Koti Uutisia Tunnistatko väkivaltaa kannattavaa äärivasemmistolaista?

Tunnistatko väkivaltaa kannattavaa äärivasemmistolaista?

41
Kuvakaappaus Nykysuomi-verkkojulkaisun Facebook-sivulla olevasta videosta.

Itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestetyn Kohti vapautta -tapahtuman jälkeen osallistujien siirtyessä 612-kulkueeseen tuli kansallissosialistien keskelle uhoamaan väkivaltaa kannattava äärivasemmistolainen. Henkilö piti kädessään väkivaltaan yllyttävää Good Night White Pride -paitaa, jonka kuvassa potkaistaan maassa makaavaa kansallismielistä. Paita päätyi uhoamisen päätteeksi takavarikkoon.

Pyydämmekin nyt apua väkivaltaan kannustavan henkilön tunnistamisessa. Mikäli kuvassa esiintyy tuttu kasvo, voit raportoida kaiken tietämäsi osoitteeseen vastarintaliike[at]vastarinta.com.

Kuvassa paita, joka päätyi takavarikkoon.

Lue myös: Väkivaltaa kannattava äärivasemmistolainen itkee lehdille ja poliisille

41 KOMMENTIT

 1. Tää nuijahan teki rikosilmoituksen, joten nimi ja muut yhteystiedot tulee sitä kautta esille.

 2. Näyttää ihan Reino Nordinilta. Noh, todennäkösesti on ainakin samat jauhot kaverilla ollu käytössä.

 3. Mustat silmänaluste, kunnon pussit ja laiha ulkomuoto. Ei kai vaan kokaini ole pitänyt hereillä ja vienyt ruokahalun?

  • Ei mitään, koska turha provokaatio ja aivan helvetin huono PR tässä tilanteessa mikä vallitsee on kaikkeista paskin veto.

   • Miksi tuon rotan henkilöllisyyttä sitten penätään? No, en pyöri Helsinki-nimisessä metropolissa enkä homobaareissa, joten tuskin törmään tuohon sosiaalipummiin.

    • Kai sitä penätään samasta syystä kuin varisverkosto ja muut anttifantit keräilee kansallismielisten nimiä, varmuuden vuoksi tai sitten tulevaisuutta ajatellen kun on vapaammat kädet toimia.

     Ja tosiaan, eiköhän noita narkkiksia nyt ole muutenkin helppo välttää jo ihan luonnollisestikin nimittäin jos ei kuulu piireihin niin ei varmaan tule niiden huumeluoliin eksyttyä muutenkaan 😀

   • Internetgangsterit uhoomassa. Menkää töihin vitun saastat.

    • “VALKOISEN VOIMAN TUHO” tai “NEEKERINRAKASTAJA” voi mennä vetämään vassaria eli hengenheimolaistaan vaikka peräreikään. Tosin tämä ei ole varsinaisesti rangaistus – ellei AIDS:in hyvin korkeaa mahdollisuutta lasketa mukaan.

     Unohdit pilkun sanojen “töihin” ja “vitun” välistä. Kirjaimellista pilkunnussintaa. Apropoo, en ymmärrä termiä “grammar nazi”. Missä vaiheessa korrektista kieliopista tuli SYNTIÄ? Juutalaista kakkaa. Tyhmyyttä, laiskuutta, rumuutta ja moraalittomuutta palvotaan. Siihen kannustetaan! Lahjattomuudesta on tehty hyve.

  • Hyökkääjä ei saavuttanut tavoitetta, koska PVL aktivistit olivat valppaina. Hyökkäyksen kohteena oli Jesse Torniainen, joka onnistui väistämään. Polpon provokaatio epäonnistui tällä kerralla.

 4. Tiihonen, Termonen, Suomi & kumppanit. Kuvottavaa sakkia. . Teidän larppauskerho tulee loppumaan. \o \o \o

  • Sitähän se PolPo kovasti yrittää. Mut koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Xdd

  • Soroksen palkallisilla ei ole älyllisiä argumentteja kansallissosialisteja vastaan – joten väkivalta ja terrori on ainoa keino. Se on kyllä nähty ja sama kuvio toistuu yhä uudestaan.

   Punaisessa roskaväessä on kyllä yksi erittäin arvokas ominaisuus: ei kukaan hävittänyt niin paljon punaista roskaväkeä kuin punainen roskaväki.

   • Leo, luuletko tosiaan että muutos tulee laillisia keinoja käyttämällä? Oikeusjärjestelmämmehän on valjastettu 100-%:sesti meitä todellisia kansallismielisiä vastaan. Mukana myös poliisi ja kaikki muutkin instanssit. Tuntuu mielestäni absurdilta moinen ajatus. Ei tällaisesta sorrosta pääse pois heidän laatimien sääntöjen puitteissa. Ne on rikottava.

