Koti Artikkelit Turku vaatii vastarintaa!

Turku vaatii vastarintaa!

78

Monikulttuurinen terrorismi tappaa taas – nyt lopulta myös Suomessa. Silminnäkijöiden mukaan “ulkomaalaistaustainen mieshenkilö” puukotti silmittömästi satunnaisia ihmisiä keskellä Turkua! Ketä tästä tällä kertaa pitäisi kiittää? Onkohan esimerkiksi ketään poliitikkoa, joka haluaisi ottaa tästä jonkinlaista vastuuta itselleen (muita kuin Isis)?

Entä löytyykö yhtäkään päättäjää tai viranomaista, jolla olisi joitain ajatuksia siitä, miten tämä jatkuva ongelma terrorismin kanssa tulisi ratkaista? Eikö? No, tämäpä yllättävää.

Terrorismista on tullut Euroopan kaduilla jo niin normaalia, että viranomaisetkin ovat ongelman ratkaisemisen sijaan alkaneet jakaa ohjeita terrori-iskujen varalta kansalaisille. Ei sen puoleen, että poliisiinkaan voisi luottaa: kun Lontoossa kesäkuun alussa terroristit ajoivat autolla väkijoukkoon ja ryhtyivät vimmatun lailla heiluttelemaan puukkoja jokaista vastaantulijaa kohti, juoksivat paikalla olleet poliisit silminnäkijöiden mukaan karkuun! Sillä aikaa kun valkoisia brittejä murhataan oman maan kaduilla monikulttuurisuuden nimissä, juoksee poliisi pakoon. Tässäpä meillä vastinetta verorahoille. Puukkomiehet juoksuttavat poliisia. Tästä tulee eittämättä mieleen huhtikuussa julkaistu video, jolla 11 brittipoliisia juoksee karkuun yhtä siirtolaista, jolla oli kädessään jonkinlainen astalo.

Ehkä syitä poliisin kädettömyyteen monikulttuurisuuden alttarilla voi hakea syvemmältä. Vuonna 2014 paljastui Pohjois-Englannissa Rotherhamin kaupungissa tapahtunut ainakin 1 400 lapsen raiskausten sarja, johon poliisi ei puuttunut rasismin pelossa. Rikosten teko oli jatkunut 16 vuoden ajan. Mikäli edes lasten raiskaamiseen ei puututa, miksi rivipoliisi viitsisi puuttua ihmisten murhaamiseen kadullakaan? Eipähän kukaan voi syyttää rasistiksi, mikäli valkoisia murhaileva muslimi saa pampusta. Englannin poliisi on riisuttu henkisesti niin pahasti, etteivät he viitsi puuttua minkäänlaisiin hirveyksiin.

Onko asia poliisin suhteen paremmalla mallilla sitten Suomessa? Ainakin poliisijohto pyrkii parhaansa mukaan repimään suomalaiselta poliisilta itsetunnon ja pienimmänkin isänmaallisuuden tunteen pois. Samaan aikaan kun Englannissa puukoteltiin ihmisiä hengiltä kesäkuun alussa, kohistiin Suomessa Facebookissa toimineesta Poliisit-ryhmästä, jossa rivipoliisit olivat keskustelleet arkisia asioita kollegoidensa kanssa. Keskustelujen yhteydessä selvisi, että myös suomalaisella rivipoliisilla saattaa olla aivot päässä ja silmät sen verran auki, että hän ymmärtää maahanmuuton haittapuolet. Ja tätähän ei poliisihallituksessa hyväksytä: poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen ilmoitti poliisihallituksen kehittävän somekoulutuksen, johon jokaisen poliisin on pakko osallistua riippumatta asemasta organisaatiossa. Tässä ei tarvinne erikseen arvailla, mikä tämän koulutuksen sisällön pääpointti voisi olla…

Samalla kun monikulttuuriset pommit räjähtelevät Euroopan kaduilla, poliisin kimppuun hyökkäillään monikulttuurisissa ghetoissa pitkin Eurooppaa. Koko sinipukuisten lainvalvojien arvostus laskee kansan silmissä, ja poliisijohto heittäytyy yhä hullummaksi monikulttuurisuuden palvonnan suhteen. Kenellekään ei kuitenkaan tule tässäkään firmassa mieleen tutkia syitä siihen, miksi pommit paukkuvat ja kollegat joutuvat yhä useammin juoksemaan karkuun uuseurooppalaisia rikastajia. Sen sijaan poliisijohto – joka vaikuttaa unohtaneen rivipoliisina työskentelevien kollegoidensa tarpeet kokonaan – jahtaa tavallista kansaa yhä fanaattisemmalla otteella ja rakentaa koko Eurooppaa kohti poliisivaltiota. Poliisi ei tule suojelemaan tavallisia kansalaisia monikulttuurisuudelta; poliisi rakentaa organisaatiotaan suojelemaan eliittiä kansalta (sekä monikulttuurisuudelta).

Vastarintaliike järjesti hiljattain Turussa itsepuolustuskoulutusta.

Poliisin mädän organisaation aktiivisena lobbarina toimivat tietenkin päättäjät. Kun pääministerimme kutsumat miehittäjät tuhoavat maanosaamme ja mukiloivat kansalaisiamme lapsista naisiin ja vanhuksiin, ei päättäjillä ole huolen häivää. He asuvat surkeita lähiöitä hulppeammilla alueilla eivätkä näe todellisuutta kuin korkeintaan valtamedian räikeän propagandistisen linssin läpi. Kun tapahtuu suurempia monikulttuurisuuteen liittyviä hirveyksiä – kuten vaikkapa nyt yhä tihenevään tahtiin tapahtuvat terrori-iskut – surkuttelevat päättäjät yhden julkisen kannanoton tai twiitin verran samat lauseet kuin jokaisella aikaisemmallakin kerralla. Kuitenkaan he eivät tee mitään konkreettista asian ratkaisemisen eteen.

