Koti Uutisia Tukholmassa jälleen joukkoraiskaus

Tukholmassa jälleen joukkoraiskaus

3

Tukholman kupeessa Järfällassa Vålbergan kaupunginosassa raiskattiin perjantai-illalla nuori nainen. Pohjoispuolen poliisin kenttäpäällikkö Oskar Tallrydin mukaan raiskaus tehtiin metsälämpäreessä ennen iltayhdeksää. Sivulliset olivat löytäneet metsiköstä hysteerisen naisen, joka toimitettiin sairaalaan.

Poliisi ei aamuun mennessä osannut kertoa asiasta paljon mutta toi ilmi, että teossa on ollut mukana useita tekijöitä, tällä hetkellä ainakin kolme, joiden iän arvioidaan olevan 15–20 vuotta. Mitään tuntomerkkejä ei tietenkään julkaistu, mutta Barkarbyn Facebook-ryhmässä naisen kerrottiin joutuneen “tummajaisten” uhriksi. Tekijät olivat pyörineet mopedeillaan alueella jo jonkin aikaa ja luultavasti vain etsineet sopivaa uhria.

Naisen päälle käytiin hyvin suunnitellusti. Tapahtumapaikka on metsän siimeksessä oleva lenkkipolku, Attackvägenin loppu. Tien nimi kuvaa hyvin tapahtumapaikkaa. Raiskaajat olivat antaneet uhrille mopedilla liftikyydin, joka päättyi siihen, että nainen raahattiin ryteikköön ja raiskattiin.

Teon jälkeen nainen jätettiin ryteikköön, josta ohikulkija löysi uhrin. Tekijät poistuivat paikalta mopedeilla Tenstan suuntaan. Asia kirjattiin törkeänä raiskauksena ja poliisi jatkaa tutkintaa. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä.

Järfällassa on ollut massiivisia ongelmia sen jälkeen kun alueelle laitettiin pystyyn kolme sotalasten asumisyksikköä. Viime syksynä alkanut trendi on jatkunut systemaattisena pikkutyttöjen ja nuorten naisten häiriköintinä. Alueelle perustettiin paikallisten naisten voimin katupartio, joka turvaa tyttöjen koulumatkoja.

Lähde: Pt-media.org (1, 2)

3 KOMMENTIT

  1. Raivostuttaa. Kuinka kauan ruotsalaiset ovat vain sallittuja metsästyskohteita omassa maassaan? Kuinka kauan näin on Suomessa? Uhreiksi me kelpaamme, mutta jos puolustat itseäsi, niin jo nousee häly. Pitäisi vain kiltisti antaa raiskata, hakata, tai tappaa itsensä! Monikulttuurin nimeen.

  2. >Raiskaajat olivat antaneet uhrille mopedilla liftikyydin, joka päättyi siihen, että nainen raahattiin ryteikköön ja raiskattiin.
    Tässä on myös suuri ongelma. Antirasismin sulosanomaan totutetut hyväuskoiset tytöt eivät elä ollenkaan todellisuudessa.

    Toisaalta en ihmettelisi, vaikka “liftikyyti” olisikin liftauksen sijaan tarkoittanut, että tilanteessa ei vain uskaltanut tai edes kyennyt panemaan neekereille vastaan.

Comments are closed.