    • Juu, luulen tosiaan, että väkivalta lopulta ratkaisee. Toisin sanoen, voittaa se puole, jonka puolelle järjestäytynyt väkivaltakoneisto (armeija ja poliisi) asettuu. Heillä näet on isompi pyssyt.

     Ihan kuin kaikkialla muualla, missä valta vaihtui – tai jäänyt vaihtamatta. Voin esittää useat esimerkit väitteeni todisteeksi.

     Eikä tule mitään yhtäkään onnistunutta vallankumousta, jossa pieni ryhmä kaappaisi vallan ilman että väkivaltakoneisto tekemällä (tai tekemättä jättämisellä) ei tukisi muutosta. Mielenosoituksilla ei valta vaihdu, mutta mielenosoitukset valmistavat pohjaa vallan vaihdolle. Sääntöjen tehokas rikkomus tapahtuu onnistuneesti vasta kun on saavutettu kriittinen massa. Kuten sanoi eräs kansanvihollinen: “Idea, joka on valloittanut massat – muuttuu materiaaliseksi voimaksi”. Tämä judeperkele on oikeassa tässä asiassa.

     Vai mitä tarkoitat sääntöjä rikkomisella? En näe, että sääntöjen (tai ikkunoiden tms.) rikkominen auttaisi meitä heräämään kansaa. Sen sijaan jos olemme korrekteja, kurinalaisia, vahvoja – se auttaa kansan heräämisessä. Riehutkoot punapersepaviaanit soroslaiset köyhälistöglobalistit ja tärähtäneistö – me olemme kunnon kansalaisia ja olemme vakavalla asialla.
     Ensin:
     https://cf.ppt-online.org/files/slide/x/xC2s98ek0HLi7rayMYuSBc6fzo4JjmFGPnTDX1/slide-31.jpg
     Tätä Systeemi pelkää, TOTUUDEN SANAA!

     • Kirjoitit, Leo, “En näe, että sääntöjen (tai ikkunoiden tms.) rikkominen auttaisi meitä heräämään kansaa. Sen sijaan jos olemme korrekteja, kurinalaisia, vahvoja – se auttaa kansan heräämisessä. Riehutkoot punapersepaviaanit soroslaiset köyhälistöglobalistit ja tärähtäneistö – me olemme kunnon kansalaisia ja olemme vakavalla asialla”.

      Tässä olet 101% oikeassa. Teiniangstissa uhoamisella, riehumisella, räkyttämisellä ja väkivallalla käännetään massojen mielipide itseä vastaan. Oikea Aatteen mies on suoraselkäinen, rehellinen heppu, joka auttaa niitä, jotka sitä tarvitsevat, sanoo niinkuin asiat ovat, seisoo sanojensa takana ja viis veisaa joidenkin punikkiruskien kyylien provosoinnista. Sinun kaltaistesi avulla meillä ja Aatteella on valoisa tulevaisuus!

  • “Tiihonen, Termonen, Suomi” — Keitä he ovat? En ole koskaan kuullutkaan. Ja pakko nyt sanoa tämä ihan rehellisesti: tuo liveroolipelaamisen l. larppauksen pakottaminen on ehkä maailman säälittävin meemi. Elämä ei ole roolipelaamista, per se. Eli josko menisit vaikkapa sinne Ylilaudalle etsimään parempia meemejä. Kiitos!

    • Mitä se Satakunnan poika lässyttää täälläkin? Tästä on tullut joku kehitysvammaisten puuhakerho, näemmä. Menkää nyt, pölvästit, vaikka sinne MV-lehteen olemaan vajaita.

     Ei, en oikeasti tiedä ketä nuo ovat. En seuraa mitään (juutalaisia) (paska)medioita. Enkä MV-lehteäkään. Vastarinnan sivuja käyn välillä katsomassa.

 5. Kerronpa jotakin, mitä on nykyään vaikea uskoa: Minä tapasin vuonna 1981 kolme (3!) älylliseen ajatteluun kykenevää äärivasemmistolaista. Istuttiin kantakuppilassani pilkkuun asti kera aateveljeni ja keskustelimme politiikasta, toinen toistemme mielipiteitä ja näkemyksiä puntaroiden ja naljaillen. Siinä meni useampi tuoppi, mutta erosimme kättä paiskaten, me kaksi Oikean laidan taapertajaa ja nämä kolme sirpin ja vasaran käyttäjää.