Toisaalta miksipä he tekisivätkään? Päättäjämme ovat lähtökohtaisesti kansansa pettänyttä ihmisjätettä, jota eivät tavallisen kansan huolet ja murheet kosketa. Terroristit eivät kohdista tekojaan poliitikkoihin tai muihin korkeisiin virkamiehiin, joten ei heillä ole huolen häivää. Terroristit tappavat tavallisia ihmisiä, jotka ovat monta kerrosta alempana kuin yksikään vähänkin vaikutusvaltainen poliitikko tai virkamies. Sen vuoksi emme myöskään näe minkäänlaisia ratkaisuja ongelmaan. Mikäli terroristit murhaisivat järjestelmällisesti niitä, joilla on valtaa ratkaista kysymys, näkisimme suorastaan kostonhimoisten päätösten syntymistä ja saisimme jonkinlaista vipinää muuten niin hitaaseen virkakoneistoon.

Kun kansan suojelemiseen tarkoitettu poliisi on jo pettänyt kansan ja kun poliitikot menevät yhä röyhkeämpään suuntaan avoimen suomalaisvihansa kanssa, mikä auttaa kansaamme selviytymään tulevien vuosien yhä järkyttävämmäksi käyvästä monikulttuurisesta terrorismista ja rikollisuudesta? Kuten todettua, virkakoneistoon emme voi luottaa: poliisia tai poliitikkoja eivät kansan asiat kiinnosta. Virkakoneisto on jo aikoja sitten lahjottu huolehtimaan siitä, ettei siellä voi yksittäinen ajatteleva henkilö päästä etenemään liian korkeisiin asemiin, jotta tämä voisi jollain tapaa vaikuttaa mihinkään.

Ainoa keinomme on ratkaista ongelmamme itse. Emme voi odottaa jonkun muun sitä tekevän tai luottaa siihen, että päättäjät, poliisi ja armeijankin ylin henkilökunta järkiintyvät. Anteeksi nyt vain, mutta fanaattista kulttuurimarxistia ei paranna edes oman tyttären monikulttuurinen raiskaaminen tai murha, saati sitten se, että kokonainen koneisto parantuisi yhtäkkiä sitä riivaavasta erittäin vakavasta syövästä.

Tärkein kysymyksemme on, kuinka pitkään valkoisen miehen hermot kestävät? Missä vaiheessa valkoiset massat menettävät totaalisesti malttinsa ja alkavat toden teolla hoitamaan ongelmaa pois päiväjärjestyksestä? Ensin kansa on saatava ymmärtämään virkakoneiston korruptio. Vaihtoehtomme on rakentaa Suomeen kansallismielinen rinnakkaisyhteiskunta, joka korvaa mädäntyneen hallituksemme kokonaan.

Liity Vastarintaliikkeeseen jo tänään TÄÄLLÄ ja taistele monikulttuurista helvettiä ja korruptoitunutta virkakoneistoa vastaan.

 

Toimitus

78 KOMMENTIT

 1. Sionistien hedelmät kypsyvät ja tappavat.

  Mutta suomalainen, kuten balttilainen, puhumattakaan venäläisestä, ei ole niin nynny kuin keskieurooppalainen, feminiininen mies ja sionistien hedelmät eivät kulje enää rauhassa. Kaduilla on jo silmät ja korvat.

  Vastarinta elää ja kohta koittaa Lyhtypylväiden Yö. Yle:n ja HS:n toimittajat on kutsuttu juhliin. Koittaa heidän tähtihetkensä.

  • It’s time to fight. Those ethnic restaurant keepers are the new mafia. Kebab is crime. Every ethnic BMW should be burn. Every finish social benefit system founded i phones houlding bear children are now my truly enemies.

   • Those cockroaches are directly funded by the traitorous governments with loans.

    • Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

     • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

     • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

     • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

     • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

     • • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

      • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

      • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

   • Älkää ostako mitään turkkilaista. Älkää käykö turkkilaisten/irakilaisten kebab-pizzapaikoissa. Yrittävät usein “naamioitua” kurdeiksi, olen pannut merkille. Samalla tavalla kuin “Josef Stalin” eli Ioseb Jughashvili (=Josef JUUTALAISENPOIKA‼) yritti naamioitua venäläiseksi ja “Barack Obama” eli Barry Soetoro, joka mieluummin esiintyi jopa musliminakin kuin juutalaisena, joka hän on. Suomalaisia ravintoloitsijoita ja hyviä pizzapaikkoja riittää kyllä. Tupakka ja viinakset pois myös.

 2. Lastenvaunuja työntänyttä naista puukotettiin selkään (lähde IS). Terveiset sionistista eliittiä nuoleville maanpetturipoliitikoillemme:
  THIS IS THE END.

  • Silminnäkijä kertoo, että yksi naisuhri teloitettiin viiltämällä kurkku teurastustyyliin auki. Risikon mielestä kyse ei ole terrorismista. Charlottesvillessä terrorismisyytös tuli kuin apteekin hyllyltä ja vaatimusten kera presidentille asti

   Näiden maanpetturipoliitikkojen kanssa ei voi eikä pidä keskustella yhtään. He ovat puolensa jo aikaa sitten valinneet.

   • Totta. Ei idioottien kanssa pysty dialogiin. Tämän olen huomannut jo kauan sitten. Jättäkäämme tämä älyllisesti, moraalisesti ja kaikin tavoin heikompi aines omaan arvoonsa. Muistakaa silti julistaa totuutta muille oikeamielisille ja vahvistakaa uskoanne sekä pyrkimystä kohti sitä kirkkainta tietoutta.

 3. Onko Juha Sipilä shokissa? Järjestääkö Päivi Lipponen rasisminvastaisen marssin? Alexander Stubbin mielipide siitä mikä on rikkautta?

  Ei mulla muuta.

  • Nämä sarkastiset viestit voisi jo jättää hommafoorumille ja MV:lle. Eli niille velliperseille, joita ei kiinnosta taistella muualla kuin somessa.

    • Jos taistelukentällä viittaat väittelyihin(nkin) olet väärässä. Väittely “somessa” ovat ajanhukkaa.

     Ne alustat ovat tiedon jakamista varten, ja on jokaisen vastuulla olla aktiivinen niissä.

  • Huhujen mukaan kansallismieliset olleet muutenkin tänään osallisina terrorin lopettamisessa. Hienoa työtä heiltä!

  • Siinä missä kansallismielisen järjestötoiminnan kieltoa vaativat poliitikkohuorat rahtaavat terroristeja Suomeen, kansallismieliset auttavat uhreja katutasolla.

