Koti Uutisia Pohjoismaat Tunnettu tanssinopettaja ahdisteli ja raiskasi oppilaitaan

Tunnettu tanssinopettaja ahdisteli ja raiskasi oppilaitaan

2

26-vuotias ghanalaislähtöinen tanssinopettaja Benjamin Tagoe tuomittiin Solnan käräjäoikeudessa neljän vuoden vankeusrangaistukseen useista nuoriin tyttöihin kohdistuneista raiskauksista. Tagoen nuorin uhri on vain 12-vuotias. Tagoe on ollut tanssinopettajana Ruotsissa hyvin suosittu, ja hän on ollut mukana myös Melodifestivalen-laulukilpailussa, jotka toimivat maan karsintana Euroviisuihin.

Tagoeen kohdistetut syytteet saivat alkunsa erään hänen tyttöoppilaansa äidin tehtyä rikosilmoituksen tyttärensä raiskauksesta. Tagoe tuomittiin raiskauksesta, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, seksuaalisesta ahdistelusta sekä yksityisyyttä loukkaavasta valokuvaamisesta.

Syyttäjä ei vaatinut Tagoen maastakarkottamista. Ennen tätä tuomiota Tagoella on rekisterissään useita huumerikoksiin liittyviä tuomioita. Tagoen Instagram-tilillä on lähes 3 000 seuraajaa. Hänen uusin tuomionsa on herättänyt voimakkaita reaktioita sosiaalisessa mediassa.

Lähteet: Nordfront, Nya Tider

2 KOMMENTIT

  1. Eikös tuo kuulu osaksi monikulttuurista tanssinopetusta? Rikastusta, rikastusta. 🙂 Tanssii kädellisen kanssa.🙂

  2. Neekerit panevat luvalla ja väkisin kaikkea mikä liikkuu eikä pääse karkuun. Ai, niin mutta tätähän ei reksitöröidä teon mukaan vaan KUKA sen teki. Tilastotiede on eräänlaista rasismia, koska vain valkoisten kohdalla piirturi piirtää käyrää ja sekös erästä toista “käyrää” nostaa pilviin.

Comments are closed.