Koti Uutisia Tunkeutujien kännyköissä väkivaltaista kuvamateriaalia

Tunkeutujien kännyköissä väkivaltaista kuvamateriaalia

1
 Eräs Suomeen tullut turvapaikanhakija oli ratkaissut ongelman tuhoamalla puhelimensa. Kuva on hänen Facebook-sivultaan.
Eräs Suomeen tullut turvapaikanhakija oli ratkaissut ongelman tuhoamalla puhelimensa. Kuva on hänen Facebook-sivultaan.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan poliisi selvittää parhaillaan yli kymmentä tapausta, joissa on viitteitä turvapaikanhakijoiden osuudesta mahdollisiin terrorismirikoksiin, sotarikoksiin tai muihin vastaaviin turvallisuusuhkiin, kertoi MTV eilen.

“Ne oikeastaan tulevat ilmi siinä, että turvapaikanhakijan hallusta löytyy tällaista väkivaltaista materiaalia. Niitä on toistakymmentä selvittelyssä ja joitakin tutkinnassa keskusrikospoliisilla, jossa rikosnimikkeenä on vaikkapa sotarikos.”

Poliisi selvittää aluksi, onko tapauksissa edellytyksiä esitutkintaan ja onko asiaa syytä tutkia Suomessa vai jossain muualla.

“Kuka ampui tämän laukauksen, joka surmasi tämän henkilön. Kuka on tämä ampuja ja kuka on tämä surmattu.”

Kolehmaisen mukaan tapausten tutkiminen on äärimmäisen hankalaa, sillä siinä vaaditaan paljon tutkintaa, kansainvälistä oikeusapua ja lainvalvontaviranomaisten yhteistyötä.

Lähde: MTV

1 KOMMENTTI

  1. Ja nuo liki kaksikymmentä tapausta on vain ne kiinni jääneet , sadat ja taas sadat ovat tuhonneet puhelimensa jo ennen tuloaan ja sadat muut eivät ole edes ottaneet noita kuvia vaikka ovat olleet mukana teloituksissa ja sotarikoksissa eli meilläkin on noita hulluja varmasti monta tuhatta jotka ovat niitä aikapommeja ! Nyt pitää pystyä tuomitsemaan yksilöiden tekojen takia koko maahantunkeutuja porukka niin pääsemme itse vähimmillä vahingoilla eli ei auta selitys että vain ne muutamat….. vaan kaikki pitää tuomita yhteisvastuullisesti ja poistaa maasta!

Comments are closed.