     • Ja silti luulette että pystyisitte jotain tekemään ilman että me sen sallimme? 😀 Aika vahvat deluusiot teillä 🙂

  • “Hyvin” yrität viedä keskustelua pois faktasta, että Suomessa tapahtui monikulttuurinen terrori-isku. Häpeä ja huono trolli 0/5

   • Maahanmuuttajat ottavat mielellään kunniaa itselleen toisin kuin suomalaiset. Ainoa video, jossa näen haavoittunutta todella autattavan on video, jossa suomalainen mies toimii auttajana, mutta hän ei kerrokaan sankaritarinoita ulkomaalaisille lehdille itsestään.

    Se, että haavoittuneissa tai auttajissa oli ulkomaalaisia ei tee terrori-iskusta mitenkään “hyväksyttävämpää”. Muslimit tekevät näitä terrori-iskuja ympäri Eurooppa jatkuvasti ja näille iskuille löytyy heidän keskuudestaan paljon kannatusta, kuten kyselytutkimukset ovat paljastaneet.

 4. Suomalaiset politikot HUOMIO !! Niin kuntatasolla kuin valtiotasolla: TEILLÄ ON LISÄÄ VERTA KÄSISSÄNNE!!

  Teitä on varoitettu avaamasta rajoja terroristeille ja luvattomasti maahan tunkeutujille. Teille on kerrottu että ne eivät integroidu yhtieskuntaamme. Teille on kerrottu että ne eivät kunnioita kristinuskoamme eivätkä tapojamme. Teille on kerrottu että ne haluavat tappaa kaikki kristinuskoiset ja juutalaiset!!

  TEILLÄ ON VERTA KÄSISSÄNNE!! ÄLKÄÄ KOITTAKO ENÄÄ SELITELLÄ TAI PUOLUSTELLA TEKOJANNE, TE OLETTE TÄMÄN MAHDOLLISTANEET JA TE OLETTE SYYLLISIÄ !!

  HÄVETKÄÄ EDES JOS OSAATTE!!

 5. Kysymys on rodusta.
  Sen tietävät Euroopan (Jewroopan) ja Suomen rapparijohtajat erittäin hyvin, mutta he eivät siitä välitä, heitä suomalaisten turvallisuus ja tulevaisuus ei kiinnosta.
  Suomen johtajat täyttävät vain ulkomaisten korkeampien rapparien käskyjä (jotka täyttävät puolestaan me-tiedämme-minkä-kansan käskyjä) ja tavoitteena on väestön vaihtaminen niin Euroopassa kuin Suomessakin.
  Kun näitä iskuja omaa kansaa vastaan tapahtuu, vastuussa olevat johtajat kehtaavat vielä kerätä halpoja irtopisteitä “myötätunnonilmaisuillaan”, vaikka itse ovat syyllisiä.
  Kaikki tietävät, että kysymys on rodusta. Kansalaisuudella ei ole merkitystä, muukalainen ei muutu sillä, että syntyy Suomessa tai saa (en todellakaan käsitä miksi!) Suomen kansalaisuuden, hän pysyy muukalaisena ja hänen lapsensa ovat muukalaisia – ikuisesti. Ne, jotka ovat muukalaisia maahan päästäneet tai ovat muukalaisille passeja jakaneet tai suomea opettaneet jne, tulee asettaa vastuuseen.
  Se, mikä on käynnissä, on rotusota. Herätkää! Valtio ei pysty suomalaisia puolustaman, kansan tulee alkaa puolustaa itse itseään.
  Esikuvat ovat olemassa. Eugen Schauman oli hyvä esikuva. Erittäin hyvä. “Pääministeri” Sipilä on kutsunut häntä terroristiksi. Johtavat poliitikot pelkäävät väkivaltaa, joka heitä uhkaa – ja syystä! – mutta tavallisen kansalaisen turvallisuus… se heitä ei kiinnosta.
  Tämä on meidän valtiomme. Tai oikeammin – se on valtio, jonka pitäisi olla meidän, ja josta pitää taas tulla meidän valtiomme!

  Eläköön voitto!

  • Sieg Heil! Kiva nähdä ihmisiä, joilla on järkeä päässä.

   Romania, Puola, Unkari – maita jotka ovat kokeneet kovia, ja joissa on terveellä, nationalistisella, turvallisseen tulevaisuuteen tähtäävällä tavalla ymmärretty alkaa vastustamaan sionistisen Paneuroopan luomista! Ottakaa selvää esimerkiksi Richard von Coudenhove-Kalergin, Israel Cohenin, David Rockefellerin ja Benjamin Netanyahun kaltaisten vaarallisten sekopäiden suunnitelmista päidemme menoksi! Juutalaiset aloittivat liittovaltion suunnittelemisen jo vuosisadan alussa. Tämän ymmärtäminen antaa perspektiiviä asioiden hahmottamiseen isommassa kokonaisuudessa, joka kattaa niin maailmansodat kuin kylmän sodankin.

   On tärkeää ymmärtää paineen tulevan EU:sta, YK:sta, NATO:sta sekä sionistisilta suurvalloilta kuten Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Israel ja Yhdysvallat. Tämän takia tervehenkisiä, kansallismielisiä ja isänmaan säilyttämiseen pyrkiviä järjestöjä ollaan kieltämässä pakkolakien voimin. Islam ei ole viimekädessä meidän todellinen vihollinen, vaan sionistiseen uuteen maailmanjärjestykseen tähtäävä ortodoksijuutalaisuus, joka onkin aiheuttanut missä tahansa vallan saatuaan pelkkää tuhoa ja kurjuutta – milloin bolševismin, milloin kommunismin ja milloin marxismin viitan taakse piiloutuen. Kun esim. työläisten maailmanlaajuinen liikekannalle pano vallankumouksen nimissä ei tuottanutkaan euroopanlaajuisesti tahdottua tulosta, ollaan sittemmin huomio yritetty kohdistaa uusiin vaarallisiin ja tuhoisiin aatesuuntiin, kuten feminismiin ja antifasismiin. Sama Saatana siis on kätyreitä haalimassa itselleen – nyt vain eri valepuvussa. On syytä tajuta, että Suomi oli sodassa noita aiemmin mainittuja ideologioita vastaan – ei venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan!

