Koti Uutisia Tukholmassa irtisanoutunut 800 poliisia

Tukholmassa irtisanoutunut 800 poliisia

3

Maahanmuuttajarikollisuuden riivaamassa Ruotsissa yhä useammat rivipoliisit ovat kyllästyneet työskentelemään virkavallan palveluksessa. Tukholman läänissä jopa 800 poliisia on irtisanoutunut viimeisen kahden vuoden aikana.

Irtisanoutumiset ovat kiihtyneet sen jälkeen, kun alueen poliisitoimi organisoitiin uudelleen kaksi vuotta sitten. Tukholman läänin alueella asuu 2,2 miljoonaa ihmistä ja poliiseja siellä on 1 300.

 

Lähde: MV-lehti

Aiheeseen liittyen:

Kolme poliisia hakattiin Rinkebyssä – suomalaispoliisi valkopesee ongelmia
Yksikään rakennusfirma ei suostu rakennuttamaan uutta poliisiasemaa Rinkebyhyn
Ainakin 22:ta tyttöä ahdisteltu Tukholmassa festivaaleilla
Tukholman terrori-isku ja järjenvastaiset reaktiot

3 KOMMENTIT

  1. Nyt sinne jää vain kansalle vihamieliset poliisit, ja se on kyllä näkynyt siinä miten poliisi suhtautuu kansallismielisiin Ruotsissa.

    Hyvä kuitenkin, ettei isänmaalliset poliisit suostu työskentelemään omaa kansaansa vastaan, vaan ottavat mielummin lopputilin.

  2. On myös mielenkiintoista seurata, korvataanko irtisanoutuneet ruotsalaispoliisit ulkomaalaisilla ja annetaanko niille lupa kohdistaa aseenpiiput ruotsalaista kantaväestöä vastaan siinä vaiheessa kun yhteiskuntajärjestys on mennyt Ruotsissa entistä huonommaksi ja ruotsalaiset alkavat kaduilla yhä näkyvämmin vastustaa oman maansa tuhoamista.

  3. Kohta eliitin nuoleskelijoilla, kansan vihollisilla ei toden totta riitä resurssit edes Vastarintaliikkeen ahdisteluun.

Comments are closed.