Koti Uutisia Tunnistatko kansallismielisiä seuranneen äärivasemmistolaisen?

Tunnistatko kansallismielisiä seuranneen äärivasemmistolaisen?

20
Äärivasemmiston tapahtuma jäi melko vaatimattomaksi.

Helsingissä järjestettiin lauantaina terrorisminvastainen mielenosoitus reaktiona Turun vastenmieliseen puukkoiskuun, jossa turvapaikanhakija murhasi kaksi suomalaista ja haavoitti useita. Tapahtumaan osallistui 200–300 isänmaallista suomalaista.

Pieni äärivasemmistoryhmä Varisverkosto päätti järjestää vastamielenosoituksen terrorismin vastustajille. Kyseessä on Suomen ainoa poliittinen ryhmä, joka kertoo julkisesti kannattavansa väkivaltaa toisinajattelijoita kohtaan. Ryhmittymä uhosi etukäteen häätävänsä kansallismieliset Helsingistä, mutta lopulta paikalle saapui varsin vaatimaton määrä äärivasemmistolaisia.

Äärivasemmiston mielenosoitukseen osallistui myös henkilö, joka myöhemmin lähti seuraamaan kansallismielisten marssia ottaen osallistujista kuvia. Punaiseen ruutupaitaan ja siniseen lippalakkiin pukeutunut mies kulki ystävänsä kanssa kansallismielisten perässä aina Kesärantaan saakka ja jäi vielä lähistölle odottelemaan. Samaan aikaan Varisverkoston Twitter-tili raportoi kansallismielisen marssin liikkeistä.

Kansallisen Vastarinnan toimitus on kiinnostunut väkivaltaa kannattavista äärivasemmistolaisista sekä erityisesti kansallismielisiä lauantaina seuranneesta ruutupaitaisesta henkilöstä ja hänen seuralaisestaan. Alla on valokuvia, joissa kuvaaja on ensin mielenosoituksessa Narinkkatorilla, ja myöhemmin sama henkilö seuraa ja kuvaa kansallismielisiä Töölössä.

20 KOMMENTIT

 1. Vittu mitä tyhmiä ihmisiä! Itsemurha hakosia! Heidät pitäisi laittaa pakkohoitoon!! loppu elämäksi!!

 2. Tää blondi on Marilyn ja toinen vähän tummempi ” hermafrodiitti” on varajeesus. Harmittomia äitinsä utareesta liian aikaisin vieroitettuja koulukiusattuja, jotka luultavasti vain runkkailee kuvaamiensa otoksien päälle. Seurasin näitä Porvoon motarin levähdyspaikalle ja jätin rauhaan, kun alkoivat vetelee toisiaan b-rappuun.

  • Oletko koulukiusaaja? Puolustatko jotenkin koulukiusaamista? Häpeä!

 3. Vasemmisto-fasistit ovat juuri sen näköisiä että elämä on heitetty roskiin ja huolella pilattu tulevaisuus talodesta puhumattakaan. Siksi vähän ihmetyttääkin että ruutupaidalla on järkkäri kädessä. Onkohan se varastettu? Kuka ties. Epäsiistin näköistä sakkia. Onkohan ne kuulleet esim. deodorantista?

  • Iso osa noista tulee rikkaista perheistä, mutta monesti he tyylisyistä esittävät jotain vähävaraista “alaluokkaa”. Usein he kutsuvat itseään paikallisiksi työläisiksi 😀

   Mutta kuka on tämä kuvissa esiintyvä pelle?

   • Juu, fyysistä työtä ei ole noistakaan nähnyt juuri kukaan. Varmaan siksi vasemmisto on unohtanut duunarit ja keskittyy nykyään pelkkään homo- ja mokulobbaukseen.

   • Onko siis kuvasas “seuraavat Björn Wahlroosit”? Supo voisi veikata ennemminkin. Kuvat ovat onneksi tarkkoja. Mistähän saisi sellaisen “elokuvainternetin” jossa yhdellä napin painalluksella etsitään vastaavuuksia koko maailman tietokannosta.

 4. puhuu totuuksia! tietenkää ei mainitse valkoisten kansanmurhaa! Kusinen filippiinit! Mutta jokaiselle valtiolle toivoisi nationalismia! jutkujen jwo varten!!

 5. Hahahaha, onko tässä meillä suomen militantti äärivasemmisto? Ei mikään ihme ettei nuo saa aikaiseksi muuta kuin someulinaa toimittajakavereidensa komppaamina. Vallankumousta noilla lihaksilla ei ainakaan olla suorittamassa. Eikä kyllä edes yhden kadunkulman haltuunottoa.

 6. Kansallismieliset: terrorismia vastaan

  Vasemmisto: terrorismi on ihanaa ja terrorismin vastustajat pitäisi lähettää siperiaan

  Kumman sinä valitset?

 7. Näyttää siltä että “äijällä” on peruukki päässä. Saattaa olla myös Supon leivissä. Ei senpuoleen kommarit ovat aina pitäneet listaa vastustajistaan.

   • Mikä ihmeen goldilocks peruukki tuolla on päässä? 😀 Tuo on niin epäaidon näkönen viritelmä. Valepukua veikkaan minä..

 8. Hemmetti sitä äärioikeistoa, joka vie taas liikkumatilaa meiltä työläisiltä.

 9. Näyttää kyllä jokseenkin valepukuiselta poliisilta, tuo yksi vassarikin ihmettelee tätä kultakutria. Tämä nyt on vain spekulaatiota, koska nuo marxilaiset nyt näyttävät yleensäkin noin naurettavilta. Luulisi näiden kuvien pamahtavan jonnekin varisverkoston foorumille, jos olisi vassareiden kuvaaja. Jos tosiaan on poliisi, niin ilmeisesti soluttautujakyvyt on poimittu salkkareista… 😀

 10. Vaikka kuinka tekee mieli haukkua ja naureskella vastapuolelle, en lähtisi siihen. Parasta on jättää heidät omaan arvoonsa eikä lähteä typerälle irvailulle. Kyllä kansallismielisistäkin löytyy kaikenkarvaista junttisakkia, jolle kyllä löytyy naureskelun aihetta, jos tarpeen on. Suositten asialinjaa. Pohjimmiltaan nämä harhautuneet mielet, maanmiehet ja naiset ovat kuitenkin veljiämme ja siskojamme. Parasta on antaa mahdollisuus, sillä ivaamalla heitä tuskin he ikinä tulevat heräämään prinsessan unestaan. Itse olin nuorena jonkin sortin anarkisti-punkkari ja heräsin harhakuvitelmistani ehkä osaltaan myös siksi, että oli joitain kansallismielisiä tuttuja, jotka olivat ystävällisiä ja muutenkin asiallisia ns. “vastapuolen” porukkaa kohtaan.

Comments are closed.