Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Tulehtunut kaupunki

Tulehtunut kaupunki

2

 

Lokakuun lopun kunnallisvaalit painavat päälle, ja puoluepoliitikoiden lipevät naamataulut liimautuvat tavallistakin tiukemmin kiinni toimittajien kameroihin. Suomalaisen äänestäjän on taas aika osoittaa symbolinen tukensa pahimmalle viholliselleen – demokraattipoliitikolle.

Gallupit eivät yllätä. Kolme vanhaa mammuttia nilkuttaa etunenässä ja kohupuolue perussuomalaiset on vaihteeksi toipunut jytkynjälkeisestä mahalaskustaan. Ainut yllättävä elementti yhtälössä on, jos jotakuta vielä jaksaa ylipäätään kiinnostaa. Jos suomalaiset todella pystyisivät päättämään äänestämällä maansa – tai edes kuntiensa – suunnasta, olisivat ylikansalliset voimat jo murskanneet koko demokraattisen järjestelmän.

 

Likaista peliä

Toisinaan kansallismielisten kanssa keskustellessa törmää väitteeseen, että juuri kunnallisvaalit ovat meille oikea kanava vaikuttaa. Pahin korruptio kuulemma rehottaa lähinnä pääkaupunkiseudulla, ja vaikuttamalla kuntien päätöksentekoon voimme rakentaa uuden Suomen äänestyskopista käsin pala palalta, kaupunki kaupungilta. En ole vakuuttunut.

Kunnallispolitiikka on aivan yhtä häijyä peliä kuin Arkadianmäen valtakunnantason kähmintä. Olemme esimerkiksi kirjoittaneet Pudasjärven syöksykierteestä monikulttuuriseen helvettiin raiskauksineen, ryöstöineen ja pahoinpitelyineen. Mitään muuta syytä Pudasjärven itsemurhapolitiikalle ei ole, kuin muutamien divariluokan pikkupäättäjien halu paistatella ”kehityksen” kärjessä ja elätellä lapsellista haavettaan värikkäämmästä sekä tasa-arvoisemmasta tulevaisuuden Suomesta.

Uudessa, kansainvälisessä ja monikulttuurisessa Suomessa Pudasjärven vanha kaarti voisi sitten muistella kovaan ääneen, kuinka juuri he avasivat rohkeasti Suomen portit maailmalle – ja kuinka juuri he ottivat tietoisen riskin ja olivat suvaitsevaisia rikollisuudesta ja väkivallasta huolimatta. Ilmeisesti ”edelläkävijät” todella uskovat, että parinkymmenen vuoden päässä häämöttävä slummiutunut afro-Suomi on oleellisesti parempi paikka elää kuin järjestelmällinen, puhdas ja älykkäiden valkoisten asuttama Pohjola.

Monikulttuurinen politikointi ei koskaan ole ollut vasemmiston etuoikeus, vaan esimerkiksi Pudasjärvellä suomalaisvihamielisen kehityksen pääarkkitehteihin ovat kuuluneet myös muun muassa keskusta ja perussuomalaiset. Maahanmuuttokriittisen kunnallisvaaliäänestäjän onkin siis turha luottaa yhteenkään puolueeseen. Niiden ideologia on saneltu ylhäältä jo ajat sitten.

 

Jyväskylän tauti

On aina mielenkiintoista saada Vastarintaliikkeen aktivisteilta objektiivista tietoa heidän kotipaikkakuntiensa tapahtumista. Suomainen valtalehdistö valehtelee kursailematta poliittisen korrektiuden nimissä, ja uutiset maahanmuuttajarikollisuudesta sekä päättävän eliitin korruptiosta jäävät lähes poikkeuksetta paitsioon.

Hiljattain jyväskyläläinen liikkeemme aktivisti kirosi kotikaupunkinsa tulehtunutta ilmapiiriä. Vaikuttaa siltä, että eliitti pyrkii tekemään kaikkensa, että suomalaisten – ja etenkin nuorten – elämä perinteikkäässä opiskelijakaupungissa muuttuisi mahdollisimman tukalaksi. Tavallisten suomalaisten ahdingosta hyötyvät vain kaksi ryhmää: eliitti ja värilliset maahanmuuttajat. Kuten kaikkialla Suomessa, myös Jyväskylässä säästäminen ja leikkaaminen ovat kovassa huudossa. Luulisi siis, että kaupunki olisi ajat sitten pannut jäihin kaikki turhat hankkeet ja keskittynyt suomalaisten perustarpeiden turvaamiseen. Näin ei kuitenkaan ole.

