaessa. Yleensä ihmisiä ei juurikaan kiinnosta toisten seksuaalisuus ellei olla sitten ihan parinvalinta rituaaleissa.

   • Siinä taas rappio-Lasse esitti “viisaan” mielipiteensä. 😆 Voi voi, kyllä on nykyään Suomessa sairasta sakkia ja niin aivopestyjä monet. Edu: Homoseksuaalisuus on sairaus ja tiedät varmaan varsin hyvin, että sellaiset eivät tule PVL:ään. Viestisi kyllä taisi olla sarkasmia tai vitsi.

    • SKSHLSPP eli Suomen KansallisSosialistinen Homo & LesboSeksuaalinen PridePuolue kuulemma alkanut kerätä kannatuskortteja. Menestys on ollut odotettua parempi, mutta valitettavasti toinen korteista jouduttiin hylkäämään, koska sen oli allekirjoittanut Heinrich Himmler.

Comments are closed.