   • Muistakaa sionistisen maailmanvallan luomat harhautukset:

    • “natsi”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
    • “anti-semiitti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
    • “rasisti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
    • “seksimi”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman, ja lopuksi
    • “juutalainen”: loukkaava epiteetti kaikille maailman “juutalaisille”, jotka ovat oikeasti edomialaisia, khazaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan).

    Älkää välittäkö, jos teitä haukutaan tai yritetään leimata joksikin: kyseessä on vain mielen- ja vallanhallinnan yritys, joka nostaa päätään sionistien ja heitä rahoittavan pankkimafian huomatessa mielipidemonopolinsa eli medioiden menettäessä otettaan massoihin. EKP (Euroopan keskuspankki), BIS (Maailman pankkien keskuspankki) ja The Fed (USA:n keskuspankki) kuuluvat kaikki tähän rikollisliigaan, joka pyrkii orjuuttamaan maailman kansat maksattamalla valtionlainojen korot kansalaisten työllä eli verotuloilla. Tarvitsemme välittömän eron saatanallisesta EU:sta ja yhteisvaluutta eurosta! Rahanluontioikeus ja kansanvalta takaisin valtiollemme; pois kasvottomilta EU-byrokraateilta, lobbareilta ja yksityispankkiireilta, joita kukaan meistä ei ole valtaan valinnut!

    • Sionistit eli käytännössä juutalaiset ovat tunnetun maailmanhistorian suurin huijari-, väärentäjä-, murhaaja- ja rikollisjengi! Vasen-viher-liberaalimielensairaudesta kärsivien ihmisten takia koko olemassaolomme on aidosti uhattuna. Meidän vihollisentiteetti taistelee valheella ja petoksella, kääntäen kaikki omat hirmutekonsa meitä vastaan sekä vääristellen historian todellista kulkua. Materiaali- ja dokumenttitodisteiden loistaessa poissaolollaan, juutalainen maailmanvalta vetoaa ihmisiin koskettavilla mutta täysin sepitetyillä Hollywood-nyyhkytarinoilla, tekaistuilla TV-dokumenteilla, lehtijutuilla sekä erikoisjulkaisuilla, joissa jaksetaan aina rummuttaa Saksan ja saksalaisten pahuutta sekä toisaalta seksuaalipervertismin, ydinperheen tuhon, avoimien rajojen politiikan ja monikulttuurisuuden ihanuutta. Ottakaa ihmeessä selvää, mitä esim. JFK sanoi Hitleristä, Saksasta ja maailmaa johtavasta näkymättömästä eliitistä! Nämä kaikki eliitin ja heidän lakeijoidensa toimet tähtäävät vain ja ainoastaan perinteisesti vahvan kansallistuntomme ja koko kansan tuhoon. Ja jos Saksa oikeasti olisi ollut jokin saatanallinen ihmisyyden tuhoamisvaltio, niin tuskin sitä tarvitsisi päivästä toiseen aivopesun lailla takoa päihimme. Aivan kuten myös jos multikulturalismi olisi tervettä tai kannattavaa millään tavalla, tarvitsisi sitä tuskin pakkosyöttää mieliimme taukoamatta juutalaisten omistamien medioiden toimesta.

     • Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteikkäästi vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen “tasa-arvoon” tähtääviä sairaita ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen vahingollisia ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen.

     • Nyt vittu ne lääkkeet :D:D:D Mistähän suljetulta osastolta säkin oot karannu 😀

     • »antileo» — Taisi osua arkaan paikkaan eli sinne, jossa sinunkin pikkuriikkiset aivot tunnistavat totuuden, kun sellaisen näkevät. Keksipä, poika, jo uusia meemejä. Tuo lääke-juttu alkaa olla jo niin kovin vanha.

 6. Tätä ollaankin odotettu ja nyt se tuli. Toivottavasti suomalaiset eivät käyttäydy kuten muut eurooppalaiset: unohtavat asian huomenna.

  • Ai olet ihan odottanut? Joko poksautit kuoharipullon kun märkä unesi toteutui…

   • Onhan tämä täysin ansaittua, katseli sitä miltä kantilta tahansa. Tosin kaikki päätöksemme tulee Brüsselistä ja Strasbourgista, de facto, joten emme voi vaikuttaa mihinkään tässä pseudodemokraattisessa yhteiskunnassa. Siinä on demokratian vika: eduskunnassa ja hallituksessa on ihmisiä, jotka tekevät vääriä päätöksiä väärin perustein ja väärin kannustimin. Kaikki tahtovat eri asioita, mutta totuus on absoluuttinen. Itse olen jo pitkään nähnyt tämän kaiken vain hyvän ja pahan taisteluna. Harmi että niin moni elää valheessa ja eksytyksessä luullen yön olevan vain pimeä päivä…

 7. Hei turkulainen! tulen kyllä! Tulen yksin, ilman asetta. Laita mut giljotiinii jos pystyt

 8. Ei tartuta “Turkulaisen” provoon. Kaveri herkuttelee suomalaisiin kohdistuvasta giljotiinisirkuksesta yms. sairaasta setistä… ja vielä tänä päivänä!
  Kansallissosialistien ratkaisu = matut ja petturipoliitikot maasta ulos ja Suomi vapaaksi! Brysselissä on töitä luopioille ja arabimaissa tilaa pakolaisille. Miksi Saudimaat, Bahrain ja yms. kriisialueiden lähivaltiot ei ota pakolaisia vastaan?

 9. Vastarinta on ainoa pelastus. Uhreille ja heidän omaisilleen pitää saada oikeutta ja PALJON enemmän kuin surunvalitteluita, samoin uhrien auttajille ja terroristipaskan taltuttajille kunnianosoituksia ja tukea. Sipilä kehtasi lehdistötilaisuudessa väittää ettei kyseessä todistetusti ole terroriteko… tämä maanpetturisika saa vielä rangaistuksensa. Eipä muuten näy otsikoita siitä, kuinka tämä oli “isku koko kansaa vastaan”, kuten aiemmin oli asemanaukion tapauksen tiimoilla. Tämä nimenomaan on isku koko Suomea vastaan, mutta tämän ongelman ratkaisu on jätetty täysin kansan käsiin… Vastarinta nyt!

