Koti Artikkelit Tukholman terrori-isku ja järjenvastaiset reaktiot

Tukholman terrori-isku ja järjenvastaiset reaktiot

10

Kuten varmasti kaikki tietävät, tapahtui Tukholmassa perjantaina 7. päivä rekalla suoritettu terrori-isku, jossa kuoli neljä ihmistä ja useita loukkaantui. Monikulttuurisesta terrorismista on tullut jo sen verran normaali ilmiö Euroopassa, etteivät uudet iskut enää edes jaksa yllättää. Hämmentäviä ovat kuitenkin monikulttuurisuusfanaatikoiden ja maanpetturipoliitikkojen järjenvastaiset reaktiot iskujen jälkeen.

Jokainen pienintäkään aivotoimintaa harjoittava ihminen ymmärtää, että tänne tuotu monikulttuurinen terrorismi (ja kaikki muut sen mukanaan tuomat lieveilmiöt) on pysäytettävissä yhdellä keinolla: palauttamalla tänne kuulumaton väestö heidän omiin maihinsa ja muuttamalla maahanmuuttolakeja erittäin rankalla kädellä. Koska tietyillä henkilöillä kuitenkin tuntuu olevan hankaluuksia nähdä metsää puilta, pääsee heidän suustaan tai näppäimistöstään niin uskomattoman kuuloisia ehdotuksia terrorismin estämiseksi, että tässä tekee jo välillä itselläkin mieli muuttaa mahdollisimman kauas kaikesta ja jättää kulttuurimarxistit kärsimään lobbaamastaan rikollisuuden, terrorismin, raiskausten ja valkoisten kansanmurhan täyttämästä monikulttuurisesta unelmastaan.

Ruotsin suojelupoliisi Säpo kertoi pari päivää iskun jälkeen, että he aikovat tämän seurauksena seurata kansallismielisiä tarkemmin mahdollisen kostoiskun varalta. Kun karkotuspäätöksen tehnyt muslimi siis tekee terrori-iskun Ruotsissa, on suojelupoliisin reaktio seurata maahanmuuttoa vastustavia ihmisiä entistä tarkemmin. Säpo-johtaja Anders Thornberg kertoi haastattelussaan, että islamisteja tullaan seuraamaan yksittäisinä henkilöinä, mutta kansallismielisiä seurataan ryhmänä, ei yksilöinä. Veronmaksajien kustantamassa poliittisessa “suojelupoliisissa” on ilmiselvästi ymmärretty keinot, joilla edetä uralla tällä poliittisen korrektiuden aikakaudella, muttei kuitenkaan sitä, mikä on parasta ruotsalaisille kansakuntana.

Pääsiäisviikolla Ruotsin hallitus ilmoitti tutkivansa pika-aikataululla läpi terrorismilakinsa, jotta niitä voidaan muuttaa järjestöjen kieltämisen ja niihin kuulumisen suhteen. Käytännössä tämä tulee tarkoittamaan kovempaa vainoa kansallismielisiä kohtaan. Esimerkiksi englantilainen kansallissosialistijärjestö National Action kiellettiin vastaavien lakien nojalla, vaikkei järjestö ole koskaan syyllistynyt esimerkiksi väki- tai ilkivaltaan.

Kaikkein tökeröin lausunto tuli kuitenkin Aftonbladetin toimittaja Eva Francellilta. Kun aikaisempien iskujen yhteydessä monet ovat vitsailleet, että autot pitäisi kieltää, ehdotti Francell sitä tällä kertaa aivan tosissaan! Hänen mukaansa autot ovat kuolettavia aseita ja tehokkaita murhalaitteita, joten ainut looginen johtopäätös on kieltää ne ainakin tietyiltä alueilta. Hän ei tietenkään ota ehdotuksessaan huomioon esimerkiksi sitä, että rekka-autoja käytetään muun muassa logistiikkaan, jolloin ne ovat välttämättömiä esimerkiksi kauppojen hyllyjen täyttämisen kannalta. Hän ei myöskään tietenkään ota huomioon syitä, miksi autoja on päädytty ajelemaan ihmisjoukkojen keskelle ympäri Eurooppaa – vika on autoissa, ei kuskeissa tai maahanmuuttopolitiikassa!

