Koti Uutisia Tuomas Enbuske: Suomea ei ole, ja suomalaisten välisen lisääntymisen tulisi vähentyä

Tuomas Enbuske: Suomea ei ole, ja suomalaisten välisen lisääntymisen tulisi vähentyä

16

Tuomas Enbuske kirjoittaa pöyristyttävän kolumnin Iltalehden blogissaan 13.4. Ensimmäinen väite koskee suomalaisten välistä lisääntymistä, jonka alhaisuus on allekirjoitettu myös Valtionvarainministeriön tasolta yhä kasvavaksi ongelmaksi. Enbuske kuitenkin kommentoi asiaa täysin päinvastaisesta näkökulmasta. Hän näkee lisääntymisen pelkästään filosofisesti tarkasteltavana narsistisena prosessina. Hänen mielestään lisääntymistä tulisi hillitä sulkemalla suomalaisnaisten jalat, sillä hänen mielestään tarvitsemme vähemmän suomalaisia. Enbuske kertookin avoimesti ihailevansa juutalaista koomikkoa Sarah Silvermania, joka on yksi Amerikan suurimpia lisääntymisen vastaisia äänitorvia.

Seuraava Enbusken väite koskee Suomea valtiona: “Mitään Suomea ei ole olemassa. Suomella ei ole tahtoa, päämääriä, haaveita tai itseisarvoa. Yksilöillä on itseisarvo. On täysin yhdentekevää, näyttävätkö suomalaiset 200 vuoden päästä esimerkiksi siltä, miltä intialaiset näyttävät nyt.”

Enbuske myös pääsee kolumnissaan siihen pisteeseen, että huoltosuhteen korjaavat “synnytystalkoot” olisivat avointa rasismia: “Ajatus suomalaisten synnytystalkoista on tunkkaista nationalismia ja avointa rasismia. Se on pelon ohjaama muinaisjäänne. Unelma maasta, joka syntyi Kekkosen siittämästä puolukasta.”

Enbuske perustelee luonnonvastaisia ja uniikin filosofisia näkemyksiään synnytyspulasta tulevaisuuden visiollaan, jossa robotit hoitavat vanhustenhoidon. Enbuske viimeistelee ääriglobalistisen kolumninsa kertomalla tuntevansa itsensä lähinnä kaupunkilaiseksi suomalaisen sijaan.


Lähde: Iltalehti

16 KOMMENTIT

 1. Jo on ääliö! Mun mielestä tuon turhakkeen voisi laittaa lapioimaan paskaa, olisi ehdottomasti arvokkainta mitä on eläissään tehnyt. Tunkiolla voisi sitten tyyppi siittää paskaläjää niin tulisi niitä intialaisten värisiä enbuskeja robottien hoidettavaksi.

 2. Transu tuope on jo kuollut. Nautin suomalaisesta metsästysperinteestä. Tuollaiset jätehomot pitääkin poistaa genetiikkaa värjäämästä. Perkeleellistä,että isänmaanpetturit saavat yleensäkään palstatilaa.

 3. Tuon kirjoituksen kommenttiosiossa on valtavasti tuon suomalaisvastaisen nilkin ylistäjiä jotka kehuvat tuota avoimen suomalaisvastaista oksennusta tämän nilkin parhaimmaksi kolumniksi.

  Itselläni herää heti kysymys että ovatko suomalaiset Iltalehden lukijat tosiaan tuota mieltä oikeasti, vai onko tuossa vain valtava määrä toimittelijoiden itse keksimiä anonyymejä nimimerkkejä joiden tarkoituksena on luoda lukijoille illuusio “kansan syvistä riveistä” jotka muka todella ajattelisivat tuon nilkin lailla ja jakaisivat tämän suomalaisvastaiset ajatukset.

  • Siellä on NATO hybridikeskuksen Hasbara-trollit tuntipalkalla näpyttelemässä ylistäviä kommentteja.