Rahaa Jyväskylällä tuntuu riittävän oikeastaan kaikkeen muuhun paitsi suomalaisten hyvinvointiin. Tärkeintä on pönkittää kaupungin, tai pikemminkin kaupunginjohdon, julkisuuskuvaa erilaisten hyödyttömien jättihankkeiden avulla. Kaupunkilaisten verorahoja onkin syydetty esimerkiksi Jyväskylän Paviljonki-rakennuksen yhteyteen rakennettuun tunneliin. Miljoonasyöppö projekti helpotti autoliikennettä Paviljongin läheisyydessä, mutta haukkasi samalla raa’asti paikallisten hyvinvoinnista. Samalla, kun ruoan hinta nousee ja suomalaisten ostovoima laskee, kaavailevat päättäjät myös uusien jättimarkettien rakennuttamista Eteläportin alueelle. Uutista ei otettu kovin innoissaan vastaan.

Suurilieriset hankkeet hivelevät varmasti eliitin paisuneita egoja, mutta jyväskyläläiset työntekijät ja opiskelijat tuntevat tulleensa verisesti huijatuiksi. Syyttävä sormi on noussut etenkin kokoomuslaisen kaupunginjohtajan, Markku Anderssonin, suuntaan.

Se, että kaupunginvaltuuston suurin puolue on ”vasemmistolaisena” itseään markkinoiva SDP, on mainio esimerkki demokratian toimimattomuudesta. Äänestipä jyväskyläläinen oikeistoa tai vasemmistoa, on eliitin suunta läpeensä kapitalistinen ja korruptoitunut. Edustukselliselle demokratialle onkin nyt löydettävä vaihtoehto.

 

Kuka joutuu kärsimään?

Kaupungin imagoprojektit ovat jyränneet täydellisesti esimerkiksi sen terveys-, kulttuuri- ja sosiaalipalvelut. Kirjastoja ja urheilutiloja suunnitellaan suljettavan. Alle 18-vuotiaille kaavaillaan liikuntalupamaksuja. Kansallissosialistin näkökulmasta tämä on erityisen anteeksiantamatonta; ovathan nuorison liikunnallinen kasvatus ja kulttuuri-identiteetin rakentaminen suomalaisuuden säilyttämisen kannalta ensisijaisia arvoja.

Tietysti myös lapsiperheet ovat tulilinjalla. Kodinhoidontuesta napsitaan pois 100 euroa kuulta. Keskisuomalaisen mukaan suurin säästöpaine kohdistuu kuitenkin perusterveydenhuoltoon, josta aiotaan saksia kaikkiaan viisi miljoonaa euroa. Jostain syystä juuri lapset on valittu kapitalistipolitiikan sijaiskärsijöiksi, sillä säästöt tulevat koskemaan etenkin neuvola- ja kouluterveydenhuoltopalveluita. Vaikka taloustieteilijät ovat jo vuosikaudet varoitelleet yksityistämisen tehottomuudesta, aikoo Jyväskylä muodikkaasti ja parhaassa kokoomuslaisessa hengessä kilpailuttaa esimerkiksi kolmen terveysasemansa vastaanottotoiminnan. Eivätkä vanhuksetkaan säästy kaupunginjohdon veitseltä.

Jyväskylän voimavarana on yleisesti pidetty sen mainetta opiskelijakaupunkina. Ilmeisesti maine ei kuitenkaan miellytä kaupunginjohtoa. Joukkoliikenteen opiskelija-alennukset saavat mennä, mikä merkitsee käytännössä kolmanneksen supistusta opintorahasta. Yleinen kysymys kuuluu, miksi kaupunginjohto haluaa rokottaa ainoastaan niitä, joilla menee jo ennestään heikosti. ELY-keskuksen mukaan työttömyys tulee muutenkin nousemaan alueella huomattavasti lähivuosina, mutta edes tämä ei ole saanut poliitikkoja kannustamaan nuoria työskentelemään aktiivisesti tulevaisuutensa eteen.

Samalla, kun suomalaisnuorilta on riistetty viimeisetkin työmoraalin rippeet, on joukko kaupunkiin virranneita ulkomaalaisia muodostanut Jyväskylään varsinaisen halpatyövoimareservin. Etenkin rakennusyhtiö YIT on suosinut epäsuomalaista työvoimaa, vaikka työnlaatu on ollut surkeaa ja palkkauskysymykset ovat herättäneet epäluuloja paikallisissa. YIT on esimerkiksi palkannut ulkomaalaisia muurareita työmailleen, vaikka kaupungissa on työttömänä jopa 30 suomalaista ammattilaista.

Viranomaiset ja ammattiyhdistysmiehet ovat olleet täysin hampaattomia yritysten suomalaisvastaisen ja laittoman toiminnan edessä. Nyt on vaadittava voimakasta ja täysin suomalaista vastarintaa!

 

Monikulttuurista Jyväskylää vastaan

Paikallispoliitikot taistelevat kokoussaleissaan siis aktiivisesti suomalaista perhettä, työvoimaa ja taloutta vastaan. Ilmeisesti se ei kuitenkaan riitä, sillä Jyväskylän päättäjät ovat hyökänneet myös suomalaisen kulttuurin ja verenperimän kimppuun. Kaupungin maahanmuutto- ja pakolaispolitiikka on vastenmielistä seurattavaa.