Koska kyse on Ruotsista, osataan siellä luonnollisesti myös “kansan syvien rivien” eli vasemmistoaktivistien keskuudessa tehdä järjettömyyksiä. Heti iskusta seuraavana päivänä Uumajassa järjestettiin “rasismin ja vihan” vastainen mielenosoitus. Kun ei-valkoinen muslimi murhaa ruotsalaisia, on vasemmistolaisten päällimmäisenä huolenaiheena “rasismi” ja “viha”. Kyse ei toki ole ainoasta vastaavasta logiikan puutteesta kärsivästä tempauksesta länsinaapurissamme; “rasisminvastustajilla” on myös tapana järjestää paljon näkyvyyttä saaneiden joukkoraiskausten jälkeen “rasisminvastaisia” mielenosoituksia. Tähän ratkaisuun on päädytty useampaan otteeseen. Voi tietysti olla, että iskusta seuraavana päivänä järjestetty mielenosoitus järjestettiin muistona iskussa kuolleelle, laittomia “pakolaisia” elämäntyönään auttaneelle Maïlys Dereymaekerille. Ironisesti hän kuoli karkotuspäätöksen saaneen siirtolaisen käsissä.

Sisäministeri Paula Risikko juhlatuulella.

Ruotsi ei toki ole ainut maa, jossa päästellään suusta ihan mitä sattuu. Kun Lontoossa tapahtui vain muutamaa viikkoa aikaisemmin terrori-isku, laitettiin Suomenkin eduskunta poliisivartiointiin. Tukholman terrori-iskun jälkeen poliisit vartioivat näkyvästi myös Suomen kaduilla. Pääsiäisenä Helsinki-Vantaan lentokentällä pyöri rynnäkkökivääreillä aseistautuneita poliiseja. Tästä huolimatta esimerkiksi opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laaksonen julisti Twitterissä, ettei “pelolle pidä antaa valtaa”. Ministeri itse elää turvallisella alueella ja on oikeutettu vaikka kokoaikaiseen poliisivartioon veronmaksajien piikkiin, mutta hän neuvoo kansalaisia, ettei heidän tulisi pelätä kävelykaduilla kohti ajavia rekkoja.

Mainitusta eduskunnan poliisivartiosta tiedotti julkisuuteen sisäministeri Paula Risikko. Risikko avasi maaliskuun lopulla Turvallinen Suomi -nimisen seminaarin, vaikkei hän itse usko olevansa turvassa edes silloin, kun Englannissa tapahtuu terrori-isku. Hän myös myöntää, että vastaavanlainen isku on hyvinkin mahdollinen myös Suomessa. Risikollakin tuntuu olevan vaikeuksia ymmärtää terrorismin syitä, sillä pääsiäistä edeltävänä torstaina hän ilmoitti ehdottavansa pakolaiskiintiön nostamista 300:lla. Mainittakoon, että tätä tekstiä kirjoitettaessa pikainen vilkaisu Risikon Twitter-sivulle on suorastaan surullinen: ensimmäisen parinkymmenen twiitin aikana hän ilmoittaa pakolaiskiintiön nostamisen ehdottamisesta, valittelee Tukholman ja Pietarin terrori-iskuja sekä myöntää, ettei Suomikaan ole poissuljettu vaihtoehto vastaavalta tapahtumalta.

Kuten olemme jo nähneet, ei terrorismi Euroopassa tule vähenemään lähiaikoina. Tällä hetkellä maistelemme vasta esimakua tulevaisuudesta, josta maahanmuuton vastustajat ovat varoittaneet Suomessakin jo yli kymmenen vuoden ajan. Voit joko hyväksyä tulevan kaaoksen ja seurata sitä Internetin välityksellä kotisohvaltasi tekemättä asialle mitään, tai sitten voit vastustaa tätä kehitystä ja tehdä elämälläsi jotain merkittävää. Liity Vastarintaliikkeeseen jo tänään TÄÄLLÄ ja ole mukana pelastamassa kansasi tulevaisuus!

Lue myös: Mikä saa ihmisen pakottamaan monikulttuurisuutta?