  • Kommentoin sinne mielestäni ihan asiallisesti siitä kuinka ura raha ja trendipelleily ovat nykyihmisille huomattavasti perhearvoja tärkeämpäiä ja että lapsia ei tehdä koska ei ole aikaa eikä rahaa kun pitää päteä ja näkyä. Poistoon meni eli sensuuri toimii.

 4. Eipä yllätä, että suomalaisvastainen valtamedia antaa tuollaiselle turhakkeelle palstatilaa.

  • Jos on niin silloin sekoituksen kautta krypto. Enbuske -nimi vähän arveluttaa, mutta toisaalta yhtä typeriä ulostuloja on monella vihreällä nistilläkin joten saattaa olla vain öyhöttävä hyödyllinen idiootti.

 5. Tuomas Narsisti on niin idiootti, tuo paskiainen vielä oikeesti kuvittelee olevansa joku “älykkö”. Olen aina vihannut tuota omaa kansaansa vihaavaa niljaketta. Tuomas Narsistin mielenterveysongelmat ovat kyllä parantumatonta laatua.

  • Kumman yleisiä nämä mielenterveysongelmat suvakeilla ja varsinkin julkkissuvakeilla.

 6. Enbuske on ali-ihminen ja vitun ruma nuudelikäsi. Miksi hänen kaltainen lapamato edes on elossa?

 7. Tämä on varma todiste: Kaupungissa asuminen tekee ihmisen tyhmäksi, tai tyhmentää ihmistä. Neuvostoliitossa arkkitehdeille opetettiin mm. miten ihminen saadaan asuinympäristön kautta passivoitumaan, flegmaattiseksi, apaattiseksi ja tyhmäksi. No, Isä Aurinkoinen käytti myös fluoria juomavedessä.

  Mutta uot Enbuske on elävä esimerkki siitä miten aivoihin jatkuvasti tuleva valo, öisin hiljainenkin melu, päivisin ihmisjoukon liikkumisesta aiheutuva stressi, voimakkaat äänet ja yleinen hälinä/melu pitävät aivot jatkuvasti yli-aktiivisina. Jolloin ne hyvin lyvyen ajan päästä eivät toimi enää normaalisti. Stressaantuneeet aivot yhdessä serotoniinituotannon kanssa muuttaa sihmistä niin että se keskittyy vain niihin asioihin joista saa voimakkaita tunteita. Ja esimerkiksi ajattelusta ei saa.

  Tuomas haluaa järkyttää ihmisiä koska saa siitä tarvitsemansa mielihyvän. Ennen muinoin tälläisiä ihmisiä jotka puhuivat pahaa toisista sanottiin riidankylväjiksi. Sellaisiakin varmaan on luonteeltaan. Mutta Tuomas on selkeä suunnitellun kaupungin tuote. Hän tekee- ja käyttäytyy juuri niinkuin on tarkoitettu. Eikä hän pysty taistelemaan omaa itseään vastaan: Ajattelemaan.

 8. Enbuske osti läpihomeisen, asumiskelvottoman talon Espoosta, ja maksoi siitä 600 tonnia. Tämä tapaus sai äijän sekoamaan lopullisesti, ja nyt hän vihaa koko ihmiskuntaa.
  Ei tuon mielenterveysrajoitteisen horinoista kannata pöyristyä.

 9. Ennen tuollaiset olivat suljetuilla osastoilla hoidossa. Miksi ne saavat nykyään laukoa älyttömyyksiään julkisesti?

  • Koska Hölmölässä kaikki mikä on sairasta ja älytöntä on “normaalia” ja kaikki normaalit asiat ovat / ollaan tekemässä laittomiksi.

 10. Tuomas Enbuske ei edusta kaikkia kaupunkilaisia, mutta ei selviäis esim. Muslimien keskuudessa vaikka kuinka ois kansainväliset arvot ja parta kuin mullahilla. Piilojuoppokin.

Comments are closed.