Koti Uutisia Tukimielenosoitus Ukrainassa Vastarintaliikkeen kieltopäätöstä vastaan

Tukimielenosoitus Ukrainassa Vastarintaliikkeen kieltopäätöstä vastaan

15

Ukrainalaiset kansallismieliset osoittivat mieltä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltopäätöstä vastaan perjantaina 8. joulukuuta Kiovassa sijaitsevan Suomen suurlähetystön edessä. Mielenosoituksen järjestänyt Oikea sektori -järjestö halusi aktiviteetillaan osoittaa solidaarisuutta Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osastolle sekä yleisesti eurooppalaisille kansallismielisille aktivisteille, jotka ovat joutuneet syytösten ja oikeustoimien kohteiksi.

Oikean sektorin kansainvälisen jaoston johtaja Yuri Grigoriev painotti, että ukrainalaisilla kansallismielisillä on velvollisuus tukea suomalaisia kansallismielisiä, jotka ovat sananvapauden periaatteiden vastaisesti joutuneet kieltolistalle heidän puolustaessaan kansallista identiteettiä.

Mielenosoituksen aikana järjestön jäsenet antoivat lähetystön edustajille virallisen kirjeen, jossa vaadittiin suomalaisia viranomaisia lopettamaan poliittinen painostus järjestöä kohtaan.15 KOMMENTIT

 1. Kiitokset niin sydämestä kuin vain kiitos tulla voi. Toverit Ukrainassa ON NIIN OIKEALLA asialla oman maan ongelmista huolimatta! Erittäin iso kiitos teille!!!

 2. Tämä osoittaa että emme ole yksin. Myös muut maat haluavat loisista eroon ja katsovat että sananvapaus on laajempi käsite kuin mitä valtaapitävät haluavat sen olevan.

  Se että saamme eurooppalaisita tukea osoittaa että olemme oikealla asialla.

 3. Älkää olla turhaan innoissa kun juutalaisten luoma ja johtama “kansallismielinen” järjestö esittää “solidarisuuttaan”.

  Oikea Sektori käyttää “kansallismilliset” symbolit ja niiden avulla johtaa harhaan yksinkertaiset ukrainalaiset harhaan ja itselleen sopivaan suuntaan, johtaen valkoisten goyimien keskinäiseen sotaan. Kun PVL ottaa vastaan solidarisuuden tästä juutalaisten false flag organisaatiosta, osa paskaa roiskuu PVL:n päälle, ja tästä PVL:lle koittuu poliittisiä ongelmia tulevaisuudessa. Juutalaiset PVL:n johtajat tietävät sen ja taktiikka on tehokasta, koska ahdistettu PVL tarvitsee solidarisuuden osoituksia ja valitettavasti nielee tämän myrkyllisen syötin. PVL:n johdon kannattaisi poistaa koko uutinen Oikean Sektorin solidarisuudesta mahdollisimman nopeasti. Se on provokaatio, josta PVL:lle todennäköisesti koittuu vielä suuri vahinko. Valitettavasti huomasin tämän uutisen liian myöhään enkä voinut varoittaa aikaisemmin.

  Vanha latinalainen sananlasku ‘Timeo Danaos et dona ferentes’ sopii tähän erittäin hyvin! Tähän hetkeen sovellettuna kuuluu: “Varokaa perivihollsen lahjoja, vaikka ne on naamioitu kansallismielisillä symboleilla!”

 4. I understand what you hint,but the persons you mention in your posts are no longer relevant to the organization for more than 2 years.
  Ukrainalainen is right, your information is outdated and false 🙂

Comments are closed.