  • Tuota Turun kaaosta katsoessani tulin kaivanneeksi jotakin afrikkalaisesta kulttuurista. Kyllä, luit oikein. Nimittäin KATULYNKKAUSTA. Nyt on vain yksi vammautettu terroristi lisää meidän verorahoilla elätettämän loppuiäkseen.

 10. Eliitti on rikollinen ja syyllinen tähän on vain ja ainoastaan eliitti.

  Eliitti koostuu globaaleista sionisteista, soroksista, bankfeibeista, illmaneista, Stillereistä ja heidän lakeijoistaan, kulttuurimarxisteista.

  Eliitti istuu kirkossa ja “kunnioittaa” uhreja kuunnellessaan kulttuurimarxistisen kirkonmiehen tai -naisen loputonta kulttuurimarxistista kansan vastaista sontaa.

  Eliitti orpojen ja sipilöiden tavoin rahastaa näillä maahantuoduilla apinoilla, heille kansaa murhaavat apinat ovat verta pankkitilillä, heidän tilinsä paisuu kansan verestä, kuin punkki kansan ihossa, he ilkkuvat kansalle, joka kuolee kaduille.

  Eliitti asuu virastoissa, sillä on virkoja, se elää hyvin, kun kansaa tapetaan. Tämä eliitti on valtuutettu, joka hallitsee ja hymyilee, kun kansan kauloja katkotaan.

  Eliitti on virkavallan huipulla, sieltä eliitti valvoo, ettei kansa voi puolustaa itseään, ettei kansa voi muuta kuin kuolla kylmille kaduille.

  Ja lopuksi, eliitti on mediassa. Siellä on pahin syöpä, tunnoton valehtelija, kansanvihollinen. Sitä eliittiä kohtaan ei tunneta pienintäkään sääliä, se on etulinjassa, kun kansa nousee.

  Nämä elukat eivät ole muuta kuin käsikassaroita. Seuraa rahaa, kuka hyötyy, kuka paisuu? Eliitti. Se paisuu kansan verestä.

 11. Olen kyllä miettinyt Vastarintaliikkeeseen liittymistä, mutta harmittaa vain se että teidän sivuille tehdään aina vähän väliä näitä hakkeri-iskuja joissa kaikki osoitetiedot päätyy liiankin helposti antifan käsiin.

  Eikö ole mitään mahdollisuutta liittyä jäseneksi tai tukijäseneksi postiosoitteeseen lähetetyllä kirjeellä näiden teidän vuotavien nettilomakkeiden sijasta?

  • Tavallaan ymmärrän huolesi, mutta tavallaan en. Itse liityin tukijäseneksi tietoisena siitä, että tiedot voivat vuotaa. Toki toivoisin, että Vastarinta jatkossa huolehtisi hiukan paremmin näistä tiedoista.. en itseni takia sitä toivo, mutta muiden, joille asia voi olla hyvinkin olennainen.

   Kuitenkin pitäisi pohtia sitäkin, että jos emme uskalla liittyä jäseniksi omilla nimillämme, niin kuinka koskaan uskaltaisimme konkreettisesti taistella asian puolesta? Konkreettisella tarkoitan tässä nyt sitä, että todellakin käytetään voimaa. Kuinka moni liittymistä arkaileva voisi silloin olla mukana? Ei monikaan.. Mitä useampi kunnon ihminen liittyy, pelkäämättä “julkisuutta”, niin sen normaalimmaksi ja luonnollisemmaksi käy kansallissosialistina olo. Ihmiset tajuavat, etteivät kansallissosialistit ole mitään myyttisiä paholaisia, vaan tavallisia perheenisiä ja -äitejä, työsskäyviä, opiskelijoita, veronmaksajia.

  • Mikäli antifantit tai duunin menetys pelottaa on Vastarintaliike väärä paikka sinulle. Martat osallistui pride marssiin, joten olisiko siinä sinulle hyväksytympi järjestö?

  • 1. Hakkeri-iskut ovat 2010-luvulla arkipäivää, niiden kohteeksi joutuvat kaikki organisaatiot poliisista hallituksiin ja suuryrityksiin asti. Vaikka nämä investoivat valtavasti rahaa tietoturvaan, aina syntyy aukkoja, joita hakkerit voivat käyttää hyväkseen. Tämä on tosiasia, jonka kanssa myös kansallismielisten tulee elää.

   2. Kohta 1. ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö Vastarintaliikkettä voisi tukea erityisen tietoturvallisin tavoin.

   Toimintaa voi tukea esimerkiksi tekemällä anonyymejä bitcoin-lahjoituksia.

   Mikäli puolestaan tahdot liittyä järjestöön, saat tietoturvallisen yhteyden luomalla manuaalisen kryptauksen mahdollistavan PGP-avaimen: https://www.cs.tut.fi/~jkorpela/softa/pgp.html

   Voit lähettää manuaalisesti PGP-suojatun sähköpostin esimerkiksi Protonmail-palvelun kautta osoitteeseen vastarintaliike[at]vastarinta.com. Voit sopia sähköpostitse fyysisen tapaamisen aktivistiemme kanssa, jolloin liittymisestä jää minimimäärä merkintöjä verkkoon.

   Ystävällisin terveisin,

   Kansallisen Vastarinnan toimitus

     • Eikö voisi liittymistä hoitaa suoraan kasvokkain?

      Cosa Nostran pomo Bernardo Provenzano onnistui piileskelemään kymmeniä vuosia, ja matkustelikin samalla, koska mies ei käyttänyt yhteydenpitoon mitään elektronista.

     • Nimimerkki 888: Miksi tarvitsisi piileskellä ja kikkailla, kun kyse on julkisesta poliittisesta toiminnasta?

      Jos taas “maanalainen” suora toiminta tuntuu enemmän omalta vaihtoehdolta, niin sitten ei kannata hakeutua jäseneksi mihinkään julkiseen järjestöön.

     • Nimim. »1488» — Juurikin näin. Itse aion pitäytyä enimmäkseen maan alla, sillä aion iskeä vielä massiivisesti mätää, myrkkyä ja valhetta vastaan, kun aika on kypsä.

   • »Hakkeri-iskut ovat 2010-luvulla arkipäivää». Ai niin kuin terrori-iskut?

    Itse kannan Vastarinta- ja hakaristi-T-paitoja ylpeästi.

