Koti Uutisia Kotimaa Tuomioon johtanut lapsen hyväksikäyttö tapahtui moskeijan sisällä

Tuomioon johtanut lapsen hyväksikäyttö tapahtui moskeijan sisällä

3
Imaami Abdul Mannan

Oulun käräjäoikeus antoi ensimmäisen tuomionsa, joka koski paljon julkisuudessa olleita lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia kaupungissa. Muso Asoev tuomittiin kolmeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta.

Paikallislehti Kalevan mukaan rikokset tapahtuivat moskeijassa, jossa ulkomaalaistaustainen tyttö opiskeli Koraania. Pohjois-Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami on antanut kehotuksen olemaan ottamatta yhteyttä poliisiin rikoksen vuoksi ja hän on asettunut puolustamaan tekijää.

Kalevan haastattelema, uhrin lähipiiriin kuuluva henkilö ihmettelee suuresti, miksi yhdyskunnan puheenjohtaja, imaami Abdul Mannan ei ole tukenut uhrin perhettä hyväksikäyttötapauksen tultua ilmi. Hänen mukaansa Mannan on päinvastoin sanonut, että jos he ottavat yhteyttä poliisiin, se aiheuttaa ongelmia moskeijalle.

– Hän sanoi, että moskeija saatetaan laittaa kiinni. Hän ajattelee vain omaa ammattiaan ja sitä, että moskeijalle ei tapahtuisi mitään.

Imaamin mukaan tekijä on syytön tai ainakaan ei ole tehnyt tekoaan moskeijassa.

– Me emme ole nähneet mitään todisteita. Moskeija on pyhä paikka, näissä olosuhteissa sitä ei olisi ollut mahdollista tehdä täällä. Me uskomme, että hän ei ole tehnyt sitä täällä, hän sanoo.

Lähde: Kaleva

3 KOMMENTIT

  1. Ei mikään yllätys, islaminusko on pedofiiliuskonto, jo islamin “pyhät” miehet olivat pedofiileja.

Comments are closed.