Koti Uutisia Tummaihoista olohousumiestä etsitään ohikulkijoiden pahoinpitelyistä Tukholmassa

Tummaihoista olohousumiestä etsitään ohikulkijoiden pahoinpitelyistä Tukholmassa

0

Poliisi etsii paraikaa Ruotsissa college-housuihin pukeutunutta tummaihoista miestä, jonka epäillään syyllistyneen kahteen pahoinpitelyyn Tukholmassa kahden viime päivän aikana.

Viimeisin pahoinpitely tapahtui kello 12:n aikaan tänään Berzelii park -puistossa. Nainen oli ulkoiluttamassa kadulla koiraansa, kun hänen kimppuunsa hyökättiin yllättäen. Hänelle ennalta tuntematon mies löi häntä kasvoihin. Nainen joutui pahoinpitelyn seurauksena sairaalaan.

Samankaltainen pahoinpitely sattui eilen kello 13:n aikoihin Zinkens vägillä Tantossa. “Saman henkilön epäillään syyllistyneen [myös] tähän pahoinpitelyyn”, kertoi Martin Körlöf Norrmalmin poliisista Aftonbladetille.

Epäillyn pahoinpitelijän kerrotaan olevan tummaihoinen, vankkarakenteinen ja noin 185–190 cm pitkä. Hänellä sanotaan myös olleen “tuijottava, hullun katse”, ja hän oli pukeutunut harmaisiin college-housuihin.

Poliisi ei ole toistaiseksi onnistunut saamaan miestä kiinni. “Meillä on useita partioita kaupungissa etsimässä miestä, mutta kiinniottoa ei ole vielä tapahtunut”, Ruotsin poliisin viestintäyksikkö LKC kertoi Svenska Dagbladetille aiemmin iltapäivällä.

 

Lähteet: Nordfront, Aftonbladet