  Pelkäänpä pahoin, että moisia ei enää tapaa. Riita syntyy helposti näitten punikkien kanssa ja väkivaltaa käyttämällä pilataan hyvänkin aatteen maine sekä saadaan vastapuolelle hyvää propaganda-ainesta, mikä ei ole toivottavaa. Kyllähän se v*tuttaa kuunnella kaiken maailman soopaa ja provosointia, mutta parhaiten autetaan asiaa ja parannetaan julkisuuskuvaa, kun käyttäydytään asiallisesti, pidetään pokka ja argumentoidaan järkevästi, asiallisesti ja provosoitumatta.

  Vaan minkähän prkleen takia yhtään stalinistista kätyrijärjestöä ei ole viranomaisten taholta kielletty toimimasta tai julistettu rikollisjärjestöksi? Kommunismin nimissä on tapettu, kidutettu ja raiskattu enemmän, kuin kaikkien muiden aatteiden ja uskontojen yhteensä. Mulla on auton takalasissa tarra “Born Finnish and proud of it”. Pitäiskö painattaa paita, jossa lukisi rinnassa “Olen Natsisika. Ja ylpeä siitä”?

  • Zerstörer — Ei KUKAAN sirpin ja vasaran eli N-liiton JUUTALAISEN ksenokratian eli bolševismin eli kommunismin eli marxismin eli ortodoksiJUUTALAISUUDEN kannattaja voi olla täysipäinen tai “hyvä tyyppi”. Ehkä eivät tienneet politiikasta mitään ja olivat SIKSI hyviä tyyppejä?

   • Sanoisin, että he eivät tienneet kommunismin todellista luonnetta, vaan olivat nielleet “duunarin paratiisi”-propagandan sellaisenaan. Näitä asioita kävimme läpi ja neuvostoliitossa jo muutaman kerran (työn puolesta) vierailleena yritin kertoa heille faktat siellä olemisen ja asumisen “ihanuuksista”. Kiihkoilematta, huutamatta, uhkailematta ja paasamatta, rauhallisesti artikuloiden ja näkemykseni faktoilla perustellen.

    En koskaan tavannut kyseisiä henkilöitä tämän jälkeen, joten en voi tietää, avautuivatko silmät. Toivottavasti.

  • Onko mielestäsi 90–100 miljoonan tappaminen hyväksyttävää? Sillä näin “Josef Stalinin” vallan alla tehtiin. Josif Vissarionovitš Džugašvili oli kaverin oikea nimi. Sukunimi tarkoittaa gruusiaksi JUUTALAISENPOIKAA. Äläkä vastaa että Hitlerin vallan alla tapettiin 6–10 miljoonaa. Älä. Revarit, stallarit, kommarit, vassarit – samaa paskaa kaikki. Tulisi kunnon sade ja huuhtelisi kaiken tuon pois.

   • Luepas tuo minun ensimmäinen viestini uudestaan, ajatuksella ja H I T A A S T I . Kerro sitten, missä kohtaa siellä lukee, että hyväksyn Ioseb Besarionis dze Jughashvilin, alias Josef Stalinin (იოსებ სტალინი Gruusiaksi) toimet? Kas kun en itse sieltä sellaista löydä. Ja ennekuin alat menemään henkilökohtaisuuksiin, joka on yleensä seuraava vaihe, niin mieti, että jos olen harkinnut “Natsisika”-t-paidan teetättämistä, niin leimaaminen kommariksikaan ei liene loogista.

    Imin ryssävihan itseeni jo poikasena kuunnellessani isoisäni ja hänen tovereidensa kertomuksia talvi- ja jatkosodasta, tätini miehen toimista Sotkan ampujana, kuinka äidinisäni ammuttiin jatkosodassa autonsa lokasuojalla istuskellessaan, kuinka isosetäni sai kuustumaisen korsuunsa ja isoenoni pk-sarjan rinnasta läpi ja kitui kolme päivää kenttäsairaalassa. Siksi Stalin on idolini…

    • Olet joku russofobinen reppana. Voi-voi. Olisi kannattanut käydä koulua, poika. Tai no, mitä se hyödyttää jos äly on tuota tasoa. Ei nekään ihmeisiin siellä pysty. Et edes ymmärrä miksi Suomen ja N-liiton juutalaisen xenokratian välinen sota käytiin. Olet taatusti joku Mannerheim-fani? Ei-suomalainen homo, joka kuoli Sveitsissä AIDS-klinikalla. Jep, jep…

     Olet harkinnnut jonkun paidan teettämistä? Mitä vittua… Kasva aikuiseksi. Termin “natsi”, muuten, keksi juutalainen Konrad Heiden 20-luvulla. Sana on tarkemmin ottaen loukkaava poliittinen epiteetti. Katso tuo viimeinen sana tietosanakirjasta myöhemmin. Miksi termi oli loukkaava Saksan kansallissosialistien mielestä, eivätkä he KOSKAAN KÄYTTÄNEET SITÄ? Voin selittää, vaikka sinun tapauksessa se menee täysin hukkaan. Fakta, että edes olet harkinnut moisen paskan teettämistä, kertoo sinusta enemmän kuin tarpeeksi. No niin, se oli siis loukkaava sen onomatopoeettis-etymologisten syiden takia. Katso taas tietosanakirjasta.