 12. Hyvä artikkeli, summasi sen surkeuden johon mokuttajat ovat eurooppalaiset ajaneet.

 13. Pohjoismainen Vastarintaliike on juuri nyt selkeästi globaalistikin aidon vastarinnan terävin kärki. PVR edustaa parhainta, aidointa, vahvinta Vastarintaa.

  Kansan kauloja katkotaan kirjaimellisesti ja eliitti rustaa loputtomia “älä-anna-pelolle”-farssejaan. Veri virtaa kaduilla, viattomia teurastetaan ja YLE jatkaa kansan pilkkaamista.

  Poliisiylihallitus on kieltämässä vastarinnan, mutta seisoo tumput suorina teurastajien edessä. Ennen selkärankainen virkavalta on lahjottu selkärangattomaksi kansanviholliseksi, joka otetaan edestä ja takaa ja globaali sionisti nauraa.

  Pelko on nyt tullut osaksi arkea ja pelko muuttaa nyt maailmaa. Viha seuraa pelkoa ja kasvaa, vahvistuu, kaunistuu. Siitä kasvaa tuuhea puu, jonka suojissa oikea, aito isänmaallisuus saa taas kasvaa.

  Me emme ole tätä sotaa halunneet. Me halusimme elää rauhassa omassa isänmaassamme ja rakentaa sitä. Mutta sitä rauhaa ei meille suotu.

  Globaali roskasakki, rahaa ja valtaa palvova eliitti loputtomine Israelia puolustavine sotineen toi dystooppisen, sionistisen helvetin keskuuteemme ja heidän tunnottomat, valehtelevat, sieluttomat kulttuurimarxistinsa uhraavat pienten lasten äidit, kauniit lapsemme ja koko kansamme tämän Molokin kitaan, tämän tunnottoman Pedon kitaan.

  Niinpä niin kuin aina ennenkin, Suomen miehen, ja Suomen naisen, on noustava Petoa vastaan ja taisteltava Itsenäisyyden ja Kansan puolesta!

 14. Pudasjärvi on hyvä paikka siita, että mutut vain nauraa nyt tälle teolle. On muuten jännä nähä kun niitä on 10 jehovissa.

  • Ei ollut kuolonuhri se suvakki, vaan yksi haavoittuneista. Kumpikin kuollut oli suomalainen nainen. Kukaan ei kirjoita heistä ja suomalaisista auttajista hallittua sanaa.

   Maahanmuuttaja valehteli auttaneensa, mutta Turun Sanomat jäi kiinni valheesta! (Katso lisää MVLEHTI). Oikea auttaja oli kansallismielinen suomalainen. Ei kelvannut medialle tämä fakta! Herää kysymys, moniko näistä maahanmuuttajien mediaan kiireellä nostamista sankaritarinoista on totta?

   • Kiitos oikaisusta. Muuttuukohan suvaitsevaiston/uskovaisten asenne näitä maahantunkeutujia kohtaan pikkuhiljaa?

    • Mielipide voi muuttua osalla, mutta ei toki kaikkein lahopäisimmillä. Ei koskaan. Tunnen useammankin tällaisen idiootin, joille bisnes, kaverit ja oma napa on se maailman tärkein asia.

  • Ei ollut kuolonuhri se suvakki, vaan yksi haavoittuneista. Kumpikin kuollut oli suomalainen nainen. Kukaan ei kirjoita heistä ja suomalaisista auttajista halaistua sanaa.

   Maahanmuuttaja valehteli auttaneensa, mutta jäi kiinni valheesta! (Katso lisää MVLEHTI). Oikea auttaja oli kansallismielinen suomalainen. Ei kelvannut medialle (TS) tämä fakta.

   Herää kysymys, moniko näistä mediaan kiireellä esiin nostamista muslimimiesten “sankaritarinoista” on totta?

   • Kommentti katosi ensin bittiavaruuteen vakionimimerkilläni, tässä nyt tuplana…

 15. Keskusteluissa ihmisten kanssa voi tuoda esiin tämän, muiden joukossa:

  Eliitti, ostetut kansanmurhaajat, puhuu aina sionistista sontaa, kuten esim. “Pelolle ei saa antaa valtaa”.

  Ehdotankin, että rajat suljetaan ja rajoilla tutkitaan “pakolainen” ja jos hän perustelee maahantuloaan pelolla niin rajavartija lyö paperiin leiman “HYLÄTTY”, koska pelolle ei saa antaa valtaa. Ja sitten mies horioppia pois rajalta.

  Sama tietysti koskee poliitikkoja, jos hän vaatii suojelua, hän on antanut pelolle valtaa ja hänet poistetaan maasta. Miksi yksikään eliitin jäsen tarvitsee suojelua? Ei tietenkään kukaan, eihän hän voi antaa pelolle valtaa.

  Itse asiassa, jos maa olisi itsenäinen ja oikeiden ihmisten hallitsema niin pelolle ei todellakaan tarvitsisi antaa valtaa. Vain maanpetturit, sionistit ja murhaajat pelkäisivät, syystäkin. Kansa sensijaan voisi luottaa omaan kansaansa, omaan maahansa ja pelolle ei, jumalauta, näillä lakeuksilla annettaisi valtaa.

  • ja kuinka ironista se onkaan että te olette antaneet pelolle vallan ja koko liikkenne perustuu pelolle. Pelkäätte juutalaisten valtaa. Pelkäätte “rotunne” tulevaisuutta. Pelkäätte että poliisi vainoaa teitä. Pelkäätte kommunisteja, homoja, antifasisteja. Ja ennenkaikkea tunnutte pelkäävän eriäviä mielipiteitä, sillä miksi muuten haluaisitte niin kärkkäästi eroon kaikista jotka eivät ole teidän kanssann 100% samaa mieltä?

   • Totta hitossa on annettu pelolle valta ja se pelko on oikea. Nimittäin pelko ja huoli Suomen kansan selviytymisestä! Ja ihmisten pitää pelätä eikä tuudittautua että kyllä se siitä ei se minun kohdalleni tule. Sionistit raiskaavat ja murhaavat välikäsiä kautta tuhansia Suomalaisia ja yrittävät sumuttaa tyhjillä lupauksilla että kovalla työnteolla rikastuu ja suvaitsevaisuudella maailma pelastuu! Herätkää jo!!!!!!! Ennen kuin on liian myöhäistä…

    • Ai että ihan tuhansia 😀 Eipä taida olla sodanjälkeisessä Suomessa tehty YHTEENSÄ edes “tuhansia” raiskauksia ja murhia vaikka teidän kantaväestönkin teot laskettaisiin mukaan. Vaikka teidän toteuttamat murhat ja raiskaukset tuntuu olevan vaan jotenkin parempaa väkivaltaa ja maan tapa, niin kovin vaiti ainakin täällä niistä ollaan.