Viime syksynä maahanmuuttajarikollisuus huipentui vastenmieliseen välikohtaukseen aivan kaupungin ydinkeskustassa. 27-vuotias valkoinen suomalainen puukotettiin tuolloin kuoliaaksi. Murhaaja oli hädin tuskin täysi-ikäinen maahanmuuttaja – ja poliisille toki jo ennestäänkin tuttu. Poliisi joutui surman seurauksena myöntämään, että maahanmuuttajien tulo on kiristänyt Jyväskylän ilmapiiriä jo useiden vuosien ajan. Väkivalta kuuluu oleellisesti asiaan. Samoihin aikoihin tapahtui toinenkin puukotus. Myös tuolloin uhri oli valkoinen suomalainen. Poliisi epäili, että puukotuksilla oli yhteys.

Sen sijaan, että valtamedia olisi kyseenalaistanut Jyväskylän maahanmuuttopolitiikan ja osoittanut kunnioitusta sen suomalaisille uhreille, päätettiin puhua nuorten keskinäisestä nahistelusta ja päihteistä. Monikulttuurisuuden epämiellyttäviä lieveilmiöitä on pyritty piilottelemaan myös aktiivisella aivopesulla, joka alkaa jo lasten peruskouluvuosina. Paikallislehdet pursuavat artikkeleita, joissa alakouluikäiset lapset on pakotettu yhteiskuviin ikäistensä mustien kanssa. Välillä suomen kieli kuulemma vallan unohtuu ja puhutaan porukalla sujuvasti vaikka kirundia. Tänä syksynä Jyväskylän Pohjalammen koulu sai Helsingissä palkinnon aktiivisesta monikulttuurisuustyöstään Campus Awards -tapahtumassa. Erilaisuus on mukavaa, kunhan kukaan ei ole eri mieltä ja syyllisty rasismiin. Hiljattain nuori jyväskyläläismies saikin tuomion julkaistuaan netissä ”rasistisesti sävyttyneitä” mielipiteitä. Mitäpä meni kyseenalaistamaan virallisen linjan. Toimittaja Juho Takkunen vaatii Keskisuomalaisessa kaupunkiin lisää pakolaisia.

Kirkolla ja kansalaisjärjestöillä on huomattava rooli monikulttuurisessa aivopesussa. Varsinainen pohjanoteeraus saavutettiin viime vuonna, kun Jyväskylän adventtiseurakunnan pastori Ansku Jaakkola aloitti kampanjan rasismia vastaan. Farssin taustalla oli polkupyöräonnettomuus. Musta nainen väitti miesjoukon pahoinpidelleen ja ryöstäneen hänet rasistisesti keskellä kirkasta päivää. Poliisin ja silminnäkijöiden mukaan viitteitä rikoksesta ei ole. Nainen vain liukastui polkupyörällä. Tämä ei hidastanut kärkkäitä antirasisteja, jotka syyttivät suomalaisia kollektiivisesti vihasta ja väkivallasta muukalaisia vastaan. Suomen Punainen Risti on niin ikään järjestänyt mielenosoituksia kuvitteellista rasismia vastaan

Poliitikot ovat olleet huolissaan siitä, että monikulttuurisuustyöhön ei upoteta tarpeeksi rahaa. Lisää valuuttaa on vaadittu esimerkiksi monikulttuurisuuskeskus Glorian kirstuun. Keskus ei ole sanoja säästellyt kannanotoissaan. Glorian työntekijä lähetti tänä vuonna MTV3:n kautta vihaiset terveisensä Jyväskylän vanhuksille, kun nämä eivät tahtoneet vanhainkotiin värillisiä hoitajia. Ajat muuttuvat, hyväksykää monikulttuurinen Suomi! Voi vain kuvitella, miltä monikulturistin ylimielinen kielenkäyttö kuulosti ikäihmisten korvissa kaupungin leikkausrumban keskellä.

 

Aktivoidu!

Kaupunki ja perinteiset kansalaisjärjestöt tahtovat investoida rahat pintakiiltoon ja monikulttuurisen ideologiansa pönkittämiseen. Vanhaan ei voi enää luottaa, vaan nyt tarvitaan uudenlaista kansalaisaktivismia!

Liity Suomen Vastarintaliikkeeseen jo tänään ja vaadi petollisia päättäjiä viimein tilille suomalaisvastaisesta toiminnasta. Vain suora ja rehellinen toiminta muuttaa Suomea.

