Koti Uutisia Kotimaa Tuomarit taistelevat syytettyjen puolesta Suomen suurimmassa poliisioikeudenkäynnissä

Tuomarit taistelevat syytettyjen puolesta Suomen suurimmassa poliisioikeudenkäynnissä

3

Suomen oikeuslaitosta tuntuu kiinnostavan “järki” todisteissa silloin, kun syytetyn penkillä ei istu kansallismielinen. Siinä missä kirjat käyvät todisteina toiminnan kokonaisuudessa esimerkiksi Vastarintaliikettä vastaan, vaativat tuomarit Suomen historian suurimmassa poliisioikeudenkäynnissä “punaista lankaa”.

Kun keskusrikospoliisin johtajaa Robin Lardot’a kuultiin perjantaina epäiltynä syytettynä virkarikoksista Helsingin käräjäoikeudessa, keskeyttivät tuomarit syyttäjän ja moittivat syyttäjää ja hänen työtään.

– Nyt minun täytyy kysyä syyttäjältä, että mitä juttua täällä käydään läpi? Olen menettänyt punaisen langan. Mennään siihen, olen punaisten lankojen ystävä, puuskahti oikeuden puheenjohtaja Marjatta Berg myöhään iltapäivällä.

– Menetätte punaisen langan, jos en saa pohjustaa asiaa, huomautti Harri Tiesmaa.

– Väsytystaktiikka on tosi hyvä taktiikka kuulusteluissa. Täällä pitäisi hieman kunnioitusta olla, sivalsi tuomari takaisin.

Helsingin käräjäoikeus on jälleen kerran herättänyt kysymyksiä kansan keskuudessa siitä, kuinka korruptoitunut Suomen niin kutsuttu oikeusvaltio oikein on.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Tässä nähdään että oligarkit määräävät oikeussaleissakin. Laki ei ole sama kaikille ja Suomessa on erilaiset arvot eri kansalaisille. Poliisillekkin on laki ja senkin pitää sitä noudattaa. Vaikka olisikin ulkomaalainen sukunimi kuten Lardotilla ja Pastersteinilla.

    • Laki on kaikille sama, mutta sen tulkinta vaihtelee suuresti. Jos iskee rosiskeikka, niin nimen vaihto johonkin steinloppuiseen kannataa varmasti. Frankenstein..?

Comments are closed.