Koti Uutisia Turkkila kutsuu MV-lehteä ja Kansallista Vastarintaa saastaksi

Turkkila kutsuu MV-lehteä ja Kansallista Vastarintaa saastaksi

7

UK_mv-lehti

Maahanmuuttokriittisen Hommaforumin perustaja ja perussuomalaisten lehden toimittaja Matias Turkkila hyökkää suosittua MV-lehteä vastaan kutsumalla sitä muun muassa saastaksi. Hän kommentoi vaihtoehtomediaa Suomen Kuvalehden perjantaina julkaistussa artikkelissa. Turkkila näkee ongelmana sen, että MV-lehden ansiosta radikaalimpi sanoma tavoittaa yhä useampia suomalaisia.

“Sivun taustaväre on, että ujutetaan vaivihkaisesti juutalaisvihaa ja kansallissosialismia juttuihin. Rotujuttuja ja sen sellaista. Aiemmin se jengi, Patriootti.com-sivuilla pyörinyt porukka, on ollut niin pieni, ettei siitä ole tarvinnut välittää. Mutta sitten tuli joku, joka työntää tätä saastaa isolle yleisölle”, hän sanoi.

Turkkila on tullut tunnetuksi “maahanmuuttokriitikkona”, joka pyrkii miellyttämään poliittisia vastustajiaan jopa “omiensa” kustannuksella. Viime kesänä hän hyökkäsi julkisesti omaa puoluetoveriaan Olli Immosta vastaan, koska tämä oli suututtanut monikulttuurisuuden kannattajat Facebook-päivityksellään.

Tammikuun alussa puolestaan PS-Nuorten puheenjohtaja, biseksuaaliksi tunnustautuva BB-julkkis Sebastian Tynkkynen kertoi vihaavansa MV-lehteä. Taustalla oli niin ikään tarve miellyttää lehteä vastaan kampanjoineita monikulttuurisuuden kannattajia.

Lähde: Suomen Kuvalehti

7 KOMMENTIT

 1. Hienoa kuitenkin että mainostaa MV-lehteä ja vastarintaliikettä noin isossa ja laajalevikkeisessä julkaisussa! Joku saattaa kiinnostua ihan vain siksi että Turkkila ei tykkää.

  • Kun taannoin vastaava myllytys oli käynnissä Magneettimedia-lehteä vastaan, valtamedian kauhistelukirjoitusten ansiosta nimenomaan kiinnostuin em. julkaisusta, josta en siihen mennessä ollut kuullutkaan. Kyllä tuollainen ilmainen mainos aina lisää lukijoita tuo.

 2. Mahtavaa että valeopposition nilkit nolaavat itse itsensä. Maahanmuuttokritiikki on niin kauan valeopposition mieleen kun se vaikenee juutalaisten roolista monikulttuurissa eikä muutu sävyltään radikaalimmaksi sekä jää valvottuihin nettifoorumeihin polkemaan paikalleen johtamatta mihinkään konkreettisiin toimiin.

 3. Hommaforumilla Jutku persut vaatii natsien kieltämistä Rajat Kiinni- mielenosoituksista. Sellaisia mielipiteen estäjiä ja totalitarismin kannattajia nämä Persu pellet on ja nyt hallituksessa ottivat ennätysmäärän mamuja maahan.

 4. Eipä hätää.

  Näin on helppo tunnistaa vihamieliset yksilöt ja organisaatiot.

  Kehotan kaikki kansallismielisiä yksinkertaisesti aseistautumaan, tietenkin vain laillisesti ja laillisin välinein, olkoon väline sitten vaikkapa pesäpallomaila. Solzhenitsyn sen jo sanoi: “Jos edes olisimme odottaneet tappajia aseistautuneina, vaikka vain seipäin ja kirvein, mutta ei, odotimme heitä kodeissamme, peläten ja vavisten.”

  Näin ei oikea mies lähde. Hän ei odota kotonaan, peläten ja vavisten. Kaikkien turkkiloiden on se hyvä tietää.

 5. Perussuomalaiset kosher cuckservatiivit ovat valeoppositiota.
  Naurettavaa ja ei ihme että persut ovat rajusti menettäneet kannatustaan.
  Persut myyvät perseensä, vaikka Soini väitti toisin ja Persut jopa hyökkäävät omiaan vastaan.

Comments are closed.