Koti Uutisia Tunnettua ruotsalaista antifasistia epäillään raiskauksesta

Tunnettua ruotsalaista antifasistia epäillään raiskauksesta

7
Stefan Berg.
Stefan Berg.

Rättvisepartiet Socialisternan Göteborgin-osaston aktiivia Stefan Bergiä epäillään todennäköisesti äärivasemmistolaisen naisen raiskauksesta. Ruotsin Vastarintaliikkeen järjestettyä mielenosoituksen Pohjoismaisen naisrauhan puolesta vuonna 2012 Bollnäsissä Berg oli yksi paikalle ilmestyneistä vastamielenosoittajista.

Rättvisepartiet Socialisterna on erottanut Bergin vain väliaikaisesti, ja nyt osa äärivasemmistosta syndikalistisen nuorisoliitto SUF:n johdolla on ottanut etäisyyttä RS:sta. Bergin järjestötoverit Kristofer Lundberg ja Amer Mohamed Ali ovat yrittäneet puolustella tekoa väittämällä, ettei nainen olisi tullut raiskatuksi.

Yleisesti äärivasemmisto mainostaa taistelevansa “naisten oikeuksien puolesta”. Berg ei kuitenkaan ole ainoa antifasisti, joka kohtelee naisia huonosti, vaan ilmiö on yleinen äärivasemmistolaisten keskuudessa. Myös Revolutionära Frontenin Adam Taylor on epäiltynä samasta asiasta.

Rättvisepartiet Socialisternalla toimii Suomessa sisarjärjestö Sosialistinen vaihtoehto.

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen: Johtava antifasisti raiskasi tovereitaan

7 KOMMENTIT

  1. Rasistisia “antirasisteja”, naisia hakkaavia ja raiskaavia “feministejä”… Vasemmistosta puhuttaessa eivät valheet ja väkivalta lopu.

  2. Harrastelijoita. Kaikki tyynni. Ei näillä ole aatetta, jollakin pitää vain torpata halu päästä riehumaan.

  3. Ehkä tuo Berg tovereineen kokee, että kyse oli itsepuolustuksesta. Olen nimittäin lukenut väitteen, että antifasismi olisi AINA itsepuolustusta. 😀

    Äärivasemmistolla oli muuten Suomessakin alku- tai loppuvuonna samanlainen sisäinen riita, jonka näyttämönä toimi joku vallattu talo Turussa.

  4. Toisaalta pitää myös muistaa, että ruotsalaiset feministit ovat maailmankuuluja seinähulluudestaan ja vainoharhaisuudestaan. Heille “raiskaus” voi tarkoittaa vääränlaista katsetta hississä, joten ota nyt selvää näistä äärivasemmiston keskinäisistä sekoiluista…

  5. Ei ihme, että saapui luimistelemaan Bollnäsin mielenosoitukseen 2012. Olihan mielenosoituksen teemana nimen omaan raiskauksien vastustaminen, joten varmaan Berg oli loukkaantunut.

  6. Vasemmistolainen roskasakki vain toimii siten, kuten monikulttuurisessa yhteiskunnassa on normaalia toimia. Vasemmistolaisethan haluavat avata rajat eri roduille ja kulttuureille, ja kaikkihan tietää, että siinä sivutuotteena välimeren eteläpuolelta tulee ylläriseksit ja muut vastaavat teot ihan geeniensä puolesta mukana.

Comments are closed.