Koti Uutisia Kotimaa Turun globalistipuolueet julkaisivat kannanoton Vastarintaliikkeen marssia vastaan

Turun globalistipuolueet julkaisivat kannanoton Vastarintaliikkeen marssia vastaan

11

Turun globalistipuolueet ovat julkaisseet yhdessä kannanoton Vastarintaliikkeen tulevaa marssia vastaan. Turussa järjestetään lauantaina mielenosoitus vuosi sitten tapahtuneen terrori-iskun uhrien muistolle sekä poliisihallituksen Vastarintaliike-kieltohanketta vastaan.

Turun kaupunki ei tahtonut tänä vuonna järjestää terrori-iskun uhreille lainkaan muistotilaisuutta, sillä poliitikkojen mukaan maahanmuuttokriittisyys on pahempaa kuin suomalaisiin siviileihin kohdistuva verinen monikulttuurinen terrorismi. Samalla Suomen poliittinen eliitti tahtoo kieltää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen, vaikka yhtään rikollis- tai ääri-islamistijärjestöä ei ole edes yritetty aiemmin kieltää.

Vastarintaliike pitää kannanottoa kunnianosoituksena, sillä se osoittaa järjestömme olevan ainut voimakas poliittinen vaihtoehto pakkomonikulttuurisuudelle. Valtapuolueet toivat islamistiterrorismin Suomeen avoimien rajojen politiikallaan, joten on luonnollista, että kansallismielinen sanomamme herättää eliitissä suurta vihaa.

Perussuomalaiset oli ainut Turun valtuuston puolue, joka ei allekirjoittanut Vastarintaliikettä vastaan suunnattua kannanottoa. Allekirjoittaneiden puolueiden mukaan “iskun vuosipäivää ei saa käyttää hyväksi turkulaisen rasismin levittämisessä”.

Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Ville Tavio kommentoi tänään, miksi hänen puolueensa ei tahtonut osallistua kannanottoon:

– Asioiden korjaaminen on mahdollista vasta, kun lopetetaan kaunistelu ja tunnustetaan tosiasiat. Kyseessä oli terrori-isku, jonka motiivina oli jihadismi ja iskun taustasyy oli huono maahanmuuttopolitiikka. Suomi voi estää vastaavat iskut tulevaisuudessa vain lisäämällä kuria ja järjestystä siirtolaisuuteen, Tavio totesi.

Lähde: Turun Sanomat

Lue myös:

Tarvittavat tiedot Turun mielenosoituksesta
Miksi on tärkeää osallistua Turun mielenosoitukseen?

11 KOMMENTIT

 1. Kunnioitettavaa Turun perussuomalaisilta. Vain yhteistyöllä kaikkien kansallismielisten kesken voimme olla vahvoja, vaikka kaikista asioista ei samaa mieltä väet olisikaan.

  • Kyllä. Joillakin on mielestäni liian fundamentalistinen suhtautuminen kansallismielisyyteen ja Aatteeseen. Jos joku ei ole 100% samaa mieltä, nähdään hänet heti sionistien kätyrinä ja valeuutisten levittäjänä. Asiat eivät aina ole niin mustavalkoisia, etteikö niissä voisi joustaa.

   • Niin, ehkä siellä joitakin hyviä ihmisiä perusjunteissakin on, vaikka onkin samanlainen sionistipuolue kuin muutkin valtapuolueet. Ei pidä unohtaa, että Laura Jutkusaari ja Jussi Halal-aho tahtoisivat kieltää Vastarintaliikkeen, ja ovat innokkaimpia Israelin kumartajia. Entäs isänmaallisen nationalistien joukkoerotukset puolueesta? Eiköhän Turun valtuustoryhmäkin saa tuosta tempauksestaan vielä kenkää. Ei, ei tuosta joukosta saa kansallismielisiä tekemälläkään.

    • Perussuomalaisissa on erittäin paljon asiallista väkeä. Kentällä. Se on kuitenkin hyvä muistaa ellei muuta.

 2. “Rasismi” on vain juutalaisten keksimä valhe. Sitä ei ole edes olemassa. Vain kotimaataan ja sen ainutlaatuista, korvaamatonta kultuuria vihaava mielisairaudesta kärsivä voi edes väittää Suomen kuuluvan jollekin muille, kuin suomalaisille! Terve muukalaisviha on luonnollista ja on se voimavara, joka meidät ja maamme on itsenäisinä ja suomalaisina säilyttänyt. Perussuomalaiset voivat edelleenkin suksia minun puolesta vaikka sinne Israelin hiekoille.

  Miksei Antifaa ymv. paskansyöjien mielenterveysklubeja kielletä? Entäs Helvetin Enkelit ja Bandidos? No, eihän niitä tietenkään voi, sillä ovat poliisien vasikoita. Vassarit vakoilevat ihmisiä mm. Jewbookissa ja kaikissa mahdollisissa paikoissa tehden ilmiantoja. MC-kerholaiset taas kertovat tietoja muista kerhoista virkavallalle. Aarnio ja hänen edeltäjänsä kun toimivat yhteistyössä näiden järjestäytyneen rikollisuuden organisaatioiden kanssa.

  • “Entäs Helvetin Enkelit ja Bandidos? No, eihän niitä tietenkään voi, sillä ovat poliisien vasikoita. ”
   Vaiettu salaisuus.

 3. “lisäämällä kuria ja järjestystä siirtolaisuuteen”
  Niin eli cuck-persun kiertoilmaus sille ettei maahanmuuttoa LOPETETA vaan sitä JATKETAAN eli terrorismia jatketaan.

Comments are closed.