     Mutta olen iloinen toki siitä että olet antanut todellakin pelolle vallan. Muista illalla aina tarkistaa että sängyn alla ei väijy sionisti, ikkunan takana kommunisti ja vaatekaapissa homolobby 🙂

     • Tämän “sionistin”, siis nimenomaan tämän sionistin, kirjoituksia lukiessa on aivan pakko epäillä, että onko kaveri toimituksen vitsi. Nämä hymiöt ja tuollainen lukiolaisen tyyli.

      Pelosta kaveri nyt kuitenkin puhuu.

      Pelko kulkee vihan edellä ja sitä, vihaa, arvon “sionisti”, me tarvitsemme juuri nyt ja se on taas kerran jo seuranamme.

      Sitähän Te, sionistit, käytätte hyväksenne, itse asiassa koko ns. “kulttuurinne” (mikä vitsi) on vain ja ainoastaan riidankylvöä. Teillähän ei ole mitään muuta näyttöä “kulttuuristanne”.

      No, olette onnistuneet, ja viha tulee. Se tulee myös Israeliin, nou hätä, brother. Se tulee. Ja se puhdistaa, totaalisesti. Sieniä kasvaa taivaalla. Ja nyt ei Soros-setä auta. Nyt varjot syntyvät ja tuuli puhaltaa… On ihan hiljaista. On ihanaa.

      Ja hei, ei väliä, vaikka käyttäisitte Samson-optiota ja pommittaisitte dystooppiset kolmannen maailman asukkailla asutetut Euroopan kaupungit Huitsulan swiduun, sillä kuka niitä kaipaa, shlomo?

      Sitten voitte derivoida pankkitilejänne. Ja sana j..lainen saa ihan uuden dimension, kun valkoinen kansa jälleenrakentaa.

      Te ette voi muuta kuin hävitä, sillä, omien sanojenne mukaan, Te ette voi hävitä yhtään kertaa. Kuuluisat viimeiset sanat, shlomo. Nyt naurattaa…

      Ja hei, juuri nyt sataa kultaa, yksi Teidän “precious n…ger” tappoi machetea heiluttaen naisia. Nyt sataa laariin.

      Jaa-a, melko paha virhearvio tuo sionismi. Se maksaa kokonaisen etnisen ryhmän. Ja itse päätitte niin. Voi voi.

     • Ahaahahahahaa, kiitos päivän parhaista nauruista Pellex 😀 Oikein sydäntä lämmittää kun näkee sisäsiittoisen plebiaanin yrittämässä 🙂 Kyllä nyt tutisen, kun noin uhkailet! Varmasti sieltä hikikomerostasi noita toteutatkin.

      Mutta real talk: et tunnu tajuavan asemaasi. Teiltä ei kysytä mikä teidän kohtalonne on. Teille ei anneta mahdollisuutta, pelkästään illuusio. Kaikki mitä teette ja sanotte, tapahtuu koska ME sallimme sen. Valitatte täällä meidän Sionistien totaalisesta kontrollista. Spoileri: olette vasta raapaisseet pintaa. Ja silti luulette pystyvänne johonkin? Huvittavaa, vähän kuin pikkuvauva joka raivoaa vanhemmilleen ja yrittää olla kova ja uhkaava 🙂 Mutta teidän onneksi emme ole kuin te, joten emme hakkaa vauvoja. Eli teitä. Sillä vauvastakin on enemmän vaaraa ja uhkaa kuin teistä. Joten me emme anna pelolle valtaa, sillä teidän taholta ei ole mitään mitä pelätä 🙂

      Ja muuten onneksi olkoon siitä että olet kuullut ydinaseista kun niillä uhkailet. Seuraavaksi selvitä )))ketkä((( ne kehittivät 🙂 Uhkaukselta lähtee pohja kun on selvää että te ette omia kykene luomaan ja olemassaolevat ovat aivan liian monimutkaisia teidän käytettäväksi.

      Huvittavaa tuo kitinä kulttuuristakin 🙂 SUOMALAINEN (oletan että olet suomalainen) tulee valittamaan kultuurista? Suomen kansaa ei edes ollut 200 vuotta sitten 🙂 Edes pohjois-eurooppalaisena tai pohjoismaalaisena et voi vedota kuin noin 1000 vuotta vanhaan kulttuuriin. Sitä aikaisemmat kun olivat saamelaisia ja Rooman meidän käskystä tuhonneita barbaareja, ei skandinaavien esi-isiä… Meillä taas on 5000 vuotta historiaa ja kulttuuria. Olemme olleet olennainen osa jokaista merkittävää sivilisaatiota lännessä, ja suurinta osaa idässäkin. Yksi meidän pyhistä kirjoista, Vanha Testamentti kuten te sitä kutsutte, on koko “länsimaalaisen” kulttuurin kulmakivi. Ja sinulla riittää pokkaa vertailla kulttuureita? Tuollaisen takia emme pelkää: olette liian tyhmiä jotta säilyisitte edes hengissä, muusta puhumattakaan. 🙂 😀 🙂

 16. Jos ei ole vielä tullut katsottua, niin nyt voisi olla aika vähän hankkia tietoa siitä mitä ‘Kuolema’ tuolla aiemmin todennäköisesti koetti selittää.

  Tässä ensin I osa, suomenkielisin tekstein ja sitten osa II, jossa teksti ja dumppaus on englantia:

  Osa I: RONALD BERNARD, JÄRKYTYT, JOS ET OLE “PAKASTETTU”.
  https://www.youtube.com/watch?v=CLkm9GdT9W8

  Osa II: Part 2 – Ex-Illuminati Dutch Banker – Ronald Bernard
  https://www.youtube.com/watch?v=89ZuASiI7Go

  Mikäli tuntuu kiinnostavalta, niin tässä vielä 9-osaisen “EUROPA – The Last Battle” -sarjan traileri
  https://www.youtube.com/watch?v=pyie3BN9lyU

 17. Kaikella kunnioituksella, nimimerkki sionisti, et kertakaikkiaan voi olla ainakaan juutalainen. Veljesi ja siskosi eivät vain puhu noin.