 

Jesse Torniainen

10 KOMMENTIT

 1. Mitäpä tuohon hulluuteen paljoa muuta lisäämään. Sen voin sanoa, että ruotsalaiset ovat yksinkertaisesti hulluja päästä varpaisiin. Syynä on tuossa feministien valtakunassa valtoimenaan vellova estrogeeni, satojen vuosien rauha ja miehet, joista ei ole mitään sanottavaa. Toki heistä voi selvästi erottaa ne R;n “lisäämillä” miehillä eli mieshoRmoni -pitoiset Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsenet mukaan lukien myös naiset, joiden vuoksi kissimirri Säpö on “antanut pelolle vallan” ja aidon idiotismin vallitessa kuten “Mad -lehdessä” keskittää kaikki voimavaransa kansallismielisten valvontaan sen sijaan, että ottaisi muslimit tähtäimeensä ja siten realiisesti parantaisivat ruotsalaisen kanta-asukkaan joka päiväistä turvallisuutta edes aikoinaan turvallisesimmalla kauppakadulla maan pääkaupungissa, jossa sen lisäksi käy paljon ulkomaisia matkailijoita.
  Pääministeri Stefan Löfvenin “lausunto” heti terrori-iskun jälkeen kun se oli pakko tunnustaa tapahtuneeksi oli jo tiedossa olevat tosiseikka, että ne olivat pelkästään “humalaisen lupauksia”, joilla ei ole musliminen “juomaveden” arvoa.

 2. …74% suomalaisista haluaa tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa…

  Mitäs jos media kertoisi totuuden 12 000:sta Lontoossa tapahtuvasta puukotuksesta ja niiden yhteydestä maahanmuuttoon sekä ei-valkoiseen väestöön?
  3/4 lontoolaisista ala-asteikäisistä tuntee jonkun joka kantaa mukanaan teräasetta.
  Lontoo on 60% ei-valkoinen.

  Mitä jos meille kerrottaisiin totuus maahanmuuton seurauksista?

 3. Toivottavasti kaikki Euroopan mädät päättäjät ja maanpetturit saadaan pian vastaamaan teoistaan.

 4. Kumpa Suomen kansa ymmärtäisi ettei meillä ole mitään velvollisuutta ottaa maahamme yhtään pakolaista. Ei mitään velvollisuutta.

  Humanitäärisistä syistä voimme ottaa, mutta koska nyt tänne tullaan maista joihin myydään lomamatkoja, ei ole mitään syytä vastaanottaa lähi-idästä porukkaa.

  Ja jos otetaan, niin niitä yksinäisiä tyttölapsia. Ne vielä voivat länsimaalaistua a opiskella kun pääsevät lökäpöksyjen valvonnan tavoittamattomiin. Heistä voi vielä kasvaakkin voimavara joka nousee idiotismia vastaan. Mutta jos ei kasva… kylmästi ulos.

  • Ei meillä kyllä ole velvollisuutta ottaa edes niitä pikkutyttöjäkään tänne. Lisäksi rotua ei voi pyyhkiä pois ihmisestä millään kasvatusmetodeilla.

 5. ” Voi tietysti olla, että iskusta seuraavana päivänä järjestetty mielenosoitus järjestettiin muistona iskussa kuolleelle, laittomia ”pakolaisia” elämäntyönään auttaneelle Maïlys Dereymaekerille. Ironisesti hän kuoli karkotuspäätöksen saaneen siirtolaisen käsissä. ”

  Miten uskomatonta teatteria, tarkoitan siis näitä false flag-iskuja. Ja tämä menee suurimmalle osalle läpi kuin veitsi voihin. Joko olen tullut hulluksi tai sitten vain en usko huonosti näyteltyä draamaa. Ottakaa hyvät kansallismieliset selvää, ennen kuin uskotte ihan kaikkea, mitä meille yritetään syöttää. Luulisi kansallismielisillä olevan jo hyvä käsitys siitä, miten paljon meille valehdellaan – ja varmasti onkin. Ei pidä provosoitua, kun provosoidaan, vaan pysyä kylmän rauhallisena ja antaa eliitin tehdä temppujaan.

 6. Olen koirien ystävä ja minut tekee surulliseksi eniten tuon viattoman luontokappaleen kohtalo. Toki paheksun koko tapausta.
  Hyvä kirjoitus Epulta, kuten aina…

 7. On toi kyllä jo härskiä ehdottaa kiintiön nostamista tässä tilanteessa, ikäänkun ne kokeilis et “onko kansa niin tyhmää, et jos silti ehdotan että nostetaan kiintiötä kansa on vaan joojoo hyvä idea” sairaimmat ihmisethän on sitä mieltä että näitä terrori iskuja tapahtuu juuri siksi koska porukkaa palautetaan lähi-itään.

  Jos emme ottaisi heitä tänne alunperin, ja palauttaisimme heidät tehokkaasti, tälläiseen ei olisi edes vaaraa, tämä vastaa joissain maissa jo sotaa.

Comments are closed.