 

Aiheesta muualla:

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/tasta-kaikesta-jyvaskyla-aikoo-saastaa/1241931
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2843332/ulkomaiset-rakentajat-vievat-tyot-suomalaisilta-myos-jyvaskylassa
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288407556762.html
http://www.ksml.fi/uutiset/keski-suomi/tunnustusta-jyvaskylalaiskoulun-monikulttuurisuustyolle/1241490

Aiheesta lisää:

Pudasjärvi – varoitus Suomelle
Hyvinvointivaltion raunioilla

Juuso Tahvanainen

2 KOMMENTIT

 1. Kaikki valtapuolueet kunnallisvaalien edellä ajavat demokratiadiktatuurista monikulttuurista yhteiskuntamallia jokaisessa Suomen kunnassa. Erityisesti Suomen Keskustan puheenjohtaja, Juha Sipilä radiotentissä piti Pudasjärven kaupunkia esimerkillisenä tekona maahanmuuttopolitiikassa.

  Kun valtion kansalainen osoittaa tervettä kansalaisaktivismia kritisoimalla kaupunkien ja kuntien epätervettä maahnamuuttopolitiikkaa ja talouspolitiikkaa lehdissä, hänet vaiennetaan tai asetetaan esim. valtionsyyttäjä Mika Illmanin toimesta vankeuteen tai sakkoihin. Mika Illman on ehdottanut laajaa nettisensuuria ja oikeudellisia toimia henkilöitä kohtaan, jotka uskaltavat kertoa totuuden monikulttuurisuuden rappeuttavasta vaikutuksesta Suomessa.

  On erittäin huolestuttavaa, että sosiaali- ja terveyspalveluita yksistyistetään ja kaupunkeja ja kuntia johdetaan kuin kapitalistisia yrityksiä. Olisiko parempi kunnallistaa yksityisiä hoivapalveluita ja kunnallisomaisuutta kartuttaa, jotta vähäosaiset pienillä tuloillaan saisivat laadukkaampaa palvelua, koska ovat maksaneet veroja koko ikänsä? Itsekäs kokomuuslainen ja keskustalainen politiikkaa kunnissa on toimeenpannut Suomen kunnat yksityistämään kunnalliset palvelut. Aikoinaan Sauli Niinistö halusi kirjaston maksulliseksi.

  Sosiaali- ja terveyspalveluiden työpaikkoihin on työn raskauden ja työaikojen vuoksi vaikea saada työvoimaa, koska alipalkkaus on yksi suuri epäkohta. Filippiineiltä tulevat sairaanhoitajat ja somalit eivät sopeudu suomalaiseen kulttuuriin ja kieliongelmat opetuksesta huolimatta ovat kehnot ja hoitovirheitä tapahtuu. Itse kokisin hyvin vastenmielisenä, jos musta hoitaja esim. ottaisi laboratorio kokeita minusta tai huonosti suomea puhuva musta terveyskeskuslääkäri toimisi omalääkärinä. Vaatisin heti suomalaisen työntekijän hoitajakseni.

  Espoon Suvelassa on koululuokkia, missä mustien oppilaitten määrä on yli 30 %. Monet vanhemmat laittavat lapsensa parempiin kouluihin huonon opetuksen takia.

  Voimaa ilosta!

 2. Artikkelissa on kyllä asiaa ja paljon. Oletettavasti samasta aihepiiristä riittäisi keskusteltavaa myös muiden Suomen kaupunkien kohdalla. Ehkä jatkoa seuraa vielä näiden kunnallisvaalien alla?

  Jyväskylä on erikoinen kaupunki. Opiskelijakaupungin luulisi olevan täynnä nuoruuden intoa, tahtoa vaikuttaa omaan tulevaisuuteen ja lasten kasvuympäristöön, mahdollisuuteen työllistyä ja kaupunkia ympäröivän luonnon säilymiseen. Mutta ei. Nuorta innokasta opiskelijaa kiinnostaa enemmänkin uusimman yökerhon juomien hinnasto, elokuvateatterin tarjonta ja keskustaan vuoro toisensa jälkeen avautuvat monikansalliset vaateliikkeet. Myös erilaiset kehitysapujärjestöt saavat mukavasti huomiota verrattuna omaan elinympäristöön. Anekauppaa 2000-luvulla?

  Nähtävästi meillä täytyy mennä todella huonosti, ennen kuin enemmistö avaa silmänsä ja huomaa ympäröivän yhteiskunnan järjettömyyden. Artikkelissakin mainittu monikulttuurisuuskeskus Gloria on hieno esimerkki tästä järjettömyydestä: samalla kun tavallinen veronmaksaja kiristää vyötään, tarjotaan ulkomaalaisille lisäpalveluita. Kiitos tästä kaikesta Jyväskylä. Valon kaupunkinakin markkinoitu betonihelvetti on menettänyt hehkunsa vuosia sitten. Onneksi vielä jossakin mediassa näitäkin ongelmia käsitellään.

Comments are closed.