Koti Uutisia Tukimielenosoitus Kultaiselle aamunkoitolle Tukholmassa lauantaina

Tukimielenosoitus Kultaiselle aamunkoitolle Tukholmassa lauantaina

1

Demo-bild

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää Kultaisen aamunkoiton tukimielenosoituksen lauantaina 9. marraskuuta Tukholmassa. Nordfront on ollut yhteydessä Emil Hagbergiin. Esitimme hänelle aiheesta viisi kysymystä.

Hei Emil! Mitä lauantaina tapahtuu?

Järjestämme kreikkalaista nationalistipuolue Kultaista aamunkoittoa tukevan mielenosoituksen Tukholman keskustassa. Menemme yhdessä Kreikan suurlähetystön eteen ja pidämme siellä puheen.

Miksi mielenosoitus järjestetään?

Osoittaaksemme solidaarisuutta. Kultainen aamunkoitto on saanut kestää monia kovia koettelemuksia viime aikoina. He eivät taistele yksin pimeyden voimia vastaan, jotka maailmaa hallitsevat. Näytämme, että vastarinta elää ja voi hyvin täällä Pohjolassakin!

Täytyykö olla Vastarintaliikkeen jäsen, jotta saa osallistua mielenosoitukseen?

Ei tietenkään tarvitse! Kaikki ovat tervetulleita. Kaikki, joilla on unssinkin verran kansallista ylpeyttä, pitäisi osallistua riippumatta siitä, mihin järjestöön kuuluu tai ei kuulu.

Onko jotain erityistä, jota pitäisi ottaa huomioon, mikäli harkitsee osallistumista?

Kyllä, nimittäin lopettaa miettiminen ja tulla sen sijaan paikalle! On hyvä pukeutua asianmukaisesti. Muuten selviää aivan hyvin terveellä järjellä ja tahdikkuudella.

Onko muuta lisättävää?

Sinä, joka luet tätä, nähdään lauantaina! Ota myös kaveri mukaan. Kaikki syyt jättää osallistumatta ovat huonoja syitä. Jos sinulla on jotain kysyttävää, tavoitat minut numerosta +46 73 698 6416.

1 KOMMENTTI

Comments are closed.