  Taidat olla wannabe, eikö vain?

  Mutta et pääse klubiin, ei auta, vaikka kuinka suutelisit sionistin saapasta. Parhaimmillaan voi, kenties, päästä eteiseen. Mutta ehei, shlomo on eri maata ja shlomolle olet vain goyim, veli hyvä.

  Ottaen huomioon puhumasi 5000 vuoden “kulttuurinne” niin huonosti, kovin huonosti olette menestyneet, missä ovat kauniit juutalaiskaupungit, missä taide? Te onnettomat derivaatit ette ole saaneet mitään kaunista aikaan, ette minnekään. Ei vahingossakaan. Joitakin rikkaita olette tuottaneet, mutta sen hinnalla, että koko kansanne on jatkuvasti tuhon partaalla, kuten taas nyt. Verrattuna valkoisiin, surkea, kehitysmaatason suoritus, ja tiedätte sen itsekin. Tiedätte, että olette luusereita, eikö?

  Kun ne sienet kasvavat Jaffassa oranssinvärisinä, niin se on ihan sama, mistä ne tulevat, ne vain tulevat ja sitten loppuu sionismi, kertaheitolla.

  Muuten, sitten toteutetaan ns. “affirmative action” ja pääsette mustien veljien kanssa leikkimään “gender”-peliä. Ja matematiikka menee niin, että yksi teikäläisiä, ja 99 kpl niitä ah niin ihania mustia/muslimeja joka sellissä. Saatte ihan oman maailman, kuten eräässä Iain M. Banksin “Culture”-sarjan romaaneissa eräälle teidän kaltaisellenne annettiin. Siellä voitte leikkiä kulttuurimarxismia ja sukupuolenvaihtoa, etenkin jälkimmäistä.

  Mutta ensin Jaffan yllä kasvaa sieniä, veli hyvä. Siitä alkaa kaikki hyvä.

  • Ai koska en toimi kuten teidän olkiukkostereotypianne juutalaisesta, en voi olla juutalainen? Sori, se ei toimi ihan noin, ette te pääse päättämään ketkä ovat kansamme jäseniä ja ketkä eivät 🙂 Toiseksi, huomioi että puhun teille. Eri ihmisille puhutaan usein eri tavoin ja teille puhun tällä tavalla. Jos ei miellytä, niin tough luck.

   Kaipaat kauniita juutalaiskaupunkeja? Noh, kauneus toki on katsojan silmässä joten myönnän sen että kulmikkaita betoniblokkilähiöitä emme ole juurikaan tuottaneet. Mutta toisaalta meidän varallisuutemme ja kulttuurinen sekä tieteellinen kontribuutiomme on mahdollistanut niiden oikeasti kauniiden kaupunkien synnyn, joista osa on valkoisten perimään kirjatusta sotahulluudesta selvinnyt. Lähi-idästä taasen löytyy lukemattomia tuhansia vuosia vanhoja kaupunkeja joiden perustukset esi-isäni ovat luoneet.

   Ja emme kyllä ole tuhon partaalla. Älä usko kaikkea mitä luet 😉 Kiitos ydinaseiden, rahan ja polittisen pääoman, asemmamme ei ole koskaan ollut yhtä turvattu kuin nyt. Ja sitä ei pari kateellista elämäntapaluuseria pohjolasta muuta 🙂 Mutta huviksesi voit toki sitten lueskella vaikkapa nobelistien listaa tai muutenkin selata merkittävimpien läntisten tiedemiesten listaa. Huomaat että, väkilukuun suhteutettuna, me tuotamme neroja moninkertaisesti kehenkään muuhun verrattuna. Kuten, edelleenkin, ne jotka loivat ydinaseet sekä USA:ssa että NL:ssä. 🙂

   Joten totean uudestaan, “Ja muuten onneksi olkoon siitä että olet kuullut ydinaseista kun niillä uhkailet. Seuraavaksi selvitä )))ketkä((( ne kehittivät 🙂 Uhkaukselta lähtee pohja kun on selvää että te ette omia kykene luomaan ja olemassaolevat ovat aivan liian monimutkaisia teidän käytettäväksi.”

   Eli niitä sienipilviä Jaffaan ei mistään tule, koska ette te ali-ihmiset osaa niitä käyttää 🙂 Ei vaikka kuinka demonstroisimme niiden käyttöä niihin teidän sisäsiittoisiin sikolätteihin joita niin kauniina pidät 🙂

   • Hohhoijaa.

    Nimimerkki “sionisti” ei ole juutalainen. Piste.

    Mikä ilmiö hän sitten onkin, ei aavistustakaan. Mutta jossakin määrin epävakaa ja siinä mielessä toki muistuttaa ihka oikeaa juutalaista, joka on aina, ns. by definition, narsistinen ja psykopaattinen ja epävakaa.

    Sienipilviä odotellessa, wannabe. Mieti sitä, ne tulevat, ne ottavat. Ja vain liikkumaton varjo jää. Ei shekelin shekeliä. Siinähän derivoitte Talmudianne sitten. Nyt voin pistää itsekin hymiön. 🙂

    Mutta koska kyseessä on todennäköisesti murrosikäinen ja häiriintynyt kaveri niin en enää kommentoi ko. nimimerkin tuotoksia ja kehottaisin muitakin olemaan kommentoimatta. Hänellä ei ole mitään annettavaa tälle foorumille.

 18. Turun tapahtumat ovat eräiden toimittelijoiden mielestä verrattasissa liikennekuolemiin. Erikoista “järjen” juoksua. Sanon tämän kerran ja yksinkertaisesti: irakilaiset tappakoot & raiskailkoot toisiaan Irakissa, afgaanit tappakoot & raiskailkoot toisiaan Afganistanissa, suomalaiset tappakoot & raiskailkoot toisiaan Suomessa jne.

  Ja mitä tulee liikennekuolemiin: tapahtukoot ne irakilaisille Irakissa, afgaaneille Afganistanissa ja suomalaisille Suomessa.

Comments are closed.