Koti Uutisia Pohjoismaat Tukholman poliisi ampui hengiltä leikkikivääriä kantaneen kehitysvammaisen miehen

Tukholman poliisi ampui hengiltä leikkikivääriä kantaneen kehitysvammaisen miehen

7

Tukholman poliisi ampui torstain vastaisena yönä kuoliaaksi 20-vuotiaan Eric Torellin. Poliisin oman lausunnon mukaan vaikeasti kehitysvammaisen ja autistisen miehen ampumisen syynä oli, että mies kantoi kadulla niin kutsuttua “asejäljennöstä”. Kehotettuaan Ericiä laskemaan “aseensa” poliisi ampui miehen tappaneet laukaukset.

– He sanovat, että se oli pistoolin “jäljennös”. Sitä se ei todellakaan ollut; kyseessä oli pienoiskokoinen, viisivuotiaille tarkoitettu leikkikivääri. Sellainen on paljon oikeaa kivääriä pienempi, halvempi ja lisäksi muovinen, kertoo Ericin isä Aftonbladetille.

Syyttäjäviranomaiset ovat käynnistäneet tapahtuneen johdosta virkavirhetutkinnan.

Lähteet: Nordfront, Aftonbladet (1, 2)

7 KOMMENTIT

  1. Ihme kun aseistaunutta paskavarvasta ei uskalla ampua mutta tekopyssyä pitävän valkoisen, ja vielä VAMMAISEN miehen uskaltaa. Tämäkin tapaus osoittaa sen että ruotsin poliisi on 100% munaton.

    • Ei tarvitse edes arvata, kumpi toimii aggressiivisen simpanssin mentaliteetilla… valkoinen vai musta.

  2. Neekeri, arabi, tai muu “oikean värinen” kehitysvammainen voi kulkea huoletta Tukholman kaduilla, vaikka machette kädessään, eikä polis reagoi. Kun taasen valkoinen kehitysvammainen ammutaan usealla aseella….

  3. Kyllähän valkoista saa ampua heti ilman mitään diskuteeraamista ja palaverointia. Mutta värillinen, se vaatii hirvittävän diskuteraamisen ja ymmärtämisen sekä sitten vielä halauksia ja rakkautta. Vaikka värillinen olisi juuri katkaissut irti muontakin päätä.

  4. Valkoisen miehen voi ampua kyselemättä ja siihen riittää pelkkä erektiokin. Niin, että varokaa kun Ruotsin ihmemaahan menette.

Comments are closed.