     Eipä ihme että kansallismielisten rivit hajoavat. Sen huomaa täälläkin. Toisella puolella olemme me: älykkäät, vahvat, aina valmiina iskemään uudestaan! Toisella puolella: te.

     • Jos tuollaisilla argumenteilla väität itseäsi älykkääksi, niin heikoilla on Aatteen tulevaisuus. Aina, kun kyky ei riitä järkevään argumentointiin, mennään henkilökohtaisuuksiin, muuhun kun ei pystytä. Suosittelisin peiliin katsomista, mitä tulee “aikuisuuteen”, jos tiedät, mitä kyseisellä termillä yleensä tarkoitetaan.

      Minulla on useampi hyllymetri kirjallisuutta Kolmannesta valtakunnasta, saksalaisten itsensä kirjoittamina, eikä minään neuvostopropagandana. Suosittelisin sinullekin, mikäli kielitaitosi riittää englannin- ja saksankileisen eepoksen lukemiseen, kunnollisesti suomennettuna niitä kun ei kovin paljoa ole. Aloitin niiden keräilyn teini-iässä, 70-luvun alkupuolella, kun kyllästyin lukemaan voittajien “historiaa”. Olet ilmeisesti lukenut liikaa neuvostopropagandaa asenteistasi päätellen. Ymmärrän kyllä, minäkin olin skidinä aika radikaali, mutta ikä ja kokemus tuovat mukanaan muutakin kuin arpia.

      Sotatoimialueella kävin keikalla ensimmäisen kerran 1984 –
      1985 ja kyse ei ollut rauhanturvauksesta, Suomesta muutin lähes 20v sitten saatuani houkuttelevan työtarjouksen sotilas- ja turvallisuusorganisaatiolta. Asuin 14 vuotta eräässä monikulttuurisuuden kehdossa ja tiedän mitä huttup*skaa se todellisuudessa on, kun valkoinen nainen ei voi päiväsaikaankaan kulkea rauhassa määrätyissä paikoissa. Nykyään asun paikassa, jossa näin ei ole ja jossa miehillä on vielä itsetunto tallella.

      Kehoittaisin sinuakin ottamaan pään pois hanurista ja kiertelemään vähän maailmaa. Etelä-Afrikka, Mosambiq, Namibia noin alkuun, sieltä vaikka Lähi-Idän kautta Marseilleen, josta vaikkapa Berliinin, Pariisin ja Brysselin ählykortteleiden kautta takaisin Kotikorsoon. Hanki matkalla vähän kranaatinsirpaleita kroppaan ja metallia selkärankaan kera parin luodinrei’än. Tämän jälkeen voit puhua kokemuksella, etkä propagandasoopan voimalla. “Me älykkäät, vahvat, aina valmiina iskemään”. Doosis, mitä teiniangstia, draadtrekker, Ek gee nie ‘n fok nie.

 6. Hyvin te kannatatte sananvapautta, kun paita pitää pölliä törkeellä tavalla. JA vain koska se ei miellyttänyt teitä,, toivottavasti oikeus tapahtiiuu

  • Sananvapaus ei liity tapaukseen. Soroksen nisti hyökkäsi ilman mitään sanomista. Satuin olemaan parin metrin päässä, heti seuraavassa rivissä.

   • Näyttää myös siltä, että nasut eivät pysyneet heille osoitetulla mielenosoituspaikalla, jos tämä äksidentti kerran sattui Alepan edustalla.

    • Sehän oli ennakkoon tiedotettu, että Kohti Vapautta-marssi siirtyy 612-kulkueeseen ja tämähän oli ainut looginen kulkureitti, joten silminnäkijän suorittama kansallissosialistien servaus 0/5.

     • Anarkistithan itse liimailivat Helsingissä marraskuun lopulla black fridayn aikoihin tarroja joissa luki “älä osta mitään, varasta jotain”.

      On aika huvittavaa että samat varastamiseen kehoittavien tarrojen liimailijat tulevat tänne itkemään kun niiltä on joku kusinen riepu viety käsistä ja naama vielä tallennettu kameraan.

      Sanoisin että kansallissosialistit servasivat roskaväen 8/0. 😀

Comments are closed.