Koti Uutisia Tukholman terrori-iskun viides uhri vastusti rasismia

Tukholman terrori-iskun viides uhri vastusti rasismia

3

Tukholman muutaman viikon takainen terrori-isku sai viidennen uhrinsa, kun 66-vuotias Marie Kide kuoli sairaalassa torstaina.

Kide oli joukkomaahanmuuttoa kannattavan vihreän puolueen jäsen. Lisäksi hän tykkäsi Facebookissa useista “rasisminvastaisista” sivustoista sekä vasemmisto- ja feministipuolueiden sivuista. Ironisesti hän kuoli kannattamansa politiikan seurauksena.

Kide on jo toinen “rasisminvastustaja”, joka kuoli samassa iskussa. Iskun ensimmäinen kuolonuhri oli Maïlys Dereymaeker, joka auttoi karkotusuhan alla olevia “pakolaisia”. Ironisesti hänkin kuoli karkotuspäätöksen saaneen “pakolaisen” käsissä.

 

Lähde: Nya Tider

3 KOMMENTIT

  1. Valitseekohan nämä simpahtajat erikseen “rasisminvastustajia” uhreikseen, kun joka kerta yksi tällainen kuolee?

    No, enpä voi sanoa itkeväni itseäni uneen tämän maanpetturin kohtalon vuoksi.

  2. Oletteko koskaan kuulleet kappaletta “sitä saa mitä tilaa”? Ainakin nimi sopisi tähän iskuun kuin nyrkki antifasistin naamaan.

  3. Kyllä se paska alkaa pikku hiljaa osumaan tuulettimeen. Se oli vain ajan kysymys, eikä “rasistien” pahaa puhetta ja ilkeyttä. Tähän saakka on saanut raastaa hiuksia päästään sen takia, että vastaavien terrori-iskujen tapahtuessa uhreiksi ovat aina joutuneet syyttömät kansalaiset.
    Vielä Jackpot, eli jonkun silmäätekevän ministeristason kurakasan säkkitavaraksi “rikastuminen” antaa odottaa itseään. Voinkin sitten twiitata jotain lehmän hännän alta olevaa ylevää paskaa. On ollut niin monta oppimestaria, ettei sen keksimisessä ole mitään vaikeutta.

Comments are closed.