Koti Uutisia Pohjoismaat Tukholman kaupunki ottaa kovat otteet käyttöön jengirikollisuutta vastaan

Tukholman kaupunki ottaa kovat otteet käyttöön jengirikollisuutta vastaan

13
Jan Jönsson.

Ruotsi on viime vuosina ollut otsikoissa maassa riehuvan jengisodan vuoksi. Nyt Tukholman kaupunki on mahdollisesti löytänyt ongelmien juurisyyn. Kaupunki aikookin käydä kovin keinoin jengien kimppuun.

Tukholman kaupunginjohtaja Jan Jönsson on ilmoittanut käyvänsä taisteluun jengejä vastaan feminismin ja sukupuoliroolien haastamisen voimin. Tarkoitus on osoittaa nuorille värvättäville, että aina ei tarvitse ”olla mies”, sillä miehiseen kulttuuriin kuuluu esimerkiksi periksiantamattomuus. Jönsson olettaa, että kertomalla nuorille feminiinisemmästä miehen roolista hän tekee rikoksiin taipuvaisista nuorista rehellisiä kansalaisia.

Aikaisemmin Jönsson on tehnyt itselleen nimeä mm. ehdottamalla vakavaa keskustelua rikoksiin syyllistyneille sekä kertomalla johtamansa kaupungin lähettävän paimenkirjeitä ISIS-terroristeille.

Lähde: Fria Tider

13 KOMMENTIT

 1. Niin, että hinttejä ja muita fiikuksia ei ryöstetä, hakata, pommiteta tai tapeta?

  Så klart!

 2. Jengi tarjoaa turvaa, elinkeinon ja paremman elintason kuin sosiaalituet. Kaikki faktat ovat jengiytymisen puolella. Jopa poliisikin suosittelee jengiytymistä, koska yksin on niin turvatonta liikkua ulkona. Miksi kukaan jättäisi jengin, koska kaupunki keskustelee vakavasti?

 3. Nuo itsetuhoiset aisankannattajat ovat omiaan sairastuttamaan muitakin noilla aivopieruillaan. Olisi korkea aika ruotsalaisten löytää se viikinkiperimänsä. Tällaiset pellet ansaitsevat tullakin maahantunkeutujien jyräämäksi. Mielenkiinnolla odotan, miltä afrikkalaisten ja arabien hallitsema ruotsi näyttää.

 4. Tämä Stockiksen Vapaavuori ei pysäytä yhtään mitään! Vittu mitä paskaa showta ja esitystä. Hän varmaan lopettaa vaan valkoisen hetero konservatiisen perheen rikki. Noilla kulttuurimarxismi punavihreällä agendoilla. Kuvitelkaa kun Suomessa joka cityn kaupinginjohtaja rupee esittää tämä samaa ja heti oletetaan että antaudutaan ja alistutaan. Ei olisi tullut kuuloonkaan Joensuussa tuolloin muinoin

  • Siellä oli hyvä meininki: ajoivat jenkkikoripallovahvistuksetkin takaisin Jewnited States of Zioniin muiden lakupekkojen joukkoon.

   Vielä kun olisi Suomessa tekijämiehiä, mutta eipä taida olla.

   • Hyviä aikoja! Kultaiset ysärivuodet – Totean kuitenkin että mitä tullaan tähän päivään niin ennen oli skinejä, nykyään puhutaan enää vain uusnatseista/kansallissosialisteista.
    Tekijät vaihtuvat, mutta työt jatkuvat. Moni tuon ajan sankari on jo poissa eli kuollut.. 12 vuotta itse annoin omasta panoksesta kunnes sitten häkki heilahti.

    • Nostan hattua sinulle.

     Itsekin vedän sinne asti, kunnes alkaa haastemies jahtadata. Kaikkea ei viitsi menettää ja pilata loppuelämäänsä.

 5. Kuvasta paisto kyllä heti että nyt ei olla tekemässä mitään konkreettista.

Comments are closed.