Koti Uutisia Tukholman lesbopiispa haluaa poistaa ristit

Tukholman lesbopiispa haluaa poistaa ristit

5

UK_Tukholman_lesbopiispa

Tukholman piispa on ehdottanut kirkolle hänen hiippakunnassaan ristien poistamista ja Mekan ilmansuunnan merkitsemistä muslimeja varten. Eva Brunnesta tuli maailman ensimmäinen lesbopiispa Ruotsin kirkossa vuonna 2009. Hänellä on nuori poika hänen vaimonsa ja lesbopappikollegansa Gunilla Lindénin kanssa.

Brunne on kutsunut muslimivieraita “enkeleiksi” ja vedonnut siihen, että monissa lentokentissä ja sairaaloissa on useille uskonnoille avoimet rukoustilat. Isä Patrik Pettersson pappi Brunnen hiippakunnasta totesi, ettei pyhitettyä kirkkoa ja lentokentän rukoushuonetta ole sopivaa verrata keskenään. Brunne puolusteli kuitenkin blogissaan kantaansa siten, ettei ristien poistaminen tee hänestä yhtään vähempää kristinuskon puolustajaa, mutta “vähemmän kitsaan muita uskontoja kohtaan”.

Ruotsissa on ennestään näkynyt viime aikoina valtiokirkon entistä vahvempi liberaali linja. Viime helmikuussa kirkko Malmössä julisti, että se aikoo pitää jumalanpalveluksen paikallisten muslimien puolesta “islamofobista” Pedigaa vastaan.

Lähde: Breitbart.com

5 KOMMENTIT

 1. Ai Pahkasika lehti on alkanut jälleen ilmestyä ?
  Muuten tämä ei ole mahdollinen ?? Vai…

 2. Ketäpä nykyään ns. Taivasasiat kiinnostavat lahden tälläkään puolella. Mutta, jos tuohon pitää jotain sanoa, niin Ruotsin Kirkko pyyhkii Raamatulla perseensä. Sen uskallan luvata, etteivät Koraanilla.
  Tosin eipä Suomessakaan Luterilainen Kirkko ole kovin montaa sekuntia jäljessä.
  Sopisi tämän lesbopapin hieman seikkailla hiirellä katsomassa kuvia, mitä ISIS- “enkelit” ovat sikäläisille kristityille tehneet.
  Papit Suomessakin “hehkuttavat” suuren osan “pakolaisista” olevan “kristittyjä”. Luulisi, että Teologinen Pastoraalitutkinnossa luvataan “pidättäytyä” valehtelemisen synnistä. Lopuksi haluan paljastaa olevani “valkoista roskaväkeä” mielipiteenäni ilmoittaa, että se on täyttä paskaa.

 3. Tuossa kuvassa onkin se syy tiivistettynä, miksi erosin kirkosta. Uskoni Kristukseen ei ole horjunut, kirkon puolella se on ja pahasti.

 4. Ja nyt tämä riittää. Minä tein -90 luvun alussa konkurssin. Sitten pelastin sen mitä pelastettavissa oli. Kitkuttelin hiljalleen, yritin ja voi pojat että yritin. Nyt tämä perskeko hallitus ja tättähääräsakki vei saatana asunnon alta, leivän suusta ja oikeuden elää suomessa. MINÄ SAATANA OLEN SYNTYJÄNI SUOMALAINEN muttaa Haparanda Tornion läpi lappaa “uussuomalaista” että hulina käy ja mulle ei ole osoittaa muuta kun paperinkeräys. Saatana minut on kaluttu tyhjiin, olen viiskymppinen mies, kohta asunnoton ja lestanttiministeri työntää rahaa raiskaajille.

  • Minäkin tein 90-luvun alussa konkurssin, menetin kaiken, omaisuuden, perheen, asiallisen toimeentululon, saon häätöjä ym. Yli kolmetuhatta vuotta sitten eli Joosef, johon samaistuin, veljet myivät hänet orjaksi vieraaseen kulttuuriin ja maahan, nainen valehteli vankilaan ja sinne hänet unohdettiin ja väitettiin jopa kuolleen. Mitenpä hän teki vastarintaa; palveli hyvin orjana, toimi vankilassakin auttaen ja palvellen ja eräänä päivänä tämä huomattiin ja hän nousi arvoon arvaamattomaan. Kukapa huomasi? No se johon hän kaikesta huolimatta luotti, jonka kärees hänen elämänsä oli.
   Toinen mies eli parituhatta vuotta sitten ja syyttömänä ripustettiin ristiin ja syytön kun oli osoitettiin monien todistajien näkemänä eläväksi, esimerkkinä ja meille, että syyttömänä kuollut saa elää. Kuka meistä on nyt ihan syytön, ei kukaan, en minäkään, mutta kuulemma saan turvata tuon yhden syyttömyyteen ja siksi ei minun tarvitse kärsimyksessäni heittää kirvestä eli toivoa kaivoon. Kirous ei auta, viha ei auta, aina ei auta sisukaan. Oma kokemukseni on kuitenkin, että armollinen auttaa ja lupaa ja sen myös pitää, että minun ei kuitenkaan tarvitse heittää elämääni hukkaan vaan voi antaa risat ja rippeet hänelle ja kas _ saan paremman elämän tilalle. Se parempi on kokemukseni yhteydessä Häneen, mutta siinä on vielä lupaus myös kaiken muuttumisesta hyväksi, jos ei muuten niin kuoleman kautta viimeistään. Elämä ei mene hukkaan, kokemukseni ei mene hukkaan, työni ja vaivannäköni ei mene hukkaan vaan kaikki kantaa hyvää hedelmää – yksin hänen armostaan, jess.

Comments are closed.